Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ahmed Al Ajami ER-RAHMAN suresi cok güzel okuyor.. (11 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
RE: Ahmed Al Ajami ER-RAHMAN suresi cok güzel okuyor..

selamün aleyküm, çok güzel bir paylaşımdı.. ses gerçekten çok güzel.. maşallah. Allah razı olsun paylaştığınız için:) selam ve selametle kalın.

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm, çok güzel bir paylaşımdı.. ses gerçekten çok güzel.. maşallah. Allah razı olsun paylaştığınız için:) selam ve selametle kalın.
VE A.AELAM SAĞOLASINIZ EVET COK GÜZEL COK SEVERIM OKUYUSUNU ONUN :)RABBİM CÜM
LEMİZDEN RAZI OLUR İNŞ..SELAMETLE KALIN...

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamun aleyküm

Kur an ı Kerim imizi en güzel okuyan imamlarımızdan biri.Muhteşem bir sesi var dinleyipde etkilenmemek mümkün değil. Paylaştığın için Allah razı olsun selam ve dua ile

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

zynp_rukiye yazdı:
Esselamun aleyküm

Kur an ı Kerim imizi en güzel okuyan imamlarımızdan biri.Muhteşem bir sesi var dinleyipde etkilenmemek mümkün değil. Paylaştığın için Allah razı olsun selam ve dua ile

VE A.SELAM HAKLISINIZ EVET ETKİLENMEMEK MÜMKÜN DEĞİL SAĞOLASINIZ SELAMETLE KALIN İNŞ..

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz yazdı:
nigdeli yazdı:
m_muaz yazdı:
nigdeli yazdı:
selamun aleyküm..gerçekten harika bir makam..en beğenerek dinlediğim Kabe imamıdır...Rabbim razı olsun bizlerle paylaştığınız için..sevabınız yazılsın inşaAllah..selametle kalın..

VE A.SELAM SAĞOLASINIZ BENIMDE ÖYLE:)COK SEVERİM ONUN OKUMASINI ZATEN RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLUR İNŞ..SELAMETLE KALIN...

:)Abdurrahman Es-Sudeys i de beğeniyorum..
ama en etkileyici okuyan bu imamımız bence..Rabbim onlardan razı olsun ..Allah'a emanet olun..

EVET ODA GÜZEL AMA BUNUN YERİ AYRI BENDE :)ARTI HERKES BUKADAR AKICI OKUYAMAZ DEĞİLMİ BÜYÜK YETENEK BENCE SELAMETLE KALIN...

evet haklısınız..çok akıcı, yürek titreten bir okuması var..Rabbimizin c.c. vergisi..
dua ile inş..selamun aleyküm..

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

s.aleyküm abim allah razı olsun..çok güzel gerçekten..silkeleyiveriyor insanı..bi de rahman suresini çok seviyodum dinleyince çok güzel oldu..allaha emanet olun..
[big]''ÖYLEYSE NEDEN İNKAR EDİYORLAR..''[/big]

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

RECEB BOZKUS yazdı:
s.aleyküm abim allah razı olsun..çok güzel gerçekten..silkeleyiveriyor insanı..bi de rahman suresini çok seviyodum dinleyince çok güzel oldu..allaha emanet olun..
[big]''ÖYLEYSE NEDEN İNKAR EDİYORLAR..''[/big]

VE A.SELAM ECMAİN..SAĞOLASIN KARDEŞİM HAKLISIN SELAMETLE KAL...

hayrunissa86

Kayıtlı Kullanıcı

[SELAMÜN ALEYKÜM ABİ :(GERCEKTEN İNSAN DİNLERKEN HUZUR BULUYO GÜZEL YARADANIMA BİN KERE ŞÜKÜRLER OLSUN ELİNE EMEGINE YÜREĞİNE SAĞLIK ABİ BÖYLE GÜZEL PAYLASIMDAN DOLAYI (BEN KURAN OKUMAYI :(:(:(BILMIYORUM İNŞALLAH ÖĞRENIRIM DİNLEDIKCE HEVESE GELİYORUM )AEOB)B)B)

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL OKUYOR..
SAĞOLASIN..SES ALDI GÖTÜRDÜ SANKİ O SICAK TOPRAKLARA..
SELAMETLE..B)

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

sadece_eda yazdı:
GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL OKUYOR..
SAĞOLASIN..SES ALDI GÖTÜRDÜ SANKİ O SICAK TOPRAKLARA..
SELAMETLE..B)

evet cok güzel okuyor selametle kalın..

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)

andelib

Kayıtlı Kullanıcı

ben dinleyemedim..bendemi bi problem var.
açamadım.

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı

MUAZ KARDEŞ ÇOK GÜZEL ALLLAH RAZI OLSUN .ÇOK GÜZEL SABAHLARI BİR RADYODA HER SABAH RABBMİNİ İZNİ İLE DİNLİYORUM.DİNLEMEYE ÇALIŞIYORUM ARKASINDAN BİRDE CEVŞEN İNANKİ ÇOK MEST OLUYOR İNSAN.AMA SUDYSTE HOCASA ÇOK BAŞKAŞÜREYM.BAŞKALAR YA RABBİM DİNLEDİKÇE DİNLEYİSİ GELİYOR.BİRDE 12 KABE İMAMININ OLDUNU İLK KEZ DUYUYORUM.VE DE AYNI KİŞİDEN DERS ALMIŞLAR VE YORUMLAR NE KADAR FARKLI BNEİM BİLDİĞİM İBRAHİM ŞÜREYM,SUDEYS,VE AHMET AL ACAMİ PEKİ DİĞERLEİ KİM ONALARINDA K.KERİM OKUYUŞULARINIDA YOLLARMISINIZ ONLARIDA DİNLEME ŞEREFİNE ERİŞELİM KARDŞİM.ALLAH RAZI OLSUN .RABBİM İLMİNİ ARTTIRSIN TABİKİ AMEL EDCEMİZİ İLİMLE.SELAM VE DUA İLE...B)B)B)B)

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

ebe78 yazdı:
MUAZ KARDEŞ ÇOK GÜZEL ALLLAH RAZI OLSUN .ÇOK GÜZEL SABAHLARI BİR RADYODA HER SABAH RABBMİNİ İZNİ İLE DİNLİYORUM.DİNLEMEYE ÇALIŞIYORUM ARKASINDAN BİRDE CEVŞEN İNANKİ ÇOK MEST OLUYOR İNSAN.AMA SUDYSTE HOCASA ÇOK BAŞKAŞÜREYM.BAŞKALAR YA RABBİM DİNLEDİKÇE DİNLEYİSİ GELİYOR.BİRDE 12 KABE İMAMININ OLDUNU İLK KEZ DUYUYORUM.VE DE AYNI KİŞİDEN DERS ALMIŞLAR VE YORUMLAR NE KADAR FARKLI BNEİM BİLDİĞİM İBRAHİM ŞÜREYM,SUDEYS,VE AHMET AL ACAMİ PEKİ DİĞERLEİ KİM ONALARINDA K.KERİM OKUYUŞULARINIDA YOLLARMISINIZ ONLARIDA DİNLEME ŞEREFİNE ERİŞELİM KARDŞİM.ALLAH RAZI OLSUN .RABBİM İLMİNİ ARTTIRSIN TABİKİ AMEL EDCEMİZİ İLİMLE.SELAM VE DUA İLE...B)B)B)B)

kardeşim
evet cok güzel okuyanlar var göndermeye calısırım inş.. sendende Allah c.c. razı olsun selametle kal.B)B)B)

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Selamün aleyküm gerçekten çok güzel okuyanlar var....Sdais olsun shuraymö olsun bide shatri var Çok güzel sesler...Zaten sudais ve shuraym kabe imamları bildiiniz gibi sesleri muhteşem...B)B)B)Allah(c.c) sizdende razı olsun...

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

Resul_Acer yazdı:
Selamün aleyküm gerçekten çok güzel okuyanlar var....Sdais olsun shuraymö olsun bide shatri var Çok güzel sesler...Zaten sudais ve shuraym kabe imamları bildiiniz gibi sesleri muhteşem...B)B)B)Allah(c.c) sizdende razı olsun...

ve a.selam evet kardeşim var tabi ecmain inş..selametle...

som3a

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm

selamun aleyküm

selamun aleyküm kardeşlerim. ajami hoca nın bende bir tek cd de hatmi var gerçekten çok güzel okuyo hocamız ben bu cd yi ramazan ayında çoğaltıp dağıttım Allah kabul ederse. isteyen kardeşlerim varsa bi şekilde onlarada ulaştırabilirim Rabbim hepimizin yanında olsun selamun aleyküm

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşlerim. ajami hoca nın bende bir tek cd de hatmi var gerçekten çok güzel okuyo hocamız ben bu cd yi ramazan ayında çoğaltıp dağıttım Allah kabul ederse. isteyen kardeşlerim varsa bi şekilde onlarada ulaştırabilirim Rabbim hepimizin yanında olsun selamun aleyküm

Rahman razı olsun kardeşim dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt