Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ağzı isLamda eLi oynaşTa oLan gençLer..!! (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam abi...haklısınız değerli katılımınız için ALLAH cc razı olsun..selametle...

Üstü Fatih Alti Beyoğlu Dolaşan Hanimlar
İslam’i Yaşayarak Değil De Laf Kalabaliği İle Anlatan Mücahidler
Parayi Görünce Birden İmanlarini Tazeleyen Yeni Memur Veya Patron , Eski Şeriatçi Gençlik.

Taviz Vermede Ölçüyü Kaçiranlar.

Lafta Mücahid , Eyleme Sira Gelince Muhacir Olanlar.

İslami Harekette Az İş Yapmayi Kendilerine Yediremeyip , Çok İşi De Yapamayinca İslami Hareketten Gittikçe Uzaklaşanlar.

İslama Hizmet Edenleri Eleştirip ” Hadi Sen Daha İyisini Yap ” Deyince , Su Koyuverenler.

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM

MESELENİN ÖZ'ÜNE İNDİĞİMİZDE, BU OLUMSUZLUKLARIN OLUŞMASINDA BİZLERİN'DE KATKISI VAR.

MÜSLÜMANIN İKİ MÜKELLİFİYETİ VARDIR.
1- SALİH BİR KUL OLMAK
2- MUSLİHLERDEN OLMAK.

BİZLER NE YAZIK'Kİ, 1.SİNİ YERİNE GETİRMEK İÇİN GAYRET SARF EDERKEN 2.SİNİ HEP İHMAL ETTİK.

SELAM VE DUA İLE

canay25

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun sizden ne güzel insanlarsınız.ben iki yıldır tanıdım camaati ve şuan bulunduğum yer nedeniyle cemaatle ilişkim kesildi.Kendimi çok boş hissederken sizleri tanıdım içime huzur veriyor sözleriniz.İslamiyet bir,Hak bir, ayrımcılık olur mu...

Kaan Erdem

Yönetici
ALLAH cc sizdende razı olsun..üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun..ALLAH cc sizleri yolunda daim etsin sabit kılsın...selam ve dua ile kalınız..ALLAH cc emanet olunuz selametle...

Allah razı olsun sizden ne güzel insanlarsınız.ben iki yıldır tanıdım camaati ve şuan bulunduğum yer nedeniyle cemaatle ilişkim kesildi.Kendimi çok boş hissederken sizleri tanıdım içime huzur veriyor sözleriniz.İslamiyet bir,Hak bir, ayrımcılık olur mu...

Kaan Erdem

Yönetici
İslama Hizmet Edenleri Eleştirip ” Hadi Sen Daha İyisini Yap ” Deyince , Su Koyuverenler.

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Üstü Fatih Alti Beyoğlu Dolaşan Hanimlar.

İslam’i Yaşayarak Değil De Laf Kalabaliği İle Anlatan Mücahidler.

Kendi Cemaatlerinin Dişindakileri Küfürle,Yoldan Çikmakla , Düşmanla İşbirliği İle İtham Eden ,Şeyhleri Dişinda Şeyh , Cemaatleri Dişinda Cemaat Kabul Etmeyen ,Cemaatlerini Din Zanneden Siğ Müslümanlar.

Parayi Görünce Birden İmanlarini Tazeleyen Yeni Memur Veya Patron , Eski Şeriatçi Gençlik.

Taviz Vermede Ölçüyü Kaçiranlar.

İslami Harekette Az İş Yapmayi Kendilerine Yediremeyip , Çok İşi De Yapamayinca İslami Hareketten Gittikçe Uzaklaşanlar.

” Siz Kendi İçinizde Olani Değiştirmedikçe , Allah Sizin Hakkinizda Olan Hükmü Değiştirmez .” ( Ra’d :11 - Enfal .53 )

Haydi ! Bismillah ,Bir Yerden , Önce Tevbe Ederek Yeniden Başlayalim !!!

Elif Lam Ra..

ALINTIDIR...
EsSelamunAleyküm KAAN Kardeşim ;

"Bu yazının üst tarafı ALINTI-Alt tarafı kendi tarafımdan kafamdan ÇALINTI'dır...."

...Üstü bol sıfırlı HAMİLİNE-KARŞILIKSIZ Çek...
...Altı BOŞ-PRETOSTO'lu Senet...

...Üstü SÖZ desen-motif laf ola beri gele...
...Altı-alt tarafı VEFA İstanbul'da bir semt...

...Üstü cici SEVGİ ya mezarlıktan ya da belediyenin diktiği bahçeden ...kopma...
...Altı harbi AŞK her daim yolunup bir türlü dikilemeyen çiçek...

...Üstü'nün HAL ve AHVALİ yarın ölecekmiş gibi koşar ayran içmeye...
...Alt'ını sorma Hiç ölmeyecekmiş gibi ahdetmiş Kardeş biçmeye...

...Üstü-kalmasın HepBana ve YokSana-BuKaldıHa' Sa na-hayat ...felsefesi müdavimleri..
...Altı "Acık da bağa vir..!" Kim görmüş İKİ DOLMA yuttuğu mu ?

...Üstü Türbe yanından geçerken TÜRKÜ-gürültüde HÖYKÜRÜ-...KÖPRÜ'yü geçerken MERT'liği salıverenler...
...Altı'nı-üstüne getir..bi daha..bi daha.. ara ki bulasın...

...Üstü Şamda Kayısı...
...Altı Kaymaklı Ekmek Kadayıfı...

Başka da bir şey yazmaya gerek var mı..? Seni Allah(CC) için seviyorum Kardeşim..Emeğe SAYGI dolayısıyla fikri serdeden kardeşe de teşekkürler.. bize ulaşmasını sağlayan Kardeşime de teşekkürler..
Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz Kardeşim..

Kaan Erdem

Yönetici
:evet aleykümselam abi...

sırf sözümü yememek adına..kendimi öylesine zor tutuyorum ki! :evet

ama sözüm söz..tek bir kelime etmeyeceğim...

selam ve dua ile kal abi (abim)...

ALLAH cc emanet ol...selametle..her daim dualarımdasın abi...:H

EsSelamunAleyküm KAAN Kardeşim ;

"Bu yazının üst tarafı ALINTI-Alt tarafı kendi tarafımdan kafamdan ÇALINTI'dır...."

...Üstü bol sıfırlı HAMİLİNE-KARŞILIKSIZ Çek...
...Altı BOŞ-PRETOSTO'lu Senet...

...Üstü SÖZ desen-motif laf ola beri gele...
...Altı-alt tarafı VEFA İstanbul'da bir semt...

...Üstü cici SEVGİ ya mezarlıktan ya da belediyenin diktiği bahçeden ...kopma...
...Altı harbi AŞK her daim yolunup bir türlü dikilemeyen çiçek...

...Üstü'nün HAL ve AHVALİ yarın ölecekmiş gibi koşar ayran içmeye...
...Alt'ını sorma Hiç ölmeyecekmiş gibi ahdetmiş Kardeş biçmeye...

...Üstü-kalmasın HepBana ve YokSana-BuKaldıHa' Sa na-hayat ...felsefesi müdavimleri..
...Altı "Acık da bağa vir..!" Kim görmüş İKİ DOLMA yuttuğu mu ?

...Üstü Türbe yanından geçerken TÜRKÜ-gürültüde HÖYKÜRÜ-...KÖPRÜ'yü geçerken MERT'liği salıverenler...
...Altı'nı-üstüne getir..bi daha..bi daha.. ara ki bulasın...

...Üstü Şamda Kayısı...
...Altı Kaymaklı Ekmek Kadayıfı...

Başka da bir şey yazmaya gerek var mı..? Seni Allah(CC) için seviyorum Kardeşim..Emeğe SAYGI dolayısıyla fikri serdeden kardeşe de teşekkürler.. bize ulaşmasını sağlayan Kardeşime de teşekkürler..
Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz Kardeşim..

Kaan Erdem

Yönetici

Zisan

Kayıtlı Kullanıcı
Su zamanda ici dısı bir olan insan nadir bulunur..

Net olmak lazım, karsımızdaki insanın kalıbına gore degil.. Kendimz ne isek onu yansıtmak lazım.. Bu durumda kimseyi suclamaya hakkımız yok.. Bilinc yok cunku..

Kaan Erdem

Yönetici
güzel ve farklı bir yaklaşım..selametle...

Su zamanda ici dısı bir olan insan nadir bulunur..

Net olmak lazım, karsımızdaki insanın kalıbına gore degil.. Kendimz ne isek onu yansıtmak lazım.. Bu durumda kimseyi suclamaya hakkımız yok.. Bilinc yok cunku..

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
” Siz Kendi İçinizde Olani Değiştirmedikçe , Allah Sizin Hakkinizda Olan Hükmü Değiştirmez .” ( Ra’d :11 - Enfal .53 )

RABBİM RAZI OLSUN SENDEN KAAN KARDEŞ...

ÇOK GÜZEL VE ANLAMLI BİR PAYLAŞIM...

A.E.OL. DUA İLE...

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
selamunaleyküm...ALLAH c.c. razı olsun bizlerle paylaştığınız için yazanında yüreğine, emeğine sağlık(ALLAH c.c. selamet versin)...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...

Kaan Erdem

Yönetici
selam ve dua ile kalın..ALLAH cc sizdende razı olsun..selametle...

RABBİM RAZI OLSUN SENDEN KAAN KARDEŞ...

ÇOK GÜZEL VE ANLAMLI BİR PAYLAŞIM...

A.E.OL. DUA İLE...

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam..selam ve dua ile kalın selametle inşALLAH.

selamunaleyküm...ALLAH c.c. razı olsun bizlerle paylaştığınız için yazanında yüreğine, emeğine sağlık(ALLAH c.c. selamet versin)...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
emegine saglik kaan erdem abi rabim cümlemizi affet ve islami hakiyla yasamak ve yasatmak nasip etsin insallah yanliz benim anlamadiim bu burda ne demek istedigni anlamadim anlatirsan sevinirim abi sagil allah razi olsun insallah

Kaan Erdem

Yönetici
değerli kardeşim..konu alıntıdır..o yüzden yazan kişi hangi duygular ile yazdı ve hangi hislerini düşüncelerini bu cümle altında topladı bilemiyorum..bence,kanımca,fikrimce,düşüncem de böyle,şöyle yada bu budur demiş olsam doğru olmaz...

:evet o yüzden cevaplayamayacağım...

selam ve dua ile kalın..selametle kardeşim...:H

emegine saglik kaan erdem abi rabim cümlemizi affet ve islami hakiyla yasamak ve yasatmak nasip etsin insallah yanliz benim anlamadiim bu burda ne demek istedigni anlamadim anlatirsan sevinirim abi sagil allah razi olsun insallah

meryem-hanne

Kayıtlı Kullanıcı
YAZANIN CANINA TAK DEMİŞ BES BELLİ ALLAH RAZI OLSUN VESSELAM

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt