Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ağlamak istiyorum...... (1 Kullanıcı)

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
ağlamak istiyorum
Gonca güller açsın istiyorum kanayan memleketimde
Gözyaşlarımın döküldüğü ve özgürlüğümün esaretle birleştiği yerde
bir kere olsun arkama bakmadan
bir kere olsun korkmadan ağlamak istiyorum..
neyin ne oldugunu bilmeden
kimin kim oldugunu düşünmeden
insanlıktan nasibini alamayanlara
namus dersi veren namussuzlara
seviyorum deyip aldatanlara ağlamak istiyorum..
Yıkanmış beyinlere,körelmiş kalplere
nereden sıkıldığı bilinmeyen mermilere
özgürlük adına yaşatılan rezilliğe
ve hiç gelmeyecek sanılan aydınlığa ağlamak istiyorum..
ölüm korkusuyla yaşanan her zamana
adım adım rastlanan ihanetlere
dövülen rüzgarlara sövülen insanlara ağlamak istiyorum..
acıyla yogrulsun diye işkencelere terkedilmiş bedene
nefrete yenilmiş sevgilere
sevdiğine hasret tüten yüreğe ve ölüme…
göz kapaklarım ıslanmadan ağlamak istiyorum içerden taa derinden
ağlamak istiyorum göstermeden gizliden
kanayan memleketime
ağlayan milletime
AĞLAMAK İSTİYORUM ÖLÜRCESİNE…

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
bir kere olsun arkama bakmadan

Rabbim razı olsun canım herşeye rağmen Rabbim taa derinlerden bile ağlatmasın selam ve dua ile..

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
[sıze=4]bir kere olsun arkama bakmadan
[/sıze]

[ı]rabbim razı olsun canım herşeye rağmen rabbim taa derinlerden bile ağlatmasın selam ve dua ile..[/ı]

amin canım benim...
Allah kimseyi aglatmasın..
Selam ve dua ile..

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
ağlamak istiyorum ölürcesine…

mir_erhan

Moderator
selamün aleyküm ellerine sağlık
elmas kardeşim çok güzel bir paylaşımda hayırdır bizleri de mi ağlatmak istiyorsun...
zaten bahane arıyoruz...
çok güzel gerçekten ellerine sağlık...
selam ve dua ile

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ellerine sağlık
elmas kardeşim çok güzel bir paylaşımda hayırdır bizleri de mi ağlatmak istiyorsun...
zaten bahane arıyoruz...
çok güzel gerçekten ellerine sağlık...
selam ve dua ile

aleyküm selam kardeşim...
gözlerine saglık kardeşim...
haklısın insan bazen doluyor hıçkıra hıçkıra aglamak istiyor...
ben dün öyle bi gün yaşadım. hıçkıra hıçkıra aglayınca rahatladım...
belkide daha rahatlayamadım, demekki hala aglayabildigime..
bu yalan dünyanın yalan insanlarına katlanmak çok zor ya...
kusura bakma..
selam ve dua ile..

mir_erhan

Moderator

aleyküm selam kardeşim...
gözlerine saglık kardeşim...
haklısın insan bazen doluyor hıçkıra hıçkıra aglamak istiyor...
ben dün öyle bi gün yaşadım. hıçkıra hıçkıra aglayınca rahatladım...
belkide daha rahatlayamadım, demekki hala aglayabildigime..
bu yalan dünyanın yalan insanlarına katlanmak çok zor ya...
kusura bakma..
selam ve dua ile..

aslında biraz tashmin ettim kardeşim kötü niyet yoktur bazen
yada bazen insanlar iyidirler gerçekten ama kötü bir ana rast gelir kırıcı bir laflar sarf edebiliyorlar bununda pişamlığını duyuyorlar ama biraz geç oluyor belki..
yapılacak bir şey var Yüce Rabbim bile herkesin her hatasını tövbesi karşılığında affetme garantisi veriyor..
biz de şeffat ve şafkat peygamberin ümmetiyiz
o yüzden bizede yakışan belki de kötü niyet yok belki de kötü an deyip affedici olmaktır..sevabını Allah katında bekleyeceğiz..
uzattım değil mi: selam ve dua ile

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeşim emeğıne sağlık
bazen dolar ya ınsan o mısal gıbı
bende cok sulu gozum
aman ağlama olur mu
korkmadan ağlamak allah yolunda olsun
amın
allaha emanet ol kardeşim selam ve dua ıle

MehmetSanli

Kayıtlı Kullanıcı
Bu dunyada aglayan ve aglamayan muminleri yuce Allah cennetine koysun.Aglamak aslinda iyi imis fakat cok gulmek iyi degil. Kalbi zayiflatiyormus.En iyisi gulumsemek.

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı

aslında biraz tashmin ettim kardeşim kötü niyet yoktur bazen
yada bazen insanlar iyidirler gerçekten ama kötü bir ana rast gelir kırıcı bir laflar sarf edebiliyorlar bununda pişamlığını duyuyorlar ama biraz geç oluyor belki..
yapılacak bir şey var Yüce Rabbim bile herkesin her hatasını tövbesi karşılığında affetme garantisi veriyor..
biz de şeffat ve şafkat peygamberin ümmetiyiz
o yüzden bizede yakışan belki de kötü niyet yok belki de kötü an deyip affedici olmaktır..sevabını Allah katında bekleyeceğiz..
uzattım değil mi: selam ve dua ile

evet erhan kardeşim beni çok iyi anlamışsın. saolasın. ama insan beklemedigi vede çok sevdigi bi insandan tepki alınca, hele birde benim gibi sulu gözler hiç dayanamaz. zaten zor hayata tutunabiliyorum. senin dün dedigin gibi öyle şeyler yaşıyorumki kimseye açıklayamıyorum hep içimde yaşıyorum diye. bende öyleyim işte herşeyi içime ata ata bittim. artık ne yaşamak nede bu dünyadan bi beklentim kaldı. işte mecbur oldugum için yaşıyorum...
kimse kimsenin neler yaşadıgını bilemezki...
dün annem ameliyat masasına yatmak için konyaya gitti onamı üzülecem böyle birşeymi, üst üste herşey gelince ben kaldıramıyorum. çok zayıfım inanki...
neyse sen uzatmadın ama ben uzattım...
allah razı olsun kardeşim beni dinledigin için..
selam ve dua ile..

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeşim emeğıne sağlık
bazen dolar ya ınsan o mısal gıbı
bende cok sulu gozum
aman ağlama olur mu
korkmadan ağlamak allah yolunda olsun
amın
allaha emanet ol kardeşim selam ve dua ıle

aleyküm selam gülnisahocam...
allah razı olsun canım hocacıgım...
ama bazen aglamak istemiyorsun, gözlerine engel olamazsın,...
onlar kendiliginden akmaya başlarlar. tutamazsın zaten...
rabbim kimsyi aglatmasın. aglarsakta allah yolunda aglayalım dedigin gibi ablacıgım.. allah razı olsun ablacıgım...
sizde rabbime emanet olun...
selam ve dua ile..

mir_erhan

Moderator
haklısın kardeşim aslında o kadar aciz ve çaresiziz ki bazen en ufak birşeyde yıkılma ile karşı karşıya kalıyoruz...
ama sen ne dersen de ben seni ve özellikle bir kaç tane daha kardeşim var burda onları görünce öyle güzel tutunuyorum ki hayata..

sıkıntılar üstüste geldiğinde bakıyorsun bir dosta var o da Allah..
o ne güzel vekildir ve ne güzel dosttur...biz iman ettik ya o elbette bizi sınayacaktır ki bizleri müminler arasında ki farkı bulmak için..

Yüce Allah kuranı kerimde diyorki ;

2. “Sizi korku, açlık, mallardan, canlardan ve ürünlerden biraz eksiltmekle elbette deneriz. Sabredenleri müjdele!”Bakara sûresi (2), 155

Bu âyette, korku, açlık, mal, can ve ürün kaybı gibi müslümanların tâbi tutulacağı imtihan çeşitleri sayılmaktadır. Bütün bunlar karşısında sabırlı davranan ve Allah’a karşı güvenini kaybetmeyen, teslimiyetini bozmayan mü’min kazanacaktır. Bu kazancın niteliğini aşağıdaki âyet haber vermektedir.

birde kardeşim bu ayete bir bak..ne güzel ;

4. “Fakat sabredip (kendisine yapılan kötülüğü) bağışlayanın işi, işte bu, benimsenmeye değer işlerdendir.”
Şûrâ sûresi (42), 43

Sabretmek ve affedici olmak kolay bir iş değildir. Kendilerine benzemeye ve yaptıklarını izlemeye değer kişiler böyle insanlardır. Çünkü onlar gerçekten zoru başarmış, güzeli ortaya koymuşlardır.

Sıkıntılara sabretmek ve başkalarının hatalarını bağışlamak gerçekten önemli ve sebep-sonuç açısından birbiriyle yakından ilgili iki tavırdır. Bu iki davranışta bulunan kişi örnek alınmaya lâyıktır

Rabbim annen için de şifa kapısını açacaktır...inan ne yaparsa kulu için onun kurtuluşu için yapar Rabbim...
dedimya sen herne kadar biraz yorgun olsanda sen gerçekten çok sağlam yüreği güçlü ve güzel bir kardeşimsin...

selam vedua ile

birde

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim dün aslında yazından hissetmiştim ama sormak istemedim açıkcası keşke sorsaydım nekadar doluymuşssun her insan zman zaman çaresizliğe kapılıo ama unutmaki herşeyin çaresi önce biziz bitanem sıkma canını nolurr herşey gelir geçer dünya öyle birşeyki bi gün ağlıyosun bi gün gülüosun bi bakıyosun ömür bitmiş geriye bakınca yazımdda yazmıştım koca bi "HİÇ" Rabbim annene acil şifalar versin hayat zor canım bende kafama çok şeyi taktığım için bi gün mutluysam öteki gün kötüyümm inşallah bu durumları aşarız Rabbimin yardımlarıyla seni seviyorum selam ve dua ile..

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
Bu dunyada aglayan ve aglamayan muminleri yuce Allah cennetine koysun.Aglamak aslinda iyi imis fakat cok gulmek iyi degil. Kalbi zayiflatiyormus.En iyisi gulumsemek.

amin kardeşim amin...
evet ben bu sözü duymuştum. hatta bana söylemişlerdi...
normalde ben çok güzel yüzlüyümdür. çok güldügüm için hep duymuşumdur...
çok gülme yüzünde nur olmaz, iyi olmaz çok gülmek diye...
evet artık aglamaktan gülümsemeye vakit kalmıyor...
çok şükürki rabbimize, bugunümüze..
selam ve dua ile..

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
haklısın kardeşim aslında o kadar aciz ve çaresiziz ki bazen en ufak birşeyde yıkılma ile karşı karşıya kalıyoruz...
ama sen ne dersen de ben seni ve özellikle bir kaç tane daha kardeşim var burda onları görünce öyle güzel tutunuyorum ki hayata..

sıkıntılar üstüste geldiğinde bakıyorsun bir dosta var o da Allah..
o ne güzel vekildir ve ne güzel dosttur...biz iman ettik ya o elbette bizi sınayacaktır ki bizleri müminler arasında ki farkı bulmak için..

Yüce Allah kuranı kerimde diyorki ;

2. “Sizi korku, açlık, mallardan, canlardan ve ürünlerden biraz eksiltmekle elbette deneriz. Sabredenleri müjdele!”Bakara sûresi (2), 155

Bu âyette, korku, açlık, mal, can ve ürün kaybı gibi müslümanların tâbi tutulacağı imtihan çeşitleri sayılmaktadır. Bütün bunlar karşısında sabırlı davranan ve Allah’a karşı güvenini kaybetmeyen, teslimiyetini bozmayan mü’min kazanacaktır. Bu kazancın niteliğini aşağıdaki âyet haber vermektedir.

birde kardeşim bu ayete bir bak..ne güzel ;

4. “Fakat sabredip (kendisine yapılan kötülüğü) bağışlayanın işi, işte bu, benimsenmeye değer işlerdendir.”
Şûrâ sûresi (42), 43

Sabretmek ve affedici olmak kolay bir iş değildir. Kendilerine benzemeye ve yaptıklarını izlemeye değer kişiler böyle insanlardır. Çünkü onlar gerçekten zoru başarmış, güzeli ortaya koymuşlardır.

Sıkıntılara sabretmek ve başkalarının hatalarını bağışlamak gerçekten önemli ve sebep-sonuç açısından birbiriyle yakından ilgili iki tavırdır. Bu iki davranışta bulunan kişi örnek alınmaya lâyıktır

Rabbim annen için de şifa kapısını açacaktır...inan ne yaparsa kulu için onun kurtuluşu için yapar Rabbim...
dedimya sen herne kadar biraz yorgun olsanda sen gerçekten çok sağlam yüreği güçlü ve güzel bir kardeşimsin...

selam vedua ile

birde

erhan kardeşim...
allah bin kere razı olsun bu sözlerinden sonra söyleyecek bi sözüm yok...
rabbim gönlüne göre versin. hayırlısı ile..
allah ne muradın varsa inşallah en kısa zamanda ona kavuşursun...
selam ve dua ile..
rabbime emanet kal..

DİLEK-HİLAL

Kayıtlı Kullanıcı
elmascım canım benim seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun sürekli konuştuğum 2 kişiden birisin ama ne olursa olsun böyle şeyleri buraya aksettirme bu sefer sende kırmış olursun çünkü burda herkez görüyor sana yakışmaz dimi canım herkezin gördüğü bir ortamda konu daha fazla uzamasın

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm güzel kardeşim
Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşımdı...
Rabbim kimseyi darda bırakıpta ağlatmasın inşaallah tabiki senide kardeşim...
Ama bilirimki ağlamak insanın elinde değildir...sen farkında bile olmazsın bi bakmışın yaşlar akıyor gözlerinden...bende biraz sulu gözümde bazan hiç sebepsiz ağlamak gelir içimden ne kadar istesemde engel olamam...

Daima gülümse sen olurmu canım kardeşim...

selam ve dua ile ....

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
elmascım canım benim seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun sürekli konuştuğum 2 kişiden birisin ama ne olursa olsun böyle şeyleri buraya aksettirme bu sefer sende kırmış olursun çünkü burda herkez görüyor sana yakışmaz dimi canım herkezin gördüğü bir ortamda konu daha fazla uzamasın

yok canım benim. bende farkındayım ama bi arkadaşlar dertleşirken söylemem gereken şeyleride söyledim.. farkındayım. ama canım ben inanki burada kimseyi kasdetmedim. kendi iç dünyamı anlatmaya çalıştım..
aglamak istedigim nedenlerimi anlatmaya çalıştım..
burada bi arkadaşımızı kastetmedim inanki..
canım benim saolasın..
bende seni ve diger site arkadaşlarımı çok seviyorum...
selam ve dua ile..

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim dün aslında yazından hissetmiştim ama sormak istemedim açıkcası keşke sorsaydım nekadar doluymuşssun her insan zman zaman çaresizliğe kapılıo ama unutmaki herşeyin çaresi önce biziz bitanem sıkma canını nolurr herşey gelir geçer dünya öyle birşeyki bi gün ağlıyosun bi gün gülüosun bi bakıyosun ömür bitmiş geriye bakınca yazımdda yazmıştım koca bi "HİÇ" Rabbim annene acil şifalar versin hayat zor canım bende kafama çok şeyi taktığım için bi gün mutluysam öteki gün kötüyümm inşallah bu durumları aşarız Rabbimin yardımlarıyla seni seviyorum selam ve dua ile..

allah razı olsun canım benim...
saolasın. inşallah rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar verir...
saolasın canım benim. haklısın..
sende üzülme bitanem. hayat sınavlarla dolu..
belki bunlar bizim sınavımız, belkide günahlarımızın kefaretini ödüyoruz..
bunu ancak rabbim bilir..
selam ve dua ile..
rabbime emanet ol...

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm güzel kardeşim
Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşımdı...
Rabbim kimseyi darda bırakıpta ağlatmasın inşaallah tabiki senide kardeşim...
Ama bilirimki ağlamak insanın elinde değildir...sen farkında bile olmazsın bi bakmışın yaşlar akıyor gözlerinden...bende biraz sulu gözümde bazan hiç sebepsiz ağlamak gelir içimden ne kadar istesemde engel olamam...

Daima gülümse sen olurmu canım kardeşim...

selam ve dua ile ....

aleyküm selam canım kardeşim...
gözlerine saglık kardeşim..
allah razı olsun canım benim...
hiçkimse aglamasın, hep gülelim inşallah..
aslında ben hem sulu gözlü, hemde güler yüzlü bi insanımdır..
çok gülümseyim, yüzümden hiç eksik olmaz ama, dedigin gibi gözlerimde hiç durmaz... senin gibi ne güzel...
canım. allaha emanet ol..
selam ve dua ile..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt