Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ağlamaya hazırmısınız? (2 Kullanıcı)

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim gerçekten buna yürek dayanır mı?ellerine gönlüne saglık kardeşim rabbim razı olsun
maşallah bu yaşta anlatırken döktüğü yaşlar....
birkez daha arapça bilmemenin acısını yaşadım ama neler söylediğini tahmin ediyorsun...
rabbimzie emaetsin inşallah

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim..evet aynı ezikliği bende yaşıyorum..ve bu küçücük yüreğin ağlarken be aşk ve şevk ile döktüğü göz yaşları içimi yaktı geçti...biz bu bağlılığının kaçta kaçını yaşıyoruz acaba?selam ve dua ile kalınız selametle...

selamun aleykum kardeşim gerçekten buna yürek dayanır mı?ellerine gönlüne saglık kardeşim rabbim razı olsun
maşallah bu yaşta anlatırken döktüğü yaşlar....
birkez daha arapça bilmemenin acısını yaşadım ama neler söylediğini tahmin ediyorsun...
rabbimzie emaetsin inşallah

Kaan Erdem

Yönetici
tüm arkadaşlardan ricam video'yu sonuna kadar izlemeleri....

Kaan Erdem

Yönetici
biz bu bağlılığının kaçta kaçını yaşıyoruz acaba?

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim..ALLAH cc razı olsun..amin inşALLAH...ALLAH cc emanet ol selam ve dua ile kal selametle...

Selamünaleyküm...

-Paylaşımın için teşekkürler kardeş, ALLAH c.c. razı olsun güzel bir paylaşım olmuş, Rabbim o minicik yürekler hürmetine bizleri affeylesin bağışlasın sevgi ve selamla kalman dileği ile ALLAH c.c. emanet ol Selamünaleyküm....

Kaan Erdem

Yönetici
tüm arkadaşlardan ricam video'yu sonuna kadar izlemeleri....

Kaan Erdem

Yönetici
Bir damla gözyaşı olup gözlerden akmasa bile; belki bir zerre tefekkür olup, yüreklerden akar ümidiyle…

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum gerçekten de yürek dayanmiyor. benim gözümde Böyle çocuklar altindan daha degerli.Maasallah ,BarekAllah.o vaazi askla, sevkle Allah askiyla yanip tutusarak, ne kadar güzel bir sekilde verdi.Allah bizlerede böyle Allah aski versin.Allah bizlerede böyle çocuklar nasip etsin.AMIN.
Sende sagol kardesim böyle Muhtesem bir seyi bizlere sundugun icin.Allah c.c. senden bin kere razi olsun ECMAIN.

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam vaktinizi ayırıp böyle güzel bir konuya şahid olup izlediğiniz için RABBİM SİZDEN RAZI OLSUN.selam ve dua ile kalınız selametle...

Selamun aleykum gerçekten de yürek dayanmiyor. benim gözümde Böyle çocuklar altindan daha degerli.Maasallah ,BarekAllah.o vaazi askla, sevkle Allah askiyla yanip tutusarak, ne kadar güzel bir sekilde verdi.Allah bizlerede böyle Allah aski versin.Allah bizlerede böyle çocuklar nasip etsin.AMIN.
Sende sagol kardesim böyle Muhtesem bir seyi bizlere sundugun icin.Allah c.c. senden bin kere razi olsun ECMAIN.

Kaan Erdem

Yönetici
Bir damla gözyaşı olup gözlerden akmasa bile; belki bir zerre tefekkür olup, yüreklerden akar ümidiyle…

serenisa

Kayıtlı Kullanıcı
gercekten cok etkileyici..ama turkcesini de merak ediyorm ..paylasim icin tesekurler...

Kaan Erdem

Yönetici
türkçesi konusunda tam ve gerçek mana da bir bilgim yok..anlayan ve bilen kardeşlerimiz yardımcı olurlarsa daha iyi olur..aslında kısmen birazda olsa anladığım kadarı ile mevzu belli..yanlış eksik yada fazla bir yorum getirmek doğru olmaz...selam ve dua ile kalınız selametle...

gercekten cok etkileyici..ama turkcesini de merak ediyorm ..paylasim icin tesekurler...

Kaan Erdem

Yönetici
biz bu bağlılığının kaçta kaçını yaşıyoruz acaba?

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm abim ALLAH c.c razı olsun senden çok güzel bir paylaşımdı eline sağlık..Rabbim bizleri afelesin bu küçük ama içi dolu yüreklerin hürmetine.küçücük br çocuk haklın karşısına geçmiş vaaaz veriyor bizim yaşımız geldi geçiyor iki kelimeyi bir araya getirip konuşamıyoruz bile.RAHMAN efeylesin
selametle

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim..inşaALLAH..çok etkileyici sürekli bakıyorum ve kendime çok kızıyorum..bu duygunun hissiyatın kaçta kaçını yaşıyor ve yaşıyoruz..ALLAH cc bizleri islah etsin...selam ve dua ile kalın kardeşim..selametle...

selamün aleyküm abim ALLAH c.c razı olsun senden çok güzel bir paylaşımdı eline sağlık..Rabbim bizleri afelesin bu küçük ama içi dolu yüreklerin hürmetine.küçücük br çocuk haklın karşısına geçmiş vaaaz veriyor bizim yaşımız geldi geçiyor iki kelimeyi bir araya getirip konuşamıyoruz bile.RAHMAN efeylesin
selametle

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com
Allah razı olsun...emeklerinize sağlık gerçekten etkilenmemek mümkün değil....Rabbim taşlaşmış kalplerimizi yumşatsın ....(kendi nefsim adına)bu hissiyatların yarısını bile yaşamak isterdim ... rabbim hepimizi ihlaslı kullarından eylesin inşllh....

Kaan Erdem

Yönetici
amin inşALLAH...Bu arada hoş geldiniz..sizi ilk üye olduğum zamanlardan anımsadım..selam ve dua ile kalınız kardeşim..selametle...

Allah razı olsun...emeklerinize sağlık gerçekten etkilenmemek mümkün değil....Rabbim taşlaşmış kalplerimizi yumşatsın ....(kendi nefsim adına)bu hissiyatların yarısını bile yaşamak isterdim ... rabbim hepimizi ihlaslı kullarından eylesin inşllh....

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM . DEĞERLİ PAYLAŞIMINIZ İÇİN SAĞOLUN.
NELER ANLATILDIĞINI MERAK ETTİM. BİLEN PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM.SELAM VE DUA İLE KALIN.....

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam..inşALLAH..bir kardeşimiz tam ve gerçek manasını bizle paylaşır selam ve dua ile klaın selametle...

SELAMÜN ALEYKÜM . DEĞERLİ PAYLAŞIMINIZ İÇİN SAĞOLUN.
NELER ANLATILDIĞINI MERAK ETTİM. BİLEN PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM.SELAM VE DUA İLE KALIN.....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt