Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ağlamaya hazırmısınız? (2 Kullanıcı)

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim allah razı olsun.keşke hepimiz bu çocuğun yarısı kladar dinimize bağlı olabilsek.allah razı olsun gerçekten yürek dayanılacak gibi değil a.e.o

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam..amin..inşaALLAH.selam ve dua ile klaın kardeşim..selametle...

s.a kardeşim allah razı olsun.keşke hepimiz bu çocuğun yarısı kladar dinimize bağlı olabilsek.allah razı olsun gerçekten yürek dayanılacak gibi değil a.e.o

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
selamunaleyküm...ALLAH c.c. razı olsun emeğinize sağlık...izledikten sonra etkilenmemek mümkün değil MAŞALLAH...ALLAH C.C. bizleri ıslah etsin...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...

RABBİM! bizleri rızana ve cemaline ermek dileğiyle korku ve
ümitle gece gündüz sana dua edip yalvaran kullarından eyle...!
AMİN...

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
EsSelamunAleyküm Kardeşim,

Üçüncü izleyişimde sesini alabildim." ALİ " (K.V.) sevgisi işte böyle bir şey...Kardeşlerimiz İran konusunda bazı isnatlarda bulunup,bugün o konuyla ilgili biraz daha yoğunlaşıp,üzerine de bunu izleyince EHL-İ BEYT SEVGİSİNİ derinden duyup hissetmemek mümkün değil. Ey ilmin kapısı, O çocuk yaştaydın Resulü Kibriyanın(SAV) yanında iman edip,tedrisine girdiğinde.Ben SENDENİM YA RESULULLAH,Onları sevmemin Seni sevmek demek olduğunu hiç unutmadan, LAİLEHEİLLALLAH diyen hiç bir kardeşimi tekfir etmeden,kardeşlik şuurunu yeryüzündeki tüm müslüman kardeşlerimin bütününe şamil kılmadan KAMİL manada İMAN etmiş olmayacağımın bilinciyle inşaAllah.

Allah(CC) razı olsun,selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet ol Kardeşim.

Ahmet&Gizem

Kayıtlı Kullanıcı
Gerçekten çok Etkileyici.rabbim Böyle Sevgi Nasip Etsin.allah Razi Olsun:a

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Abi

ALLAH (c.c) Razi Olsun Paylasimin icin__:(:(:(:(

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm Maşaallah abi Rahman razı olsun çok güzeldi emeğinize sağlık...
selam ve dua ile...

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com
amin inşALLAH...Bu arada hoş geldiniz..sizi ilk üye olduğum zamanlardan anımsadım..selam ve dua ile kalınız kardeşim..selametle...
KAAN ERDEM...

Hoşbulduk ben oldukça eski üyelerdenim aslında ...Hala hatırlanıyor olmak güzel ....Allah razı olsun selametle....

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam selametle kalınız..

selamunaleyküm...ALLAH c.c. razı olsun emeğinize sağlık...izledikten sonra etkilenmemek mümkün değil MAŞALLAH...ALLAH C.C. bizleri ıslah etsin...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...

RABBİM! bizleri rızana ve cemaline ermek dileğiyle korku ve
ümitle gece gündüz sana dua edip yalvaran kullarından eyle...!
AMİN...

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam abim..güzel katılımın ve yerinde manalı yorumların için ALLAH cc razı olsun..selam ve dua ile kalın abi selametle...

EsSelamunAleyküm Kardeşim,

Üçüncü izleyişimde sesini alabildim." ALİ " (K.V.) sevgisi işte böyle bir şey...Kardeşlerimiz İran konusunda bazı isnatlarda bulunup,bugün o konuyla ilgili biraz daha yoğunlaşıp,üzerine de bunu izleyince EHL-İ BEYT SEVGİSİNİ derinden duyup hissetmemek mümkün değil. Ey ilmin kapısı, O çocuk yaştaydın Resulü Kibriyanın(SAV) yanında iman edip,tedrisine girdiğinde.Ben SENDENİM YA RESULULLAH,Onları sevmemin Seni sevmek demek olduğunu hiç unutmadan, LAİLEHEİLLALLAH diyen hiç bir kardeşimi tekfir etmeden,kardeşlik şuurunu yeryüzündeki tüm müslüman kardeşlerimin bütününe şamil kılmadan KAMİL manada İMAN etmiş olmayacağımın bilinciyle inşaAllah.

Allah(CC) razı olsun,selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet ol Kardeşim.

Kaan Erdem

Yönetici
geçmişte sitede olupta şu an olmayan bir çok kardeşimiz var...umarım sağlık sıhhat ve keyifleri yerindedir..selam ve dua ile klaınız kardeşim..selametle...

amin inşALLAH...Bu arada hoş geldiniz..sizi ilk üye olduğum zamanlardan anımsadım..selam ve dua ile kalınız kardeşim..selametle...
KAAN ERDEM...

Hoşbulduk ben oldukça eski üyelerdenim aslında ...Hala hatırlanıyor olmak güzel ....Allah razı olsun selametle....

Zisan

Kayıtlı Kullanıcı
Son birkac yıldır bu cocuk gibi ufaklıkların cemaat onunde vaazu nasihatlerine cokca tanık oluyorum.. Bilhassa arap ulkelerinde gozlemleniyor bu durum.. Belki iyilik ve guzelliklere tesvik edici olabilir, bilemiyorum..

Buna ragmen aklımı kurcalamıyor degil..

ddeemmeett

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun çok güzel gerçekten.
lisan olarak anlamasakta kalp diliyle anlıoz

Kaan Erdem

Yönetici
bilemiyoruz....aslında ne demek istediğiniz tam anlaşılmadı tarafımdan konuyu açabilseydiniz..doğru yada yanlışları belki paylaşabilirdik...

selam ve dua ile kalınız..selametle...

Son birkac yıldır bu cocuk gibi ufaklıkların cemaat onunde vaazu nasihatlerine cokca tanık oluyorum.. Bilhassa arap ulkelerinde gozlemleniyor bu durum.. Belki iyilik ve guzelliklere tesvik edici olabilir, bilemiyorum..

Buna ragmen aklımı kurcalamıyor degil..

afakisevda

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM ALLAH Razı olsun bu güzel paylaşımınız için. İnanın göz yaşlarımı tutamadım. Dilerim RABBİM o küçücük haliyle çocuk saflığıyla döktüğü göz yaşları hürmetine bağışlasın bizi

HZ ZEKERİYA ( A.S ) DUASI: EY RABBİM BANA SENİN KATINDAN LUTUF VE KEREMİNLE TERTEMİZ BİR ZÜRRİYET İHSAN ET. MUHAKKAK SEN DUALARI İŞİTENSİN ( AL'İ İMRAN 38 )

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam..evet o güzel masum çocuğun ağlamayla birlikte seslenişi benimde içimi yakıp kavurdu...ALLAH cc bizleri islah etsin..hüzünlü bir filmde içli bir şarkıda gaflette olupta döktüğümüz yaşlara yazıklar olsun ki hak yolda bu gölzerden halimize durumumuza şükrümüze yaşlar akıtamıyorsak...

selam ve dua ile kalınız...

SELAMÜN ALEYKÜM ALLAH Razı olsun bu güzel paylaşımınız için. İnanın göz yaşlarımı tutamadım. Dilerim RABBİM o küçücük haliyle çocuk saflığıyla döktüğü göz yaşları hürmetine bağışlasın bizi

HZ ZEKERİYA ( A.S ) DUASI: EY RABBİM BANA SENİN KATINDAN LUTUF VE KEREMİNLE TERTEMİZ BİR ZÜRRİYET İHSAN ET. MUHAKKAK SEN DUALARI İŞİTENSİN ( AL'İ İMRAN 38 )

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt