Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

aldatma (1 Kullanıcı)

ruzgar2727

Kayıtlı Kullanıcı
karınız sizi aldatmışsa bunuda istemiyerek yapmişsa ve bunu size kendisi itiraf etmişse vicdan azabı çekiyorum diyosa sizde karınızı çok seviyosanız oda sizi seviyosa bu durumda napmalı bu olayı nasıl unutmali

garibano

Kayıtlı Kullanıcı
....

....

Sevgili kardeşim .Bu her kimin başına geldi ise çok çok zor durum.
Öncelikle şunu diyeyim bu konuda dini esas almak gerekiyor.
Eğer bu bi gerçek se kim yaşıyorsa Allahın sonsuz sabır versin.
Yalnız Yüce Yaradan Yüce kitabında Nur suresi -3 . ayette derki :

"Zina eden erkek ancak, zina eden veya Allah'a ortak koşan bir kadınla evlenir. Zina eden bir kadınla da ancak zina eden veya Allah'a ortak koşan bir erkek evlenir. Bu mü'minlere haram kılınmıştır."

Bu durumda zina eden şahsi fikrimce kadın derhal bosanmalıdır.Evet bu zor bi karardır.Ama olması gereken budur. Bir defa yapan neden bir daha yapmasın.

ecemkysr

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı cumalar benim kanatimce kadın aldatılmış olsa belki affeder çnk kadınların çıkar yolu çok az olduğu için sineye çeker tabi sevgi ve saygı sarsılır.ama bunu erkek için düşünecek olursak erkek böyle bi durumu kaldıramaz taşıyamaz içi kin ve nefret dolar ne kadar severse sevsin affetmez zaten aldatıyosa bi insan erkek veya kadın sevgi yoktur.aldatma yoluna gitmeden o evliliği bitirmesi en hayırlısı olur çnk hiç kimse aldatılmayı haketmiyo bu her ne kadar kötü insan olsa bile haketmiyo.vicdan burda devreye giriyo yapılan şeyin doğru olmadığı için o insanı rahatsız ediyo buda sevgiden deil dediğiniz gibi yanlış olduğu için vicdan azabı çekiyo.benim düşüncem bu ALLAH herkezi doğru yola ulaşmayı nasip etsin

ruzgar2727

Kayıtlı Kullanıcı
bunu bizzat ben yaşiyorum karımı tehditle beraber olmuş bana söyleyeceyini söyleyerek tehdit etmiş ama karımı çok seviyorum ondan ayrılamıyorum 3 tane çocugumuz var bunu unutabilirmiyim acaba bende onu aldattım inkar etmiyorum unutmak için napmalıyım bunun bir duusı varmı bana nasıl yardımcı olabilirsiniz sizde bir bayansınız

sultanayar

Kayıtlı Kullanıcı
bunu bizzat ben yaşiyorum karımı tehditle beraber olmuş bana söyleyeceyini söyleyerek tehdit etmiş ama karımı çok seviyorum ondan ayrılamıyorum 3 tane çocugumuz var bunu unutabilirmiyim acaba bende onu aldattım inkar etmiyorum unutmak için napmalıyım bunun bir duusı varmı bana nasıl yardımcı olabilirsiniz sizde bir bayansınız

ne ekersen onu biçersin kardeş maden sende aldattın unut gitsin yeni sayfa açın allah bağışlasın çocuklarınızda varmış etkilenmesin bu durumdan.ve bidaha yapmayın .dedim ya NE EKERSEN ONU BİÇERSİN.:(

kibaraggul

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH sabır versin.Çok üzücü zor bir durum,ama dünyanın sonu değil.ALLAH kimseyi şaşırmasın,doğru yoldan ayırmasın.Ayrıca bir insan bunu istemeyerek nasıl yapar buda düşündürücü bir durum,verilecek kararı değiştirebilir.Ayrıca bunu yapan kadın da olsa,erkekte olsa sonuç değişmez.(erkeğin elinin kiridir)düşüncesindende nefret ediyorum.ALLAH çok affedicidir,rahman'dır,rahim'dir.O affediyorsa bizimde affetmemiz gerekir diye düşünüyorum, başıma gelse ne yapacağımı bilmiyorum şahsen.Herhalde affetmem ya!!! :A

ruzgar2727

Kayıtlı Kullanıcı
ben bayım allah bunu kimsenin başina vermesin düşünmekten kafayı yiycem

kibaraggul

Kayıtlı Kullanıcı

Bunu ilk yorumumdan sonra okudum.Eğer sizde onu aldattıysanız bencede affetmeniz gerekir.Sonuçta eşinizinde bir gururu var sizin olduğu gibi..üstelik sizi kimsede tehdit etmedi öyle değil mi ?Sizin beraber olduğunuz insanın da bir kocası vardı bellki,belki sevgilisi...ALLAH o karşı cinsin ne acılar yaşadığını size yaşatmak istemiş olabilirmi acaba ????????"Ne ekersen onu biçersin"

ruzgar2727

Kayıtlı Kullanıcı
belki dediyiniz dogrudur ekdiyimi biçiyorum ama bir erkek için bunu kabullenmek çok zor unutmak istiyorum ama aklımdan çıkmıyo nasıl unutmalıyım bir fikriniz varmıbunun bir duası varmı acaba

garibano

Kayıtlı Kullanıcı
....

....

Kardeş işin içinde tehdit varsa işin özü değişir. Bu tecavüze girebilir.
Yani önce aldattı diyince ben olaya direk girdim. Kusura kalma .

ruzgar2727

Kayıtlı Kullanıcı
ben sadece sizlerden yardım bekliyorum bunu nasıl unutabilirim bana bu konuda yardım edin bunun duası varsa lütfen söyleyin bana

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
sa kardeşim bu olay tecavüzmü aldatmamı anlamadım.

MDtekik

Kayıtlı Kullanıcı
S.A kardeşim aldatan erkeklere çok acıyorum nasıl olurda eşini aldatır yeniden hiç birşey olmamış gibi davranır anlamıyorum sizinle bende paylaşmak istiyorum malesef ki malesef bu benimde başıma geldi ama 4 tane cocuk olunca iş degişiyor ama pişman olup gelince insan affediyor ama bizimki farklı biz birbirimizi öyle severdik kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bütün akrabalarımız bizim sevgimize şaşarlardı herkes böyle bir evlilik isterdi tam busırada başımıza geldi benim için hayat bitmişti ama aklı selim kafayla düşününce olaylar degişiyor ama onemli olan ALLAH ın ipine sımsıkı sarılmak sadece ondan yardım dilemek bol bolda duaetmek K.kerim okumak ama ınanarak içten isteyerek ALLAH kimseyi şeytana (yanı şeytanlaşaninsanlara helede hayası olmayıp )4 cocuklu bır insanı secerse tabiiiiiiiiiiiii MÜSLÜMAN kimligi altında kusura bakmayın kardeşlerim yazmak istemezdim ama yazıyı görünce dayanamadım boyn eymeyin ama kesin kararınızı çokkkkkkkkkkk cidi bir biçimde düşünün ve kesin kararınızı verin İNANIN DAYANAMADIM YAZDIM AFFEDİN A.E.O

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Selamün Aleyküm

Gerçekten kötü bir durum kime kızacağımı veya suçlayacağımı şaşırdım kaldım eğer dediğiniz gibiyse eşinize tecavüz edildiyse önce bu olayın peşini bırakmayın polise ve savcılığa gidin suç duyurusunda bulunun sizde eşinizi aldatmışsınız umarım bu yüzden pişmansınızdır size tavsiyem herşey zamanla düzelir şuan sizin durumunuzdan ziyada eşinizin psikolojisi önemli kadın tecavüze uğramış siz ne yapim derdine girmişsiniz lütfen biraz sağ duyarlı olun eşinize böyle mi destek veriyorsunuz ayıptır. Yuvanıza değer veriyorsanız herşey düzelir ama eşiniz yaşamış olduğu olayı nasıl atlatır bilemiyorum buyüzden onu doktora bile götürmen gerekir ama eşinin şuan ki durumu nedir onuda bilmiyorum içine mi kapanık? keyfi yerinde mi? şuan ki psikolojisi nasıl? Allah c.c. yar ve yardımcınız olsun

