Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ağlayan /gönül (1 Kullanıcı)

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu Hak davanın mücahidesi canım kardeşim. Mevla Teala sizden ebeden daimen razı olsun kardeşim..Ecrinizi en hayırlı şekilde versin inşaAllah..Tefekkürlük paylaşımınız için çok teşekkür ederim kardeşim. cezakellahu hayran B)

Bu arada siz değerli kardeşimizi tekrardan aramızda görmek beni ziyadesiyle mutlu etti kardeşim. Elhamdülillah..
Maalesef kardeşim, bu gibi üzücü durumlarla karşılaşabiliyoruz. buna çok denk geldik üye olduğumuzdan beri..ama Rabbimiz c.c. kalpleri bilendir. O bilsin gerisi mühim değil kardeşim..Rabbimiz c.c. böyle insanlara da hidayet nasip eylesin, bizleri şeytanın ve nefsin esiri olmaktan korusun inşaAllah..

Rabbim c.c. bizleri sizden, paylaşımlarınızdan, değerli ve samimi kardeşliğinizden ayırmasın inşaAllah cennet kokulu kardeşim..B)Hakk'a c.c. emanet olun.. selam, daimi dua ve muhabbetimizle inşaAllah..B)
ALEYNA VE ALEYKÜM SELAM İSMİ GİBİ YAŞAYIŞIDA RABİYATÜL ADEVİYYE HATUNA BENZENMESİ DUASINDA BULUNDUĞUMUZ CAN KARDEŞİM O GÜZEL DUALARINIZA CANI GÖNÜLDEN BİNLERCE KEZ AMİN
ELHAMDÜLİLLAH DÖNDÜK KARDEŞİM EĞER GİTSEYDİK SİZ DEĞERLİ KARDEŞLERİMİZİN ÖZLEMLERİ SİNEMİZİ YAKACAKTI RABBİMİN RIZASI İÇİN SEVDİĞİM DEĞERLİ CAN KARDEŞİM EVET KARDEŞİM RABBİM İMTİHAN ETTİ BEN HİÇ BİR ŞEY DEMİYORUM ÇÜNKÜ KALPLER ALLAHIN ELİNDEDİR ..AMİN NEFSİMİZE UYDURMASIN RABBİM AMİN KARDEŞİM RABBİM AYRILIK VERMESİN CENNET KARDEŞLİĞİ ETSİN İNŞALLAH RABBİM RAZI OLSUN KARDEŞLİĞİNİZDEN VE UNUTMADIĞINIZ İÇİN BİZLERİ KALPLERİİZE SEVGİ SUNAN RABBİME EMANETSİN CAN KARDEŞİM BİL MUKABİL B)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Selamünaleyküm...canım kardeşim ALLAH c.c. razı olsun emeğine sağlık
çok güzel bir paylaşım ...ALLAH c.c. eamnet olun....selam ve dua ile...
selametle İNŞALLAH...
(özürdilerim sizi üzmek için söylemedim güzel kardeşim içinizden nasıl geliyorsa öyle hitap edin ben her ikisinede razıyım ...İNŞALLAH anlaştık ...güldüğünüzü görmek isterim açıkcası yoksa inanın üzülürüm...)

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm...canım kardeşim ALLAH c.c. razı olsun emeğine sağlık
çok güzel bir paylaşım ...ALLAH c.c. eamnet olun....selam ve dua ile...
selametle İNŞALLAH...
(özürdilerim sizi üzmek için söylemedim güzel kardeşim içinizden nasıl geliyorsa öyle hitap edin ben her ikisinede razıyım ...İNŞALLAH anlaştık ...güldüğünüzü görmek isterim açıkcası yoksa inanın üzülürüm...)
ALEYKÜM SELAM GÖNLÜ GÜZEL KARDEŞİM AMİNBEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİMANLAŞTIK ZANNEDERSEM NİHAL KARDEŞİM RABBİME EMANET OLUN SİZİ ÜZDÜYSEM HAKKINIZI HELAL EDİN RABBİME EMANET OLUN İÇİM RAHAT ETMEDİĞİ İÇİN SÖYLEMİŞTİM :)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
ALEYKÜM SELAM GÖNLÜ GÜZEL KARDEŞİM AMİNBEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİMANLAŞTIK ZANNEDERSEM NİHAL KARDEŞİM RABBİME EMANET OLUN SİZİ ÜZDÜYSEM HAKKINIZI HELAL EDİN RABBİME EMANET OLUN İÇİM RAHAT ETMEDİĞİ İÇİN SÖYLEMİŞTİM :)

DEĞERLİ KARDEŞİM ben üzülmedim HAKKIM var ise HELAL OLSUN...
ben sizi üzdüysem siz hakkınızı helal edin değerli kardeşim...selametle İNŞALLAH...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
ağlarım ıcın
ağlarım gunahlarım ıcın
ıcım yanar volkan gıbı
ağlarım ıcın ıcın

allah'ım affet benı
tovbelerımı kabul eyle
huzuruna cıkarken ben
yuzzum olsun kabul eyle

ağlarım halıme
ağlarım kendı kendıme
kımse bılmesın
ağlarım affet dıye

gülnisa

guzel kardeşım emeğıne sağlık
cok guzel bır şiir
allah razı olsun

bır ılave yapmak ıstedım

allaha emanet ol
selam ve duaıle

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
ağlarım ıcın
ağlarım gunahlarım ıcın
ıcım yanar volkan gıbı
ağlarım ıcın ıcın

allah'ım affet benı
tovbelerımı kabul eyle
huzuruna cıkarken ben
yuzzum olsun kabul eyle

ağlarım halıme
ağlarım kendı kendıme
kımse bılmesın
ağlarım affet dıye

gülnisa

guzel kardeşım emeğıne sağlık
cok guzel bır şiir
allah razı olsun

bır ılave yapmak ıstedım

allaha emanet ol
selam ve duaıle
ALEYKÜM SELAM HOCAM RABBİM RAZI OLSUN KATKINIZ İÇİN RABBİM HAKİKİ KUL ETSİN KENDİNE RASULÜMEDE LAYIK ÜMMET HAKKIMIZ YOKKİ ONU DİĞER ÜMMETLERİN İÇİMDE ÜZMEYE RABBİM AFFETSİN RASULÜMDE BİZLERİ AF ETSİN RABBİME EMANET OLUN HOCAM

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt