Canım benim Allah yar ve yardımcınız olsun Allah hakkınızda ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.
Allah'ım evlilik imtihanını ve diğer imtihanlarını kolaylıkla geçmek nasip etsin Rabbim. Canım benim bende daha düzelemedim çok Kötü hasta oldum haftalarca yattımbirde şehirdışına gidiyorum haftaya uzun süre yine olmayacağım inşallah mesaj yazınca detaylı görüşürüz tatlım.
Evlilik gerçekten çok zor canım ama Allah'ım kolaylıklar inşirah nasip etsin Rabbim.
Allah'ım meleğinin yüzüne baksın Allah kimsenin kurulu yuvasını bozmaya fırsat vermesin inşallah.Ah canım benim Allah tez zamanda hayırlı bir vesile nasip etsin inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun..
ALLAHIM SANA YALVARIYORUM.
SENİN İZNİNLE KURULAN YUVALAR YIKILMASIN.
HER ŞEYE KADİR RABBİM KURULAN YUVALARI SONSUZ KIL.
BİTMESİN ALLAHIM BİTMESİN.
ALLAHIM BÜTÜN AİLELERİN YUVALARINI DAİM EYLE...ALLAHIM SEN ONLARIN YARDIMCILARI OL Amin...
""Allah'ım cümlemize akıl fikir ihsan et, ailemizin değerini bilmeyi ve yuvalarımızı sahiplenebilmeyi nasib et, bize verdiğin nimetlerini idrak etmemize yardım et, yuvalarımızı bozmak isteyenlere fırsat verme, rızıklarımızı bollaştır, her türlü afetlerden bizi ve evlerimizi ailelerimizi koru
Amin Amin Amin...."""
RAB'bim!
Cümle mümin ve müslüman kardeşlerimin yuvalarına!
Rahmet, magfiret, şifa, deva, ferahlık, aydınlık, muhabbet, sevgi, huzur, saygı, hidayet, şükür, sabır ihsan etsin.
Bütün kardeşlerimin ettiği hayır duaları cümle yuvalara saçılıp serpilsin burcu, burcu gül kokusu olsun inşa-ALLAH.
Allah bütün yuvalarda eşler arasında huzur mutluluk dirlik düzen geçim sevgi muhabbet aşk nasip etsin Allah kimsenin kurulu yuvasını bozmaya fırsat vermesin Allah kimsenin çocuğunu anne babası varken boynu bükük bırakmasın Rabbim...
ALLAH'IM SEN CÜMLEMİZİ DE ŞU AN YUVASINDA HUZURSUZ OLANLARI DA ÖNCE SEVGİNE SONRA KULLARININ SEVGİSİNE BAĞIŞLA
KİMSENİN YUVASINI DAĞITMA ALLAH'IM Amin