ferit yazdı:
Esselamü aleyküm;
MaşaAllah BerakAllah makam süper ya gerçekten çok güzel okuyor abi...
bildiğim kadarıyla kabe imamlarından sadece 12 tane imam böyle okuyabiliyormuş ve bu imamların hepside aynı imamdan ders almış Allahu alem...
abi görüntülü olarakta paylaştığın için sağolasın kendisini arkasından görmüştüm 1 kere şimdi gördüm ve MaşAAllah diyorum...
efendimiz s.a.v.'in sakalına herşeyine kurban olayım...Rabbim bizlere de nasip etsin sünnet üzere sakal bırakmayı...günümüz türkiyesinde ne kadar olur bilmiyorum bizler bu görüntüye bürünsek nasıl gözle bakacaklarını söylememe gerek yok...biraz uzattım abi hakkını helal et sünnet üzere sakal bırakan birini görünce dayanamıyorum bu sadece kalpten olmuyor görüntüyle de olmalı Rabbimiz bizlere de en kısa zaman da nasip etsin İnşAAllah...
Allah c.c. razı olsun abi bu güzel paylaşımından dolayı sabah sabah ta gözlerimizdeki dünya perdesi kalktı...
ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.ALLAH RAZI OLSUN.GERÇEKTEN MUHTEŞEM BİR YORUM.FERİT KARDEŞE DE KATILIYORUM.ÇOK GÜZEL ANLATMIŞ.A.E.O.
meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM.ALLAH ONDANDA SENDEN RAZI OLSUN.İNAN BİŞEY DİYEMİYORUM AĞLAMAKTAN.ALLAH RAZI OLSUN.![]()
edaalican yazdı:
S.A.ALLAH RAZI OLSUN.ÇOK GÜZEL KARDESİM.
AFRA_NUR yazdı:
ALLAH ARAZI OLSUN İNSANIN İÇİ TİTRİYOR GERÇEKTEN
BUKADAR GÜZEL OKUYABİLMEYİ BİZEDE NASİP ETSİN İNŞALLAH RABBİM
SELAMETLE
A.E.O.
nigdeli yazdı:
selamun aleyküm..gerçekten harika bir makam..en beğenerek dinlediğim Kabe imamıdır...Rabbim razı olsun bizlerle paylaştığınız için..sevabınız yazılsın inşaAllah..selametle kalın..
m_muaz yazdı:
nigdeli yazdı:
selamun aleyküm..gerçekten harika bir makam..en beğenerek dinlediğim Kabe imamıdır...Rabbim razı olsun bizlerle paylaştığınız için..sevabınız yazılsın inşaAllah..selametle kalın..
VE A.SELAM SAĞOLASINIZ BENIMDE ÖYLECOK SEVERİM ONUN OKUMASINI ZATEN RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLUR İNŞ..SELAMETLE KALIN...
nigdeli yazdı:
m_muaz yazdı:
nigdeli yazdı:
VE A.SELAM SAĞOLASINIZ BENIMDE ÖYLECOK SEVERİM ONUN OKUMASINI ZATEN RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLUR İNŞ..SELAMETLE KALIN...
Abdurrahman Es-Sudeys i de beğeniyorum..
ama en etkileyici okuyan bu imamımız bence..Rabbim onlardan razı olsun ..Allah'a emanet olun..
Bahar_58 yazdı:
Selamun Aleyküm
Cok Güzel Okuyor__B)
Allah (c.c) Razi Olsun
DEĞİLMİ COK GÜZEL SAĞOLASINIZ SELAMETLE KALIN..Nevin_1982 yazdı:
HAKKETTEN ÇOK GÜZEL BİR SESE SAHİP.ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN.TABİİ SENDENDE![]()