Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

aldatma (1 Kullanıcı)

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
Rüzgar kardeş sana önerim eğer burdaki arkadaslardan yardım bekiyorsan olayı genisce anlatmalısın .
Yani olay nasıl olmuş.Eşine durup dururken adam nasıl gelmis. Neden eşine gelmiste baskasına gitmis.Olay bi tecavüzmü.
Eger tecavüzse bunda affedecegin bir sey yok utanacagında unutacagında.
Ayrıca neden o adama adli yoldan ceza vermiyorsunuz ve tecavüze ugrayan pisman olmazki kendi istememiski önce bi detaylı yaz bizde beyin fırtınası yapalım dogru duayı bulalım gerekirse toplu dua edelim.Sonucta birbirimiiz tanımıyoruz.
haklisiniz kardesim ama ruzgar kardes suan siteye bagli gorunmuyor daha bekliyecez galiba sorularimizin cevaplarini..

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Abi Allah Yardımcın Olsun çok kötü bir durumda olduğunu düşünebiliyorum SAbret abi ... Aslında işin gerçeği Ben müslümanım diyen bir insan nefsine hakim olmalı Verilen emanetine eşine SAdık kalmalı Namusuna sahip çıkmalı onunla ilgilenmeli zina haramdır aldatmaktan kastınız nedir ilerisi varmı bilmiyorum ama siz kendinizinde aldattığını söylüyosunuz karşılıklı yani ama o eşiniz size söylemiş siz ona söylememişsiniz tek fark bu eşinizin yerine kendinizi koyun bence aldatmış olsa söylemeseydi daha mı iyi olurdu üstelik birde pişman oldum diyosa gerçekten ben Sonuna kadar destek olurum kendisine oturupp herşeyi tamamen konuşurum hiç kimseye bi zarar gelmez affetmekten Affetmek ALLAH (c.c.) mahsus bir şey .. Şunuda unutmayın siz bütün kalbinizle affetmeyi düşünün ve kötü şeyler getirmeyin aklınıza Şeytan sürekli vesvese verir sana kesinlikle acaba tekrar olurmu acaba acaba bu acabalar bitmez ve sakın unutmayın GÜVENin olmadığı yerde mutluluk olmaz sen şu an eşine güvenmiyosun sanırım güvenseydin böye düşünceler içine girmezdin ( özür dilerim birde bir dua biliyomusunuz demişsin :) ) ibadetlerini gereğince yapan bir kimsemisin bilmiyorum ama her gün dua edin :) kalbinizle inanarak mutlu olmaya çalış Dualar geri çevrilmez hiç bir zaman ... şeytana uyupta kötü bişey yapma sakın emanetine sahip çık bundan sonra ilgilen kendisiyle üzmeyin birbirinizi Affetmeyi deneyin Allah (c.c.) emanet ol

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
bunu bizzat ben yaşiyorum karımı tehditle beraber olmuş bana söyleyeceyini söyleyerek tehdit etmiş ama karımı çok seviyorum ondan ayrılamıyorum 3 tane çocugumuz var bunu unutabilirmiyim acaba bende onu aldattım inkar etmiyorum unutmak için napmalıyım bunun bir duusı varmı bana nasıl yardımcı olabilirsiniz sizde bir bayansınız

Arkadaşlar burda belirtmiş karıma tehditle sahip olmuş diye ama Mahsun kardeşiminde dediği gibi neyle tehdit etmiş belli değil arkadaş bu olayı biraz net şekilde anlatsa iyi olacak varsayımlar üzerinde durmamak için

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
inanamıyorum okuduğum yorumlara.bir kadından bahsediyoruz.bir anneden.eğer bu bir aldatmaysa nasıl affedilebilir.bir kadın namusunu ,iffetini,şerefini nasıl koruyamaz.olay tecavüzse değişir tabi.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
bakın şunu ayırın önce.bir kadın ya sever ya sevmez.bunun ortası yoktur.kadının yapısı farklıdır.seven kadının aldatması mümkün değildir.sevmiyorsan boşan kocandan kardeşim.namusuna bu lekeyi sürme.

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
inanamıyorum okuduğum yorumlara.bir kadından bahsediyoruz.bir anneden.eğer bu bir aldatmaysa nasıl affedilebilir.bir kadın namusunu ,iffetini,şerefini nasıl koruyamaz.olay tecavüzse değişir tabi.
ALLAH korusun ama insan nefsinin eline dusmus olabilir nefis seytan gibidir bazen maalesef ki isteklerini yaptirabilir insana ALLAH boyle durumlara kimseyi dusurmesin ayrica buyuk konusmamak gerekir bence ..

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
bakın şunu ayırın önce.bir kadın ya sever ya sevmez.bunun ortası yoktur.kadının yapısı farklıdır.seven kadının aldatması mümkün değildir.sevmiyorsan boşan kocandan kardeşim.namusuna bu lekeyi sürme.
bu konuda çok haklisiniz kardesim ya sev ya terk et misalinde oldugu gibi ama erkekler içinde ayni sey geçerli bence??

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
büyük konuşmakla bunun alakası yok.ne diyelim yani tamam böyle şeyler olabilir ,insanlık halimi diyelim.

tamam karıcım oldu ama biha olmasınmı diyelim.

bu arada tekrarlıyorum kardeşimizin durumunu tam olarak bilmiyoruz.eyer ortada bir aldatma varsa söylediklerim geçerli.

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
mahsun kul kardesim çok kizginlikla davraniyorsunuz once bir sakinlesin soyledilerinizde haklisiniz fakat olan olmus birkere olan ile olene çare yoktur bilirsiniz... bu arada biz burada kendi kendimize tartisiyoruz fakat hepimiz degisik fikirler sunuyoruz sonuçta ne yapacak oldugu o beye kalmis ... ALLAH hayirlisini nasip etsin ve kimseyide bu duruma dusurmesin insAllah (amin)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
hakılsın kardeşim ama bir düşün.böyle gelmedimi bu toplum bu noktaya.yapılan istatistikler var.eşini aldatanların hızla artış gösterdiğine dair.hem erkek hem kadın içinde günah.dediğiniz gibi bu kardeşimize affet veya affetme diyemeyiz.bunun vebali ağır olur.kadın içinde kolay değil ama bir erkeğin hazmetmesi dahada zordur.istenmeyen olaylarla karşılaşabilir.erkek yapınca iyi kadın yapınca niye kötü oluyor düşüncesi ,hanımlarımızın yanlış yapmasına sebep olmuyormu.eşini aldatan kadınlar çoğaldı ,ve bunu açık açık söylüyorlar artık,çok normalmiş gibi.hepsinin bahanesi aynı erkek yapıyorda biz niye yapmayalım.

sevçiçek

Kayıtlı Kullanıcı
bence kardeşim yuvanı dagıtma belliki o pişman olmuş onu affet çoçukları gözünüzün önüne getirin oturup ayrılıgın size getirecegi artıları eksileri yazarsanız kararınızı daha kolay vere bilirsiniz gibi geliyor selametle

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
hakılsın kardeşim ama bir düşün.böyle gelmedimi bu toplum bu noktaya.yapılan istatistikler var.eşini aldatanların hızla artış gösterdiğine dair.hem erkek hem kadın içinde günah.dediğiniz gibi bu kardeşimize affet veya affetme diyemeyiz.bunun vebali ağır olur.kadın içinde kolay değil ama bir erkeğin hazmetmesi dahada zordur.istenmeyen olaylarla karşılaşabilir.erkek yapınca iyi kadın yapınca niye kötü oluyor düşüncesi ,hanımlarımızın yanlış yapmasına sebep olmuyormu.eşini aldatan kadınlar çoğaldı ,ve bunu açık açık söylüyorlar artık,çok normalmiş gibi.hepsinin bahanesi aynı erkek yapıyorda biz niye yapmayalım.
haklisiniz kardesim dogru soze ne hacet...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt