Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

AH KARDEŞİM AH... (1 Kullanıcı)

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı
SEVGİLİ KARDEŞLERİM BU KONUYU FORMA UTANRAK TAŞISAMDA MALESEF Kİ BAŞKA ÇÖZÜM BULAMADIM....SİZLERDEN YARDIM İSTİYORUM...BENİM 16 YAŞINDA BİR ERKEK KARDEŞİM VAR VE ŞUAN İNANILMAZ ŞEKİLDE KİMLİĞİ DEĞİŞTİ VE İSLAMDAN UZAK YAŞAMAYA BAŞLADI İSLAMLA ÖĞRENDİĞİMİZ HİÇBİRŞEYİ ÖNEMSEMİYOR VE UYGULAMIYOR BUNDAN ÇOK BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYUYORUM .....KARDEŞİM DAHA BİR SENE ÖNCESİNE KADAR AİLESİNE KARŞI ÇIKMAYAN VE CUMA NAMAZLARINA KOŞARAK GİDEN BİR İNSANDI... ÖYLE BİR ARKADAŞLA TANIŞTIGI Kİ ŞİMDİ ONU TANIMAK MÜMKÜN DEİL...ONU KURAN KURSUNA YAZDIRDIM EN UZAK VE EN İYİ EĞİTİM VEREN BİR KURAN KURSU KAÇMASIN VE ARKADAŞLARI ONU GÖRÜP KENDİSNE UYDURMASUN DİYE SERVİSLE GÖNDERİYORUZ...AMA BUGUN GİTMEYECEM DİYE TUTTURDU ÜSTÜNE ÜSTLÜK AİESİNE YANİ BABAMA VE ANNEME KARŞI ÇIKTI...ONLARI ÇOK ÜZDÜ ...BEN BAŞTA OLMAK ÜZERE... HERŞEYİ HER YOLU DENEDİM KARDEŞİM İÇİN BU SENE ÖNCE İSLAMI SONRADA OKULU BIRAKMAYA KARAR VERDİ ŞUAN LİSE 2.YE ÖĞRTMENLERİNİN VE BİZİM GAYRETİYLE GEÇTİ AMA ŞİMDİDE NAMAZ KILMIYOR VE AİLESİNE ŞİDDETLE KARŞI ÇIKIYOR NE YAPCAGIMIZI ŞAŞIRDIK DAYAK İLGİ ALAKA HEDİYELER HİÇBİRİ YOLA GETİRMEDİ ŞUAN ONUN İÇİN YAPABİLECEĞİMİZ TEK ŞEY DUA EDİP RABBİMİN İSLA ETMESİ NE KADAR GÜZEL ŞEYLER ANLATIP FAYDALI YERLER GÖSTERİP GEZDİRSEMDE OMADI YİNE O BATAKLIKTAKİ ARKADAŞLARINA DÖNDÜ YETMEDİ ONUN İÇİN TAŞINIP SEMT DEĞİŞTİRİP KENDİ EVİMİZDEN KİRAYA ÇIKTIK BUNU DA ANLAMADI .... BUGUN DE GÖNDERDİĞİMİZ KURSTAN KAÇMIŞ BİZ ÇOK ÜZÜLÜYORUM ÖZELLİKLE DE BEN KARDEŞİMİN İÇİN KENDİMDEN BİLE VAZGEÇİP ONUN İÇİN ÖZEL BİR ÇABA SARFEDİYORUM ÇÜNKÜ BAŞKA KARDEŞİM YOK VE ONUN AİLEM İÇİN HAYIRLI BİR EVLAT OLMASINI İSTİYORUM ANNEM VE BABMLA İPLERİNİ KOPARMIŞ DURUMDA .... ŞU AN SADECE BENLE BAYLAŞIYOR HERŞEYİNİ VEÇOK FAZLA ONU SIKMAMIZDAN ŞİKAYETÇİ VE SANIRIM SONUNDA BENİMLE BAGINI KOPARACAK İYİCE KÖTÜYE GİDİYOR....SİZDEN RİCAM KARDEŞİM İÇİN DUA EDİN ASLINDA SALAVATI TEFRİCİYE OKUTACAKTIM AMA O BÖLÜMDEN GİRİŞ YAPAMDIM FORMA ÖZEL BİR SAYFA AÇIP BURDAN DA OKUTMAK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ BAŞKASININ HAKKINA GEÇMİŞ OLMAKTAN DA KORKUYORUM O YUZDEN SİZDEN RİCAM KARDEŞİMİN İSLAH OLMASI O KÖTÜ HUYLU ARKADAŞLRINDAN UZAKLAŞMASI İÇİN DUA EDER MİSİNİZ? ŞU AN GERÇEKTEN NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM VE ÇARESİİZM BİR YANDAN ANNEMLE BABAMIMI İDARE EDİYİM YOKSA KARDEŞİMLE Mİ UĞRAŞIYIM.... LÜTFEN DUA EDİN.... SELAM VE DUA İLE....

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı
RE: AH KARDEŞİM AH...

CENNET GULU yazdı:
ALLAH C.C. YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...ALLAH C.C. ANNE VE BABANIZA SABIR VERSİN...
1 TANE YASİN HEDİYE ETMEK İSTİYORUM , ALLAH C.C. İNŞAALLAH DOĞRU OYLA YÖNLENDİRİR...

CANIM , GÖNLÜ GÜZEL KARDEŞİM RABBİM RAZI OLSUN SANIRIM HEMEN HEMEN SENDE BENİM KARDEŞİMLE YAŞITSIN VE ONUN İÇİN DUA EDİYORSUN AH Bİ BİLSE KENDİ YAŞITINDA BİR KARDEŞİ ONUN DOĞRU YOLA DÖNEMSİ İÇİN DUA EDİYOR...RABBİM BAHTINDAN GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH...​

KERAY

Kayıtlı Kullanıcı

CENABI HAK KARDEŞİNE VE CÜMLEMİZE HİDAYET VERSİN.

yalan_yalan

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbımız yar ve yardımcınız olsun kardesınızı ıslah etsın doğru yolu göstersın inşAllah.güzel ahlaklı takva sahıbı insanlarla karsılastırsın ve onuda güzel ahlakla süslesın.

emine364

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİM TEZ ZAMANDA HİDAYETE KENDİ YOLUNA İLETSİN İNŞALLAH.İSTERSEN DUALAR FORMUNA TEFRİCİYE İÇİN BİR FORUM AÇALIM BİLİYORUM Kİ BURDAKİ MÜSLÜMANLAR SANA YARDIM ETMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPACAKLARDIR.
SİZDEN HABER BEKLİYORUM.
HAYIRLI GÜNLER

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

emine364 yazdı:
RABBİM TEZ ZAMANDA HİDAYETE KENDİ YOLUNA İLETSİN İNŞALLAH.İSTERSEN DUALAR FORMUNA TEFRİCİYE İÇİN BİR FORUM AÇALIM BİLİYORUM Kİ BURDAKİ MÜSLÜMANLAR SANA YARDIM ETMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPACAKLARDIR.
SİZDEN HABER BEKLİYORUM.
HAYIRLI GÜNLER

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BEN YAPAMADIM YANİ DUALAR BÖLÜMÜNE SALAVAT ITEFRİCİYE İÇİN....YARDIMCI OLURSAN ÇOK SEVİNİRİM KARDEŞİM...İNŞALLAH RABBİM İZNİYLE İSLAMINI8 BİLEN BİRİ OLUR...

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

yalan_yalan yazdı:
Rabbımız yar ve yardımcınız olsun kardesınızı ıslah etsın doğru yolu göstersın inşAllah.güzel ahlaklı takva sahıbı insanlarla karsılastırsın ve onuda güzel ahlakla süslesın.

İNŞALLAH KARDEŞİM İNŞALLAH RABBİM İSLAH EDER İNŞALLAH ÇOK ÜZÜLÜYORUM LÜTFEN DUALRINIZ EKSİK ETMEYİN...ALLAH A EMANET OLUN...

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

KERAY yazdı:
CENABI HAK KARDEŞİNE VE CÜMLEMİZE HİDAYET VERSİN.

AMİN KARDEŞİM İNŞALLAH...... DUALRINIZDA BULUNABİLEMK ÜMİDİYLE......

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

allah yardımcınız olsun canım bu yaşlarda bu tür olaylar çok olmaya başaldı inş.pişman olur en kısa zamanda ve size döner doğru yoldan ayrılmaz kesinlikle arkadaşa çevresinden etkilenmiş inş.tez zamanda bu tür olaydan kurtulur inş.a.e.o dualarımdasınız

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

S.ALEYKÜM ÖNCELİKLE BU DURUMA ÇOK ÜZÜLDÜĞÜMÜ BELİRTEYİM..MALESEF GÜNÜMÜZ GENÇLİĞİNİN EN ÖNEMLİ PROBLEMİ BU..KÖTÜ BİR ARKADAŞLA BAŞLIYOR HERŞEY..ANNE BABAYA SAYGISIZLIK,AİLE BAĞLARININ KOPMASI VS VS..BÖYLE ANLARDA SANKİ İNSANIN GÖZÜ KÖRELİYOR,ETRAFINDAKİLERİN KENDİSİNİ NE DENLİ SEVDİĞİNİ GÖREMİYOR YADA GÖRMEK İSTEMİYOR..MUHAKKAK AKLI BAŞINA GELİR AMA İNŞAALLAH HERŞEY İÇİN GEÇ OLMAZ..RABBİM DAHA KÖTÜ ŞEYLERİ YAŞAMADAN KARDEŞİNİZİN GÖZÜNÜ AÇSIN VE İNŞAALLAH TEKRAR ESKİSİ GİBİ NAMAZINI KILMASINI VE AİLESİYLE BAĞLARININ SAĞLAM OLMASINI BU MÜBAREK AYLARIN HÜRMETİNE NASİB ETSİN..RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..İNŞAALLAH DUA EDİCEM BU YÖNDE..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN..

vera nur

Kayıtlı Kullanıcı

cenab-ı hak yar ve yardımcınız olsun sabır ve İHLAS NASİP EYLESİN MÜBAREK GÜNLERDE DUA İLE

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleykum kardeşim.. Durumunuza çok üzüldüm ama malesef böyle olaylar hemen hemen her evde olmaya başladı.. Gençler isyan ederek biryere gelebileceklerini bir kişiliğe kavuşacaklarını düşünüyorlar nedense..
Allah c.c. kardeşinin hidayetini nasip etsin..Bence üzerine gitmeden dinini sevdirmeye çalışın..
Zorla Kur'an kursuna göndermeniz fayda vermeyecektir..
İlgisini çekebilecek bir şekilde onu doğru yola çağırabilirsin ama bunun ters tepmemesi için uzman insanlara danş bence, yada buna dair kitaplar oku..
Rabbim yardımcın olsun kardeşim, inşaAllah düzelir kardeşin ve doğruyu bulur.. Dualarımızdasın..
Selam ve dua ile kal inşaAllah..

l@l

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. kardeş ALLAH(c.c.) yardımıcınız olsun, umarım en kısa zamanda hidayete erer yüce rabbimin yolundan gider, dualarımdasınız selametle...

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

handos yazdı:
allah yardımcınız olsun canım bu yaşlarda bu tür olaylar çok olmaya başaldı inş.pişman olur en kısa zamanda ve size döner doğru yoldan ayrılmaz kesinlikle arkadaşa çevresinden etkilenmiş inş.tez zamanda bu tür olaydan kurtulur inş.a.e.o dualarımdasınız

saolasın...rabbim inşallah dualrımızı kabul eder....lütfen dualarınıda kardeşiminde hidayet bulması için dua ediniz....selam ve dua ile...

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

RECEB-I KAMER yazdı:
S.ALEYKÜM ÖNCELİKLE BU DURUMA ÇOK ÜZÜLDÜĞÜMÜ BELİRTEYİM..MALESEF GÜNÜMÜZ GENÇLİĞİNİN EN ÖNEMLİ PROBLEMİ BU..KÖTÜ BİR ARKADAŞLA BAŞLIYOR HERŞEY..ANNE BABAYA SAYGISIZLIK,AİLE BAĞLARININ KOPMASI VS VS..BÖYLE ANLARDA SANKİ İNSANIN GÖZÜ KÖRELİYOR,ETRAFINDAKİLERİN KENDİSİNİ NE DENLİ SEVDİĞİNİ GÖREMİYOR YADA GÖRMEK İSTEMİYOR..MUHAKKAK AKLI BAŞINA GELİR AMA İNŞAALLAH HERŞEY İÇİN GEÇ OLMAZ..RABBİM DAHA KÖTÜ ŞEYLERİ YAŞAMADAN KARDEŞİNİZİN GÖZÜNÜ AÇSIN VE İNŞAALLAH TEKRAR ESKİSİ GİBİ NAMAZINI KILMASINI VE AİLESİYLE BAĞLARININ SAĞLAM OLMASINI BU MÜBAREK AYLARIN HÜRMETİNE NASİB ETSİN..RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..İNŞAALLAH DUA EDİCEM BU YÖNDE..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN..

ve aleyküm selam kardeşim...evet benimde korkum bu daldıgı gaflet uykusundan geç uyanması henüz çok genç ve bu yaşlarda nasıl yetişirse öyle gider işte ondan çok korkuyorum ... lütfen kardeşim için sizde dua ediniz...rabbim inşallah kabul eder....o kötü arkadaşalrını bırakır....mevlam kardeşimin yardımcısı olsun ....ve bize döndersin...(amin)

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

vera nur yazdı:
cenab-ı hak yar ve yardımcınız olsun sabır ve İHLAS NASİP EYLESİN MÜBAREK GÜNLERDE DUA İLE

amin kardeşim ne olur sizde bu mübarek aylarda kardeşim için dua edin lütfen çok üzülüyorum ablası olarak ..... rabbim dualarınızı inşallah kabul eder...

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:
Selamun aleykum kardeşim.. Durumunuza çok üzüldüm ama malesef böyle olaylar hemen hemen her evde olmaya başladı.. Gençler isyan ederek biryere gelebileceklerini bir kişiliğe kavuşacaklarını düşünüyorlar nedense..
Allah c.c. kardeşinin hidayetini nasip etsin..Bence üzerine gitmeden dinini sevdirmeye çalışın..
Zorla Kur'an kursuna göndermeniz fayda vermeyecektir..
İlgisini çekebilecek bir şekilde onu doğru yola çağırabilirsin ama bunun ters tepmemesi için uzman insanlara danş bence, yada buna dair kitaplar oku..
Rabbim yardımcın olsun kardeşim, inşaAllah düzelir kardeşin ve doğruyu bulur.. Dualarımızdasın..
Selam ve dua ile kal inşaAllah..

ve aleyküm selam kardeşim....kardeşim zaten küçüklüğünden beri kardeşimin eğitiminden tut ahlakına kadar herşeyini ben üstlendim kardeşim deilde kendi çogummuş gibi ben gözetim tabikide annem kadar olamam ama mümkün oldugunda her düştüğünde yanında ben oldum .... beni ailem nasıl yetiştirdiyse aynısı ona vermeye çalıştım ....ben kitap okumayaı çok severim ve genelde okudugum kitaplar psikolojidir ister ondan yardım alıyım ister onun yaşındayken kendinden yola çıkarak ona en iyi şekilde davranayım desemde olmadı...ne yaptıysak o arkadaşlarından ayıramadım yetmedi arkadaşlarının ailesiyle konuştum ki faydasız arkadaşlarını öyle yetiştiren bi aileden ne beklenir...işte böyle kardeşim tek umudum kendinin kötü bişey yapmadan eve dönüp pişmanlık duyması ve namaz kılması rabbim inşallah yardım eder....

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

l@l yazdı:
S.A. kardeş ALLAH(c.c.) yardımıcınız olsun, umarım en kısa zamanda hidayete erer yüce rabbimin yolundan gider, dualarımdasınız selametle...

ve aleyküm selam kardşim....inşallah dualrımız hep aynı yönde ama yinede bu süreç beni bunaltıyor ...dua edin ,nşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt