Ağlamıyacagız inşallah, Rabbim büyüktür...
Burda ağlasakda, mahşerde yüzü gülenlerden oluruz inşallah...
Rabbim nedir bunlar? kimi sevsem onun başına gelenler başıma geldi
Önce Yunusu sevdim, şiirlerim yok edildi
Sonra mı ? Resul diye diye yandım, evimden yuvamdan oldum, hicrete mecbur kaldım
Şimdi ŞEMS hayranlığı kendimi o zannedecek kadar arttı, Rabbim başımımı vereceğim? sen istersen o da olur...
Ya Rab tek isteğim, müslümanları tek sayfada topla...
Hani demiştim ya, Ya Rab onlar kardeşlerim... şuydu demek istediğim ''Ya Rab şikayet sanıp onlara kızma, sadece konuşuyoruz''
onlar kardeşlerim, beni kırmak istemezler, sen onlara kızma sakın benim için, belki anlamazlar beni, anlasalar olurmu hiç, onlar benimle aynı sevda yolunda... Rabbim bizi affet, haddi aştim bekli ama Rabbim Şemsi tanıdıktan sonra gözüm görmez hiçbirşeyi, çok sevdim
Rabbim ben ondan vazgecemem ki.. çünkü , yoksa beni ezerler anında , alamadığım haklarım var hala... onlarla mücadelem bitmedi hala
Hala ibadetlerimi gizli kaçak, yaparım, izin mi? kimden izin isteyeyim?
Kardeşlerim sakın ha sakın, namaza dikkat edin, namaz kılmayan insana hoşgörü beni ne hale getirdi?
Hala diyorki sen kıl ben belki kılarım hala?
Ama olsun... bu bana sevdiklerimin imtihanına ugratsada, Rabbimle mutluyum, iman mücadele ister, sabır ister, ben mücahitmiyim?
Belki kendimle mücadeleyi bile unuttum, Rabbim yardım et , insanla mücadele etmek dahamı zor ne bileyim?
Rabbim kaldır şu dikeni gideyim, Şemsi düşününce, elhamdülillah hiç korkum yok, dikenin üzerine giderim...