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim yazmayayım dedim dayanamadım.hem neyapmam gerekir diye soruyorsunuz ,hemde seviyorum,hazmedemiyorum diyorsunuz.bir taraftan eşinizi savunuyor öte yandan işin işinden çıkamıyorsunuz.rabbim kimseye vermesin.sizin önce iyi bir yardım alıp sağlıklı düşünmeniz gerekiyor.şuanda sağlıklı bir karar verebileceğinizi düşünmüyorum.verceğiniz karar sizi uçurumada götürebilir.önce bunu hazmedebilecekmisiniz ona karar verin.ayrıca tehdit diyorsunuz,neyle tehdit etmiş anlamadım.tecavüze uğramadan eşinizin ne açığı vardıki tehdit etti.veya bu bir tecavüz değilmiydi.haklıyken niye haksız duruma düştü.yanlış anlama kardeşim kınamıyorum ama sözlerinizde çelişki var.

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
sizde haniminizi aldatmissiniz beyefendi eger oda sizi aldatmasaydi bu evlilik surup gdecekti o herseyden habersiz bir sekilde simdi ne oluyor neden affedemiyorsunuz?? ayni hataya sizde dusmussunuz oda dusebilirdi dusmuste zaten ALLAH yanlisa dusurmesin haniminiz olsaydi affedersi ama siz aklimdan çikmiyor diyorsunuz istebu yanlis aslinda toplumun yanlisi erkek evvelden beridir boyle bisey yapsa hep erkektir yapar , onun elinin kiridir gozuyle bakiliyor ve bu bilinç alti ile yetistiriliyor erkek çocuklari.onlarda boyle bisey yapsalar bunu gayet normal biseymis gibi goruyorlar ne yazik!!! halbu ki kadin içinde ayni sekilde bahsediliyor kur-an'i kerimde erkek içinde arkadasimiz yazmis oraya okuyabilirsiniz.... :!:!:!

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar yapmayın ya.ortada bir tecavüz varsa niye pişmanlık olsun.eğer aldatmaysa pişmanlık olur.buna bir açıklama getirilmemişki.

garibano

Kayıtlı Kullanıcı
...

...

Evet bacım ben kadın bosamalı derken ve ayeti yazarken erkek kadın ayrımı yapmadım asla zina yapan erkek ve kadın arasında fark yoktur.
Dikkat edersen ilk mesajı yazdım ve ilk yazılanda erkegin aldattıgı yazılı değildi yanlış anlasılmasın

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
Evet bacım ben kadın bosamalı derken ve ayeti yazarken erkek kadın ayrımı yapmadım asla zina yapan erkek ve kadın arasında fark yoktur.
Dikkat edersen ilk mesajı yazdım ve ilk yazılanda erkegin aldattıgı yazılı değildi yanlış anlasılmasın
evet kardesim dikkat ettim zaten kendisininde aldattigini sonradan yazmis ama gerçekten kadinin basina gelen bir tecavuz olayi ise durum çok degisir selametle ALLAH yardimcilari olsun ins..:(

garibano

Kayıtlı Kullanıcı
....

....

Rüzgar kardeş sana önerim eğer burdaki arkadaslardan yardım bekiyorsan olayı genisce anlatmalısın .
Yani olay nasıl olmuş.Eşine durup dururken adam nasıl gelmis. Neden eşine gelmiste baskasına gitmemis.Olay bi tecavüzmü.
Eger tecavüzse bunda affedecegin bir sey yok utanacagında unutacagında.
Ayrıca neden o adama adli yoldan ceza vermiyorsunuz ve tecavüze ugrayan pisman olmazki kendi istememiski önce bi detaylı yaz bizde beyin fırtınası yapalım en etkili duayı bulalım gerekirse toplu dua edelim.Sonucta birbirimiiz tanımıyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt