Kaan Erdem
Yönetici
selamun aleykum kardeşim gerçekten buna yürek dayanır mı?ellerine gönlüne saglık kardeşim rabbim razı olsun
maşallah bu yaşta anlatırken döktüğü yaşlar....
birkez daha arapça bilmemenin acısını yaşadım ama neler söylediğini tahmin ediyorsun...
rabbimzie emaetsin inşallah
Selamünaleyküm...
-Paylaşımın için teşekkürler kardeş, ALLAH c.c. razı olsun güzel bir paylaşım olmuş, Rabbim o minicik yürekler hürmetine bizleri affeylesin bağışlasın sevgi ve selamla kalman dileği ile ALLAH c.c. emanet ol Selamünaleyküm....
Selamun aleykum gerçekten de yürek dayanmiyor. benim gözümde Böyle çocuklar altindan daha degerli.Maasallah ,BarekAllah.o vaazi askla, sevkle Allah askiyla yanip tutusarak, ne kadar güzel bir sekilde verdi.Allah bizlerede böyle Allah aski versin.Allah bizlerede böyle çocuklar nasip etsin.AMIN.
Sende sagol kardesim böyle Muhtesem bir seyi bizlere sundugun icin.Allah c.c. senden bin kere razi olsun ECMAIN.
gercekten cok etkileyici..ama turkcesini de merak ediyorm ..paylasim icin tesekurler...
selamün aleyküm abim ALLAH c.c razı olsun senden çok güzel bir paylaşımdı eline sağlık..Rabbim bizleri afelesin bu küçük ama içi dolu yüreklerin hürmetine.küçücük br çocuk haklın karşısına geçmiş vaaaz veriyor bizim yaşımız geldi geçiyor iki kelimeyi bir araya getirip konuşamıyoruz bile.RAHMAN efeylesin
selametle
Allah razı olsun...emeklerinize sağlık gerçekten etkilenmemek mümkün değil....Rabbim taşlaşmış kalplerimizi yumşatsın ....(kendi nefsim adına)bu hissiyatların yarısını bile yaşamak isterdim ... rabbim hepimizi ihlaslı kullarından eylesin inşllh....
SELAMÜN ALEYKÜM . DEĞERLİ PAYLAŞIMINIZ İÇİN SAĞOLUN.
NELER ANLATILDIĞINI MERAK ETTİM. BİLEN PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM.SELAM VE DUA İLE KALIN.....