Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ailem icin dua edermisiniz (1 Kullanıcı)

kayrahan

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardeslerim,

Saglik nedenlerinden dolayi 1-2 ay gibi bir sure sizlerden uzak kaldim. Buaralar ailecek saglik yonunden bircok rahatsizliklar geciriyoruz.
Ozellikle babam icin sizlerden dua istiyorum.
Gecen gun rahatsizlanarak acile goturduk ancak 3 torba kan verildikten sonra kendine gelebildi.
31 martta vucut taramasindan gececek fakat doktorlarin soyledigine gore buyuk ihtimalle mide kanseri.
Lutfen sizden babam icin dua istiyorum.

Umarim doktorlar yaniliyordur. Onun gozumun onunde eriyip aci cekmesine katlanamam.

Dualarinizi babamdan ve bizden esirgemeyin kardeslerim.
Simdiden herkese cook tesekkur ediyorum.

Allaha emanet olun

Delete

Kayıtlı Kullanıcı
Enes'den (Radıyallahu Anh) rivayet edildiğine göre, o, Sabit'e (Allah kendisine rahmet etsin) şöyle dedi:

Resûlüllah Sallallahu Aleyhi ve Selîem'in hastaya okuduğunu sana okuyayım mı? Sabit, evet, oku dedi. Enes, şunları okudu:

"Allâhümme rabbennâsi, müzhibe'l-be'si işfı ente'ş-şâfî. Lâ şâfıye illâ ente şifâen lâ yuğâdiru sekamen.

(Ey insanların Rabbi, hastalıkların gidericisi olan Allah'ım! Şifa ver, şifa veren Sensin. Senden başka şifa veren yoktur; öyle şifa ver ki, hiç bir hastalık bırakmasın." Buhari

Siz de dualarımdasınız kardeşim, Rabbim inşaALLAH şifa verir. Allah emanet olun

MAZLUMkul

Kayıtlı Kullanıcı
Tabiii dua ederiz kardeşim ,durumunuzu cok iyi anlıyorum;
Rabbim ailenin ve senin içinde bulunduğunuz sıkıntıdan hayırlısı ile en yakın zamanda kurtarır, 'Fettah' isminin hurmetine aydınlıga cıkarır, 'Şafi' isminin hurmetine hastalıklarınızın şifasını verir inşaallah
Rabbime bu gece dua edeceğim baban için
gizli yapılan dua daha iyiymiş kardeşim
Allah yar ve yardımcın olsun,
ne mutlu sana ki AİLEnin değerini biliyorsun ,
eşinin çocugunun ana babanın değerini bilmeyenlerde var,
Benden size

200 Ya Şafi
200 Ya Fettah
100 Ya Latif
3 Ayetel Kürsi

Rabbim acil şifalar versin

kayrahan

Kayıtlı Kullanıcı
Mazlumkul ve delte kardesim.

Allah sizlerden razi olsun. Cok saolun Allah sizi iki cihandada mutlu etsin.

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam geçmiş olsun Allah acil şifalar versin babanıza ... inşallah sanıldığı gibi tehlikeli bir durum değildir tez zamanda sağlığına kavuşması dilegiyle .. Allaha emanet olun

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
"Allâhümme rabbennâsi, müzhibe'l-be'si işfı ente'ş-şâfî. Lâ şâfıye illâ ente şifâen lâ yuğâdiru sekamen.

Selamün Aleyküm Kardeşim ....
RAHMAN ŞAFİ ismi celili hürmetine Baba nız a şifa ihsan eylesin inşaALLAH

Selam ve Baki DUA ile ALLAH a emanet ol

belgin

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm inşallah kortuğunuz gibi bir hastalık değildir Rabbim şifa versin inşallah Allah'a emanet olun

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim....rabbim Acil şifalar Versin Inşallah....çok Geçmiş Olsun..inşallah Iyi Haberlerle Dönersiniz..hayirli Günler.

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam Kardeşim Hayirli Cumalar

Inşallah Yanilmişlardir Inşallah Babaniz Mide Kanseri Değildir.allah Size çok Ama çok Sabir Versin.mide Kanseri Olan Birine Bende Kan Vermiştim.okişi Aklima Geldi çok Sevdiğim Dostumun Babasiydi.nur Içinde Yatsin.size Tavsiyem Eğer Mide Kanseri Teşhisi Konulursa Bile Babaniza Belli Etmeyin Bunu Kaç Yaşinda Babaniz Bilmiyorum Ama Yalan Söyleyebilme Imkaniniz Varsa Yalan Söyleyin Ona.eğr Teşhis Netleşirse Rapaorlarla Birlikte Lokman Hekime Gidin.benim Babaciminda şah Damari Tikali Ve Incelmiş Damari Dr.un Biri Ameliyat Diyo Biri Anjio Yapilcak Diyo Bu Drlari Bazen Anlayamiyorum.allah Yardimcimiz Olsun Kardeşim.allaha Emanet Olun.

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Rabbimiz acil şifalar versin inşaallah çok üzüldüm dualarımızdasınız kardeşim Rabbimiz yar ve yardımcınız olsun selametle Rabbimize emnaet olun inşaallah

kayrahan

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepinizden razi olsun, Rabbim hepinizin mekanini cennet etsin.

Babama birsey belli etmeme calisiyoruz. Gerci hepimizin icinde sonuclarin iyi cikacagina dair bir umut var. O umut ile yasiyoruz ve Allah`a dua ediyoruz.
Kendiside iyi olmadiginin farkinda sanirim. Hac`ta erken mudahale edilemedigi icin bir gozunu kaybetmesti o zamandan beri sagligi hic iyi gitmedi. Kendiside ben hacta sehadetimi getirdim ve gidis zamani yaklasti demeye basladi.
Gercekten cok zor bir durum kardeslerim. Allah`im kimsenin basina vermesin.

Ozellikle arastirmalari ve sonuclari beklemek. 1 gun bir omur geliyor insana.

Bu sene bizim icin saglik yonunden cok kotu bir sene. Once annem, sonra esim, babam ve ben derken, hastane hastane dolasiyoruz.

Rabbimden dualar ile ila sifa diliyoruz. Onun herseye gucu yeter.

Rabbim sizden razi olsun

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim arkadaşımızın ailesine saglık sıhhat ve sabır ver şafi isminin tecellisiyle onlara şifaver aminnnn

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt