Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Akıl ve Tarzın Birleşimi (1 Kullanıcı)

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
31 Eki 2008
Mesajlar
6,064
Tepki puanı
38
Puanları
48
Konum
Ankara
HP iPAQ Data Messenger, benzersiz gelişmiş kablosuz bağlantı teknolojisi, entegre GPS ve geliştirilmiş iş özellikleriyle büyük ilgi topluyor.

En son mobilite fonksiyonlarını sunan HP iPAQ Data Messenger, kayarak açılan QWERTY klavyesi ile yazı yazmayı, büyük ekranıyla da okumayı kolaylaştırarak kullanımı ile ilgi çekiyor. Mesajlaşmada ve mobil internet kullanımında önemli bir kolaylık sunan bu ürün, dokunmatik ekranı ile fark yaratıyor.

HP iPAQ Data Messenger aynı zamanda GPS özelliğine de sahip. Kolay ve tek elle kullanılan GPS sayesinde randevularınıza kaybolmadan gidebilirsiniz.

argjwp0p45.jpg

HP iPAQ Data Messenger, benzer ürünlerle kıyasla daha gelişmiş bir mobil mesajlaşma deneyimi, yüksek hızlı mobil internet, GPS özelliği ve daha uzun pil ömrüne sahip.

3G bağlantı olanağının yanı sıra Wi-Fi bağlantı özelliğine de sahip HP iPAQ Data Messenger'da 3 MP kamera bulunuyor. Windows Mobile 6.1 Professional işletim sistemi ile çalışan HP iPAQ Data Messenger, gelecek randevularınızı ve görevlerinizi doğrudan giriş ekranında görme imkanı tanıyor. Ürünün diğer bir artısı, sık kullanılan yazılımlarınızı kısa yol yapmanızı sağlayan ve başka birçok işleve sahip güçlü bir eklenti olan SBSH Facade yazılımı ile birlikte gelmesi.

HP iPAQ Data Messenger'ın tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı 499 $ + KDV.
 

torressa

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
22 Tem 2009
Mesajlar
923
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
38
mükemmel bir tasarım gibi görünüyor şık ve sade tasarım oldukça ilgi çeker oldukçada rağbet görür. hp nin ürünlerine her zaman güvenmişimdir allah razı olsun senden kardeşim
 

YMMM

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
28 Tem 2009
Mesajlar
33
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
bu telefon türkiye' de varmı yoksa daha gelicekmi kardeşim güzel bir şeye benziyor denemek lazım
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt