Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

aklımdan silip atamadıgım sorunum...yardım edin... (1 Kullanıcı)

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm tuana kardeşim Allah ım yardımcınız olsun böylesi hayırlıymış ki böyle olmuş.hayat her zaman sınavlarla doludur.sende bu sınavlardan birini veya bir kaçını geçirmişsin.inşallah bundan sonra mutlu olur ve Allah yolunda ilerlersin selam ve dua ile

mektubat

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.caglarnetwork.com
İnsanın başına gelen her iyilik Allahü teala'dandır.Her kötülük te nefsindendir.Zor bir durum.Bu evlenme niyyetinde olan gençlere ibret olmalıdır.İnsanın nefsi haramları ister.Evlenmeden önce gayet güzel görünür çiftler birbirine ama araya nikah girince.Artık nefs aradan çıkar çünkü onun işi haramladır.Artık helal olanı ne yapsın.Başka haramları elde etmek için uğraş verir.Kardeşim suç tek taraflı olmaz.Bu adam belli ki eğitimsiz,dinden imandan haberi olmayan bir adam.Evlenmeden önce ailelere çok iş düşüyor.Araştırmak gerekir.Bu tip üzücü durumlar aksi durumda kaçınılmazdır.Ayrıca ben bundan daha iyisine layığım diye düşündüğünüzü söylemişsiniz.Eh bu da kendini beğenmek sözüm ona ucb hastalığıdır.İnsanın üstün olması güzelliğinde veya kuvvetli olmasında değildir.Bu sıkıntıların sebeplerinden biriside bu Rabbinizin vermiş olduğu güzellik ni'metini kendinizden bilmenizden dolayıdır.Bu gibi davranışlar insanı sıkıntıya götürür.Kendinizi de biraz sorgulamanız gerekiyor.Bize kızmayın.İnşallahü teala yardımcınız olsun.Çocuğunuz salih veya salihalardan olur inşallahü teala..

tuana yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
yorumlar için saolun....ben buna layık değilim derken tip egitimi değil herseyi kastedyorm...burda anlatmadıgım cok sey var...bu benim gercekten sınavımdı...ben önceden namaz kılmazdım ama herseyi bilirdim...ben yalanı boş yere yemin etmeyi Allahın üzerine dinin üstüne edilen sözleri ala sevmem....suanda aynısını düşünüyorum...ben gercekten öyle bi insana layık olamam....diyosunki güzelim diye kendini begenmişsin....evlendiğim kişi cirkin değildi o konuda sorunumuz yoktu begenmişlikte yoktu...benden 5 yas büyüktü o...benden daha iyi bilmesi gerekirdi herseyi..tabi alilesine de iş düşüyor...kopuk aile...anası babası namaz abdest bilmeyen insanlardı...babası desen bütün kötü huyları vardı...abi abla desen bi ayrı....yetişme tarzları bozuk onada suc bulmuyorum ma herkes kendi yaptıgından sorumludur...

tuana yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
ben gercekten vicdanlı biriyim...onla ayrıldım ama hala vicdanım sızlıyor...gecmişte yapılan hatalar var...ama hiç kimse güzel olsun cirkin olsun aldatılmayı hak etmiyor.....bu yazdıklarım benim hayatyım gençlere ibret olsun cok zor bi durum

tuana yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
isyan etmiyorum hep dua ediyorum toz pembe gözüken hayatıom birden karadı bu kararıs anlıyorum ki benim hayatımın baslangıcı oldu...Allahım beni seviyomustu ki aklımı basıma getirdi...dediğim gibi cahillik o yaslarda bi gençte olan tüm asabiyet kendini begenmişlik her sey vardı ...suan bi anne oldum..hala yasım cok genc yasıtlarım daha evlenmedi bile cok zor ama her serde bi hayır vardr lafının hayır tarafını bekliyorum...cocugumuda en iyi sekilde yetiştirmeye calısıyorum.inş.babası gibi olmaz..rabbim herkesi hayırlı insanlarla karsılastırsın...size kızdıgım yok ben hep kebndimi böyle yargılıyorum zaten herseyin farkındayım

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm,kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun, kendine bir iyilik yap ve geçmişe takılma..hatalarda sevaplarda kul içindir..ne mutlu ders çıkarana..........

tuana yagmur

Kayıtlı Kullanıcı
saol kardesim Allah razı olsun.yorumunuzu yeni gördm

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt