tuana yagmur
Kayıtlı Kullanıcı
sa arkadaslar...özelimi yazmayı hiç istemiyorum ama aklımı kurcalayan bi sorunum var...çevremdede paylasmak istemiyorum.ben 2006 senesind bi evlilik yaptım ama anlaşamadım...cok kötü huyları vardı.içki kumar dayak pavyon ...işe gitmiyodu ailesine baglımlı yasıyorduk...sonra cocugumuz oldu suan 2 yasında..sürekli evden kacıyordu..kredi kartlarını orda burda harcıyor evden kacıyordu.böyle yapınca ailesi borcunu ödeyip eve gelmesi için onu ikna ediyolardı...enson bu yaz gene öyle yaptı.pavyonda kumarda para kayberdip evden kactı...biz de akıllansın diye aramaık.borcunu her ödediğimizde akıllanmıyor daha fazla azıyordu....evden kaçtı 1 ay gelmedi...önceden 1 haftada geliyordu aama en son kacısnda gelmedi.ben araıgımda acmıyordu msjlarıma cvp vermıyordu..arkadasları aradıgı zaman onlarla konusuoyrmustu...neyse bu eve geldi ailesi affet akıllanmıştır bu sefer dediler affettim.hiç bişey olmamıs gibi davrandım ama ertesi gün gene gelmedi.nerdesin dediğimde cvp vermıyordu.işe de gitmiyor evi otel gibi kullanmaya balamıstı..bende dayanamadımayrıldım..temmuz ayında ben ailemin yanına geldim..beni hiç aramadılar.aileside aramadı kendide.cocuk benimle birlikte ama onuda aramadılar.aralık ayındada bosandık....suan düşünyorum o benim imtihanımdıda ben gecemedim ondan ayrıldım...acaba sabretmelimiydim yoksa ayrıldıgım iyimi oldu...her insan imtihandan gecer ama bu baska...bana sahip cıkmıyodu kaldıramadım bende...bazen diyorum rabbim boşanmayı helal kılmıs ama hiç sevmezmiş...helalini yerine mi getirdim yoksa imtihanımı gecemedim mi...bu benim aklımı cok kurcalıyor...önceden inanclıydım ama suanki kadardeğil...ayrıldıgımdan beri namazımı kılıyorum kuran kursuna gidiyorum..rabbime karsı korkum arttı sevgim cogaldı...ne olur bişeyler yazın...benim bunları yazmamdaki amacım istişare yapmak. yani büyüklerden veya tecrübeli insanların fikrini almak...