cennet yolcusu
Kayıtlı Kullanıcı
ALEYNA VE ALEYKÜM SELAM İSMİ GİBİ YAŞAYIŞIDA RABİYATÜL ADEVİYYE HATUNA BENZENMESİ DUASINDA BULUNDUĞUMUZ CAN KARDEŞİM O GÜZEL DUALARINIZA CANI GÖNÜLDEN BİNLERCE KEZ AMİNesselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu Hak davanın mücahidesi canım kardeşim. Mevla Teala sizden ebeden daimen razı olsun kardeşim..Ecrinizi en hayırlı şekilde versin inşaAllah..Tefekkürlük paylaşımınız için çok teşekkür ederim kardeşim. cezakellahu hayran B)
Bu arada siz değerli kardeşimizi tekrardan aramızda görmek beni ziyadesiyle mutlu etti kardeşim. Elhamdülillah..
Maalesef kardeşim, bu gibi üzücü durumlarla karşılaşabiliyoruz. buna çok denk geldik üye olduğumuzdan beri..ama Rabbimiz c.c. kalpleri bilendir. O bilsin gerisi mühim değil kardeşim..Rabbimiz c.c. böyle insanlara da hidayet nasip eylesin, bizleri şeytanın ve nefsin esiri olmaktan korusun inşaAllah..
Rabbim c.c. bizleri sizden, paylaşımlarınızdan, değerli ve samimi kardeşliğinizden ayırmasın inşaAllah cennet kokulu kardeşim..B)Hakk'a c.c. emanet olun.. selam, daimi dua ve muhabbetimizle inşaAllah..B)
ELHAMDÜLİLLAH DÖNDÜK KARDEŞİM EĞER GİTSEYDİK SİZ DEĞERLİ KARDEŞLERİMİZİN ÖZLEMLERİ SİNEMİZİ YAKACAKTI RABBİMİN RIZASI İÇİN SEVDİĞİM DEĞERLİ CAN KARDEŞİM EVET KARDEŞİM RABBİM İMTİHAN ETTİ BEN HİÇ BİR ŞEY DEMİYORUM ÇÜNKÜ KALPLER ALLAHIN ELİNDEDİR ..AMİN NEFSİMİZE UYDURMASIN RABBİM AMİN KARDEŞİM RABBİM AYRILIK VERMESİN CENNET KARDEŞLİĞİ ETSİN İNŞALLAH RABBİM RAZI OLSUN KARDEŞLİĞİNİZDEN VE UNUTMADIĞINIZ İÇİN BİZLERİ KALPLERİİZE SEVGİ SUNAN RABBİME EMANETSİN CAN KARDEŞİM BİL MUKABİL B)