Selamın aleyküm kardeşlerim
sizlere bir soru sormak istiyorum bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim
ben 24 yaşında bekar çalışan bi bayanım kapalı degilm (başım acık yeri ve zamanına göre çok aşırı olmamak şartıyla giyinirim)
açıgım yani...
Annem namazlı abdestli kuranını okuyan son derece mütavazı ve kapalı bi hanım efendidir..
Geçenlerde bir hoca (erkek)anneme kızlarınızın açık olması sizin açık olmanız gibidir ha kızınız açık ha siz..
Ha kızınız pantolon giymiş ha siz ..diye bi konuşma yapmış
Şimdi annem bunun kavgasını yapıyor HAKLI OLARAK
Annem bizimle hep konuşur --aşırı olmayın açık giymeyin diye...
Şükürki fazla açık degilim kendimce edebime sahip bi insanım en azından bu düşünceye sahipbim.. Bu güne kadar benim içim bu kadar rahatsız olmamıştı
Benim pantolon giymem hocanın da dediği gibimi???
Lütfen cevap verin AİLEM GÜNAHLARIMDAN ZARAR GÖRÜRMÜ cevaplarınız benim için çok önemli şimdiden çok teşekkürler
ALLAHA emanet olun
sizlere bir soru sormak istiyorum bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim
ben 24 yaşında bekar çalışan bi bayanım kapalı degilm (başım acık yeri ve zamanına göre çok aşırı olmamak şartıyla giyinirim)
açıgım yani...
Annem namazlı abdestli kuranını okuyan son derece mütavazı ve kapalı bi hanım efendidir..
Geçenlerde bir hoca (erkek)anneme kızlarınızın açık olması sizin açık olmanız gibidir ha kızınız açık ha siz..
Ha kızınız pantolon giymiş ha siz ..diye bi konuşma yapmış
Şimdi annem bunun kavgasını yapıyor HAKLI OLARAK
Annem bizimle hep konuşur --aşırı olmayın açık giymeyin diye...
Şükürki fazla açık degilim kendimce edebime sahip bi insanım en azından bu düşünceye sahipbim.. Bu güne kadar benim içim bu kadar rahatsız olmamıştı
Benim pantolon giymem hocanın da dediği gibimi???
Lütfen cevap verin AİLEM GÜNAHLARIMDAN ZARAR GÖRÜRMÜ cevaplarınız benim için çok önemli şimdiden çok teşekkürler
ALLAHA emanet olun