değerli kardesim demekki bu kız islamin kurallarını çok iyi bilmiyor o yüzden sana öyle davranmış olabilir canını sıkmayacaksın ve Allaha şükredeceksin ya evlendikten sonra seni terk etseydi d ahami iyi olurdu acaba
ALLAH hepinizden razı olsun yazdıklarınızı ve tavsiyelerinizi okudukça biraz daha sakinleşiyorum manevi desteginizi hissediyorum zira neden onca işiniz gücünüz varken benim derdimle dertlenesiniz neden yazasınız, çok sagolun ALLAH razı olsun sizlerden.ben foruma yazmadan önce bu olayın ilk günlerinde o kadar rahatsızlandım ki eve gidemiyorum herşey ondan bir hatıra oda üzerime üzerime geliyor dışarı çıkıp geziyordum ve tanımadıgım bir kaç kişiye derdimi açtım hatta -istanbulda oturuyorum ben- son servisini yapan havalimanı - aksaray metrosunda tramvay makinisti yavaş yavaş geldi içeri girip tramvayı kullanacakken adam anladı heralde perişan vaziyette oldugu mu hayırdır dedi ben durumu izah ettim bana gel dedi kendi yanına aldı bir traftan tramvayla gidiyoruz bir taraftan o da kendi başından geçenleri anlatıyor onun ki benimkinden beterdi nişanlısı kaçmış adamın ben derdimi anlatayım derken adamı susturamadım ve anladım ki dertsiz baş bostan korkulugunda herkesin bir derdi ve tasası varmış yine uçakta biriyle muhabbetim oldu ama adam resmen saçmaladı bayanlar hakkında abuk sabuk igrenç şeyler söyledi öyleki ben bu dönemde insanlara özelikle karşı cinse güvenim azalmışken onun söyledikleri benim bile midemi bulandırdı iyi ki sizin gibi insanlar var.bu arada benim yaşım 26 bu saatten sonra bu güvensizlikle evlenebilirmiyim bilmem ALLAH sonumu hayr etsin ne diyeyim amin demeyi unutmayın haa dua edin bana
canım ya inan çok üzgünüz ama elden gelen bir şey yok sadece SABIR YA ALLAH diyeçeksin ölümün haricinde her şeyin bir çaresi kurtuluşu vardır sen üzme kendini yaşın da ne varki daha cok gencsin bak göreçeksin karşına birisi çikınca herşeyi unutacaksın .herşeyin bir ilki vardır allahıma şükür evlendikten sonra yaşamadın bunları o daha zor inan bana rabbim tez günde sana layığını veriri inşallah allaha emanet ol senin için dua edeçeğimALLAH hepinizden razı olsun yazdıklarınızı ve tavsiyelerinizi okudukça biraz daha sakinleşiyorum manevi desteginizi hissediyorum zira neden onca işiniz gücünüz varken benim derdimle dertlenesiniz neden yazasınız, çok sagolun ALLAH razı olsun sizlerden.ben foruma yazmadan önce bu olayın ilk günlerinde o kadar rahatsızlandım ki eve gidemiyorum herşey ondan bir hatıra oda üzerime üzerime geliyor dışarı çıkıp geziyordum ve tanımadıgım bir kaç kişiye derdimi açtım hatta -istanbulda oturuyorum ben- son servisini yapan havalimanı - aksaray metrosunda tramvay makinisti yavaş yavaş geldi içeri girip tramvayı kullanacakken adam anladı heralde perişan vaziyette oldugu mu hayırdır dedi ben durumu izah ettim bana gel dedi kendi yanına aldı bir traftan tramvayla gidiyoruz bir taraftan o da kendi başından geçenleri anlatıyor onun ki benimkinden beterdi nişanlısı kaçmış adamın ben derdimi anlatayım derken adamı susturamadım ve anladım ki dertsiz baş bostan korkulugunda herkesin bir derdi ve tasası varmış yine uçakta biriyle muhabbetim oldu ama adam resmen saçmaladı bayanlar hakkında abuk sabuk igrenç şeyler söyledi öyleki ben bu dönemde insanlara özelikle karşı cinse güvenim azalmışken onun söyledikleri benim bile midemi bulandırdı iyi ki sizin gibi insanlar var.bu arada benim yaşım 26 bu saatten sonra bu güvensizlikle evlenebilirmiyim bilmem ALLAH sonumu hayr etsin ne diyeyim amin demeyi unutmayın haa dua edin bana
selamunaleyküm abiler,ablalar,kardeşler lütfen burada sözlerim yanlış anlaşılmasın. şimdi bir olay varsa o olayın tarafları vardır. Haklı ve haksız ve siz 2 tarfıda dinlemeden yargılama yapamazssınız kişi suçlu dahi olsa suçu delillerle sabit dahi olsa kişi mutlaka kendini savunmak hakkına sahiptir. Eğer siz bir tarafı dinleyip diğer tarafı yargısız infaz yaparsanız o zaman adalet kavramı ortadan kalkar. Olaylarda nedenler,niçinler ve nasıllar vardır taraflardan bunların cevapları alınır deliller toplanır mahkemeye sunulur mahkeme inveler eğer suçlu olan tarafın suçu delillerle sabitse kişi infaz edilir. Lütfen tek taraflı düşünmek bir müslümanın yapacağı en son iştir biraz daha dikkatli olalım derim ben allaha emanet olun. Umarım yanlış anlaşılmamışımdır.
arkadaşlar çok güvendigim kendisinden zerre şüphe duymadıgım namusuna iffetine inandıgım kız arkadaşım beni terk etti ve bu kız sözde islami bir yaşantı sürüyordu bunun izahı ne olabilir ben kendim de degilim neden bunu yaptı anlam veremiyorum benim bir gün bile ALLAH ın gücüne gitmesin diye elimisürmedigim kız ardımdan neler neler yapmış akıl arıyorum insan neden böyle bir şey yapar