s.a kardeşim allah razı olsun.keşke hepimiz bu çocuğun yarısı kladar dinimize bağlı olabilsek.allah razı olsun gerçekten yürek dayanılacak gibi değil a.e.o
selamunaleyküm...ALLAH c.c. razı olsun emeğinize sağlık...izledikten sonra etkilenmemek mümkün değil MAŞALLAH...ALLAH C.C. bizleri ıslah etsin...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
RABBİM! bizleri rızana ve cemaline ermek dileğiyle korku ve
ümitle gece gündüz sana dua edip yalvaran kullarından eyle...!
AMİN...
EsSelamunAleyküm Kardeşim,
Üçüncü izleyişimde sesini alabildim." ALİ " (K.V.) sevgisi işte böyle bir şey...Kardeşlerimiz İran konusunda bazı isnatlarda bulunup,bugün o konuyla ilgili biraz daha yoğunlaşıp,üzerine de bunu izleyince EHL-İ BEYT SEVGİSİNİ derinden duyup hissetmemek mümkün değil. Ey ilmin kapısı, O çocuk yaştaydın Resulü Kibriyanın(SAV) yanında iman edip,tedrisine girdiğinde.Ben SENDENİM YA RESULULLAH,Onları sevmemin Seni sevmek demek olduğunu hiç unutmadan, LAİLEHEİLLALLAH diyen hiç bir kardeşimi tekfir etmeden,kardeşlik şuurunu yeryüzündeki tüm müslüman kardeşlerimin bütününe şamil kılmadan KAMİL manada İMAN etmiş olmayacağımın bilinciyle inşaAllah.
Allah(CC) razı olsun,selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet ol Kardeşim.
Gerçekten çok Etkileyici.rabbim Böyle Sevgi Nasip Etsin.allah Razi Olsun:a
Selamun Aleyküm Abi
ALLAH (c.c) Razi Olsun Paylasimin icin__
Esselamun aleyküm Maşaallah abi Rahman razı olsun çok güzeldi emeğinize sağlık...
selam ve dua ile...
amin inşALLAH...Bu arada hoş geldiniz..sizi ilk üye olduğum zamanlardan anımsadım..selam ve dua ile kalınız kardeşim..selametle...
KAAN ERDEM...
Hoşbulduk ben oldukça eski üyelerdenim aslında ...Hala hatırlanıyor olmak güzel ....Allah razı olsun selametle....
Son birkac yıldır bu cocuk gibi ufaklıkların cemaat onunde vaazu nasihatlerine cokca tanık oluyorum.. Bilhassa arap ulkelerinde gozlemleniyor bu durum.. Belki iyilik ve guzelliklere tesvik edici olabilir, bilemiyorum..
Buna ragmen aklımı kurcalamıyor degil..
allah razı olsun çok güzel gerçekten.
lisan olarak anlamasakta kalp diliyle anlıoz
SELAMÜN ALEYKÜM ALLAH Razı olsun bu güzel paylaşımınız için. İnanın göz yaşlarımı tutamadım. Dilerim RABBİM o küçücük haliyle çocuk saflığıyla döktüğü göz yaşları hürmetine bağışlasın bizi
HZ ZEKERİYA ( A.S ) DUASI: EY RABBİM BANA SENİN KATINDAN LUTUF VE KEREMİNLE TERTEMİZ BİR ZÜRRİYET İHSAN ET. MUHAKKAK SEN DUALARI İŞİTENSİN ( AL'İ İMRAN 38 )