Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ağlayın Ey Dünya Müslümanları!.. (1 Kullanıcı)

muhammed25

Kayıtlı Kullanıcı
http://img525.imageshack.us/img525/4168/bedel261486vo2.jpg

Ağlamak bir parça utanmaktır...

Ağlayın ey dünya Müslümanları!..
Başınızı elleriniz arasına alıp kanlı gözyaşları dökün...
Kanları seller gibi akan masum, çaresiz ve mustaz’af kardeşlerinize uzanmayan elleriniz için ;
müstekbir ve zalimleri sadece kınamakla yetinen dilleriniz için;hayatlarının baharında soldurduğunuz gönül güllerimiz için ağlayın!...

Ağlamak bir parça olsun utanmaktır.,bu yüzden ağlayın diyorum ya...

Yüzünden haya perdesi
sıyrılmış dünyacılara bu tavsiye bile fazladır. Her şeyin hesabı görülecek ve sorulacak.

Belki düşman
silahı ile alnında ve göğsünde güller açıp cennete uçan şehitler mesut gülümserlerken bize vurdum
duymazlığımız ve duyarsızlığımızın hesabı sorulacak. Sızlamayan kalplerimiz korkuyla çatlarken,
bu gün yardım etmeyi beceremediğimiz kardeşlerimiz yardımımıza gelmeyecek.
Hani diyecekler,
“Müslümanlar birbirlerini tamamlayan bir binanın tuğlaları gibi idiler, bir vücut gibi idiler? Kenetlenmiş saf idiler? Saf böyle mi olur? Biz birer, birer kara toprağın bağrına düşerken sizler neredeydiniz?
Peşinde koştuğunuz apartmanlar,otomobiller,yalancı şan ve şöhretler yetişip kurtarsın sizi!...

Ağlayın ey dünya Müslümanları!
Kardeşlerinizin bir gün mutlaka bu sözleri söyleyeceklerini düşünüp şimdiden ağlayın...

Ağlamak bir parça olsun utanmaktır çünkü... Bu yüzden ağlayın diyorum ya...

Bu gün bir buçuk milyar civarinda
nüfusu ve elliyi aşkın coğrafya da ISLAM alem-i tam bir güdümlülük sergiliyorsa, oturun da kendi halinize ağlayın...

Çünkü siz perişan ve muhtaçsınız kurtulmaya... Oturun da halinize ağlayın ve siz bu halinizle kimseye bir şey
yapamazsınız.
Oturun da halinize bu yüzden ağlayın diyorum ya... Ağlamak biraz olsun utanmaktır çünkü....

“YA RAB ! BİR UTANMA HİSSİ VER, GAİB HAZİNENDEN BİZE!...” Amin...

azizislam

Kayıtlı Kullanıcı
Çok üzücü bir durum yardım yapmak istiyorum israile madi desteğini az da olsa düşürmeye çalışıyorum olmuyor :( olmuyor yav olmuyor :(

Diyorum CocaCola almyanın karının % 50i israil oradusuna gidip filistinlilere mermi olarak dönüyor.

Diyorum. Ariel almayın israile destek veriyor belki çamaşırlarınızı temizliyor ama filistinlileri kanla kirletiyor.

Diyorum gelin buradan cihada katkımız olsun savaşa hayır diyelim bir beyaz melek olamadık

Ama siz CocaColadan vaz geçmedin Neden En iyi marka o diye.

Ama siz Ariel kullandınız giyisileriniz solmasın diye orada gencecik müslümanlar açamadan soldu.

Dedik gelin bari oturduğumuz yerden cihada katkımız olsun siz onuda yapmadın aman aman bu ne tembellik. Hiçmi üzülmessiniz kardeşleriniz için hiçmi

Evet doğru Kingh Onlineye verdğiniz paranın 4 de 1 vermessiniz yardım olsun diye ben nediyim? kardeş sen söyle

C

ceylin2009

Kalbimizde Allahin Nuru Vardir Onun Adida ViCDANDIR...

Vicdanim SIZLIYOR ellimden hic birsey gelmiyor,müslüman kardeslerimiz bize insan haklarini ögretmeye calisan insanlar tarafindan katlediliyor ve yine suskun kaliyorum,aglamak sizlamaklan bir yere varilmiyor,onlari her duamda aniyorum,yine vicdanim bu kadarinlan yetinmiyor,marka diyorsunuz bununlan bu hirsi bu kini bu katliami durduramayiz,dünyayi ellerinin altina almislar bile...

Allah cümlemizin yardimcisi olsun...

muhammed25

Kayıtlı Kullanıcı
Kalbimizde Allahin Nuru Vardir Onun Adida ViCDANDIR...

Vicdanim SIZLIYOR ellimden hic birsey gelmiyor,müslüman kardeslerimiz bize insan haklarini ögretmeye calisan insanlar tarafindan katlediliyor ve yine suskun kaliyorum,aglamak sizlamaklan bir yere varilmiyor,onlari her duamda aniyorum,yine vicdanim bu kadarinlan yetinmiyor,marka diyorsunuz bununlan bu hirsi bu kini bu katliami durduramayiz,dünyayi ellerinin altina almislar bile...

Allah cümlemizin yardimcisi olsun...

amn kardeşm amn :) ALLAH Azra Ve Celle Razı Olsun İnş :)

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Müslümanlar birbirlerini tamamlayan bir binanın tuğlaları gibi idiler, bir vücut gibi idiler? Kenetlenmiş saf idiler? Saf böyle mi olur? Biz birer, birer kara toprağın bağrına düşerken sizler neredeydiniz?
Peşinde koştuğunuz apartmanlar,otomobiller,yalancı şan ve şöhretler yetişip kurtarsın sizi!...

Allahcc yar ve yardımcınız olsun gönüldaş...
BESMELE...SELAM...DUA...

C

ceylin2009

Müslümanlar birbirlerini tamamlayan bir binanın tuğlaları gibi idiler, bir vücut gibi idiler? Kenetlenmiş saf idiler? Saf böyle mi olur? Biz birer, birer kara toprağın bağrına düşerken sizler neredeydiniz?
Peşinde koştuğunuz apartmanlar,otomobiller,yalancı şan ve şöhretler yetişip kurtarsın sizi!..

"Muhammed'in (A.S.M.) doğruluğu, faaliyeti, hakikatı taharride samimiyeti, sarsılmayan azmi, imanı, kendisini dinlemek istemeyenlere ezelî hakikatı dinletmek yolundaki sebatı; bana kalırsa onun o cesur ve azimkâr peygamberin hâtem-i risalet olduğunun en kat'î ve en emin delilleridir."

muhammed25

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH Azra Ve Celle Razı Olsun Kardeşlerm Katlmlarnz için :)

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun emeğine sağlık

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı

Ağlamak bir parça olsun utanmaktır.,bu yüzden ağlayın diyorum ya...

Yüzünden haya perdesi
sıyrılmış dünyacılara bu tavsiye bile fazladır. Her şeyin hesabı görülecek ve sorulacak.

ALLAH razı olsun..
çok ama çok etkilendim..
selam ve dua ile..
[FONT=comic sans ms,sans-serif]
aglamak.jpg
[/FONT]

muhammed25

Kayıtlı Kullanıcı
Sizlerdende ALLAH C.C razı oslun Kardeşlerm hyrlı akşmlr:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt