Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Akıl Okuyucu (1 Kullanıcı)

sahmerdan

Kayıtlı Kullanıcı
lütfen nasıl olduğunu bulabilenler yazabilirmi bu saatte eşimle birlikte uğraştık ama bulamadık çok damerak ediyoruz

baba431

Kayıtlı Kullanıcı
lütfen nasıl olduğunu bulabilenler yazabilirmi bu saatte eşimle birlikte uğraştık ama bulamadık çok damerak ediyoruz

çok çabuk pes ediyosunuz ama öyle olmaz biraz dikkatli olun eminim işin sırrını çözeceksiniz hadi kolay gelsin.

baba431

Kayıtlı Kullanıcı
Neyse sizin bulacağınız yok ben açıklıyorum arkadaşlar dikkatli bakın 9 ve 9'un katları olan sayıların karşısında hep aynı resimler var ve sizden yapmanız istenen işlemlerden sonuç hep 9 ve katları çıkıyor umarım anlatabilmişimdir. selametle kalın...

LUTFI

Kayıtlı Kullanıcı
ilginç bir oyun denedik doğru çıkıyor.
Emeğine sağlık. A.E.O.

(((imam_hatip)))

Kayıtlı Kullanıcı
gerçekten de çok ilginçmiş yani ben zaten tahmin etmiştim.Sağ olasın kardeşim.Hayırlı akşamlar...

muratt_aziz

Kayıtlı Kullanıcı
slm

slm

2 haneli cıkartmaların tümünde aynı sonuc var ornegın bırınde kare varsa hepsınde kare var cıkartma yapıyorsunus cıkan sonuc aynı olur örn 0 9 18 27 36 45 54 63 72 75 81 84 bu rakamlar cıkartma sonucu olarak cıkar ve bu rakamlardaki şekiller hep aynıdır dikkat ettiysenız.. ilkez ugradım formunuza dikkatimi cekti uye oldum cvp yazdım gidiyorum salıcakla kalınız....

nasah53

Kayıtlı Kullanıcı
bende ilk doğru cvp verdi sonrası hüsran okuyamadı beni:)))))

gazimath

Kayıtlı Kullanıcı
bazı arkadaşlar yanlış buldu okuyamadı demişler muhtemelen çıkartmayı yanlış yapıyorlar yukarıda bir arkadaş çözümünden bahsetmiş aynen öyledir. biraz matematik biraz dikkat olay çözülüyo ama hazırlayanları tbrk ederim :)

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı
ben anladım işin sırrı arkadaşlar cıkarmaları dogru yapmak biz defalarca denedık oglumla hep dogru cıktı sizlere başarılar

yurekten bagli

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadşlar ben daha bunu ilk defa gördüm bunun hilesini anladım tuttuğum sayıyı ararken üstünde mouse ile durduğunuzda o üstünde durduğunuz sembolü gösterior bide bir sembolün üstünde durup sonra yine aklınızda başka sayı tutup bu sefer gözünüzle arayın bakalım bu sefer olcakmı haklı bulanlar yazsın...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt