Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

AGLAMA BACIM... (1 Kullanıcı)

ZEHRA MELEK

Kayıtlı Kullanıcı
RE: AGLAMA BACIM...

RESİM KALBİMİ TİTRETTİ:(:(:( YAZIK BİZE YAA MÜSLÜMAN Bİ ÜLKEDEYAŞIYORUZ:(:(:(
ÇEKTİKLERİMİZE BAK:(:(:( SINAVLARDAKİ RUH HALİMİZİ Bİ BİZ BİLİRİZ Bİ DE ALLAH:(:(:(
BENİM SINAVLAR GENE YAKLAŞTI NE YAPACAM BİLMİYORUM N'OLUR BİZ KARDEŞLERİNİZİ DUANIZDAN MAHRUM ETMEYİN:(:(:(
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN SLM VE DUA İLE...:(:(:(

ibrahim123

Kayıtlı Kullanıcı

allah hepimizin yardımcısı olsun bu hayat böyle

Kaan Erdem

Yönetici

DUALARIMIZDASINIZ.ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE....ALLAH CC EMANET........

ZEHRA MELEK yazdı:
RESİM KALBİMİ TİTRETTİ:(:(:( YAZIK BİZE YAA MÜSLÜMAN Bİ ÜLKEDEYAŞIYORUZ:(:(:(
ÇEKTİKLERİMİZE BAK:(:(:( SINAVLARDAKİ RUH HALİMİZİ Bİ BİZ BİLİRİZ Bİ DE ALLAH:(:(:(
BENİM SINAVLAR GENE YAKLAŞTI NE YAPACAM BİLMİYORUM N'OLUR BİZ KARDEŞLERİNİZİ DUANIZDAN MAHRUM ETMEYİN:(:(:(
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN SLM VE DUA İLE...:(:(:(

Siyahgulsevdalisi

Kayıtlı Kullanıcı

Sa.. Kaan kardeşim Allah Razı olsun Ama benim bana ait olan bi şiir koymuşsun eger niyetin Allah rızası için ise hiç bi diyecegim yok Hakkım helal olsun ama eger niyetinde Başka bişey varsa Ozaman Hak hesap sorar. S.a.

siyah_inci87

Kayıtlı Kullanıcı

emeğine sağlık çok güzel.inşallah bizim herşeyimiz ve en büyük hazinemiz olan başörtümüze uzanan ellerin cezası verilir.eminim verilecektirde.:mad::mad::mad::mad:biz nasıl bir müslüman ülkeyiz bilmiyorum.....................:(:(:(:(:(

Siyahgulsevdalisi

Kayıtlı Kullanıcı

İnşallah birinci şık degil sadece İdaamı kanıtlamak ve şiirin benim oldugunun bilinmesini istiyorum Emege saygı yazılmış ve kardeşimizde Allah Razı olsun demiş En azından alıntı yazabilirsin Kardeşim Ayıp ettin...
alttaki Şiir Formuma girerseniz şiirin benim oldugunu anlıcaksınız...

http://www.islamiyet.gen.tr/forum/viewthread.php?forum_id=22&thread_id=3292&rowstart=420

Kaan Erdem

Yönetici

A.S İNANIN ALLAH CC İÇİMİ BİLİYOR Kİ YAZIYI OKUDUĞUM AN ELİM AYAĞIM BUZ KESTİ VE SOLUK ALMAKTA ZORLANDIM SAMİMİYETLE SÖYLÜYORUM...ASLA BÖYLE BİR NİYETİM YOK OLMAZDA YAZDIKLARIM ÇOĞU BAŞKA DİN SİTELERİNDEN ALINMIŞTIR...SIK KULLANANLARDA BENİM 50 YE YAKIN SİTE ADRESİ VER ONLARDAN FAYDALANIYORUM...BU ŞİİRİDE BAMBAŞKA BİR SİTEDE GÖRDÜM OKUDUM VE SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.....FARKLI BİR NİYETİM ASLA OLAMAZ....SİZİNDE BU KONUDA GÖNLÜNÜZ RAHAT OLSUN...AMA ÇOK ÜZÜLDÜĞÜMÜ AYRICA BELİRTMEK İSTERİM...UYARINIZ İÇİN ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE.........ŞU AN ŞİİRİN ALTINA SİZDEN ALINTI OLDUĞUNUDA HEMEN EKLEYECEĞİM...İNANIN BAŞKA BİR SİTEDEN OKUDUM VE SİZLE PAYLAŞTIM..........HAKKINIZI HELAL EDİN...ALLAH CC BİR DAHA BENİ BÖYLE BİR DURUMLA KARŞILAŞTIRMASIN...SELAM VE DUA İLE..............

Siyahgulsevdalisi yazdı:
Sa.. Kaan kardeşim Allah Razı olsun Ama benim bana ait olan bi şiir koymuşsun eger niyetin Allah rızası için ise hiç bi diyecegim yok Hakkım helal olsun ama eger niyetinde Başka bişey varsa Ozaman Hak hesap sorar. S.a.

Siyahgulsevdalisi

Kayıtlı Kullanıcı

Helal olsun Kardeşim problem degil ama keşke ilk baştan alıntı oldugunu söyleseydiniz evet dogrudur benim bir çok sitede şiir Bölümlerim var burda ise tüm şiirlerim kayıtlı ben herzaman söylerim ALLAH RIZASI İÇİN KULLANILANALRDAN SORUN YOK AMA KENDİ NEFSİ İÇİN YA DA BAŞKA Bİ NİYETLE kullanılan her şiirimden Dolayı Allah katında hakkım varıdır. Keşke baştan alıntı olarak yapsaydınız neyse Olur böyle şeyler Arada bir. Sizde hakkınızı Helal Ediniz...

Kaan Erdem

Yönetici

EVET HAKLISINIZ BELKİ ALINTIDIR YAZMALIYDIM..AMA KIRICI DAVRANIYOSUN...ASLA BÖYLE BİR NİYETİM YOK.........BURALARA YAZILAN BİR ÇOK YAZILAR DİN BİLGİLERİ VS.KONULAR ALINTI BU NEİM İÇİNDE GEÇERLİ...AMA SİZ BİRHAYLİ KIMIŞSINIZ.....BEN BİR YERE GİRİP KONTROL ETMEK GİBİ BİR NİYETİMDE YOK..TABİKİ SİZİNDİR TÜM KALBİMLE İNANIYORUM...AMA BU KONUDA ART NİYETLİ OLDUĞUMU DÜŞÜNMEYİN.....SELAM VE DUA İLE............

Siyahgulsevdalisi yazdı:
İnşallah birinci şık degil sadece İdaamı kanıtlamak ve şiirin benim oldugunun bilinmesini istiyorum Emege saygı yazılmış ve kardeşimizde Allah Razı olsun demiş En azından alıntı yazabilirsin Kardeşim Ayıp ettin...
alttaki Şiir Formuma girerseniz şiirin benim oldugunu anlıcaksınız...

http://www.islamiyet.gen.tr/forum/viewthread.php?forum_id=22&thread_id=3292&rowstart=420

Siyahgulsevdalisi

Kayıtlı Kullanıcı

Art niyetinizin olmadıgına inannıyorum inanmak istiyorum Kardeşim Benim adımın geçmesi önem arz etmiyor Allah rızası iiçin kullandıysan Eyvallah Tamam ben Asla Bunun için bişey söyleyemem Bu Allahın izniyle Rabbim bana vesile kılması ile yazıdıgım bir şiirim. Hamd olsun neyse büyütmeyelim kızgınlıgım a gelince sadece ve sadece Durum Alıntı yazmanızı istememden kaynaklıdır. yoksa ismim olmasını istedigimden degil inş. sizde ögle yapmışsınızdır...

Kaan Erdem

Yönetici

BENİM PAYLAŞTIĞIM TÜM KONULARA BEN YAZMIŞIM GİBİ EDA İLE CEVAP VERMİYORUM....BU PAYLAŞIMI BEN OKUDUM GÖRDÜM HOŞUMA GİTTİ SİZLEDE PALŞTIM DERCESİNE GELEN CEVAPLARA TEŞEKKÜR MAHİYETİNDE CEVAP VERİYORUM..BURADA SİZLERLE PALŞTIĞIM TÜM KONULAR BİR ÇOK KAYNAK VE SİTEDEN ALINTIDIR...TEKRARDAN SELAM VE DUA İLE.ALLAH CC RAZI OLSUN...HAKKINIZI HELAL EDİN.........

Siyahgulsevdalisi yazdı:
Helal olsun Kardeşim problem degil ama keşke ilk baştan alıntı oldugunu söyleseydiniz evet dogrudur benim bir çok sitede şiir Bölümlerim var burda ise tüm şiirlerim kayıtlı ben herzaman söylerim ALLAH RIZASI İÇİN KULLANILANALRDAN SORUN YOK AMA KENDİ NEFSİ İÇİN YA DA BAŞKA Bİ NİYETLE kullanılan her şiirimden Dolayı Allah katında hakkım varıdır. Keşke baştan alıntı olarak yapsaydınız neyse Olur böyle şeyler Arada bir. Sizde hakkınızı Helal Ediniz...

Kaan Erdem

Yönetici

ŞU AN DÜZELTTİM.....İSMİNİZİ EKLEDİM...AMA ALLAH RAZI OLSUN TÜM KONULARA BUNDAN SONRA ''ALINTI'' YAZACAĞIM..BEN BU AÇIDAN HİÇ BAKMAMAIŞTIM..SELAM VE DUA İLE.............

Siyahgulsevdalisi yazdı:
Art niyetinizin olmadıgına inannıyorum inanmak istiyorum Kardeşim Benim adımın geçmesi önem arz etmiyor Allah rızası iiçin kullandıysan Eyvallah Tamam ben Asla Bunun için bişey söyleyemem Bu Allahın izniyle Rabbim bana vesile kılması ile yazıdıgım bir şiirim. Hamd olsun neyse büyütmeyelim kızgınlıgım a gelince sadece ve sadece Durum Alıntı yazmanızı istememden kaynaklıdır. yoksa ismim olmasını istedigimden degil inş. sizde ögle yapmışsınızdır...

Siyahgulsevdalisi

Kayıtlı Kullanıcı

Sa. Keşke isim eklemeseydin kardeim neyse Allah Razı olsun Aman Dikkat emeğe saygıdan kastımız böyle şeyler Kaş yapalım derken Göz çıkarmıyalım inş. Bizde gaflete düşüyoruz bazen İnş. Hayırlsıı verdır bi hayır bundada. sa.

Kaan Erdem

Yönetici

A.S TAMAM SADECE ALINTI OLARAK DÜZELTİYORUM...SELAM VE DUA İLE..ALLAH CC EMANET OLUN.....

Siyahgulsevdalisi yazdı:
Sa. Keşke isim eklemeseydin kardeim neyse Allah Razı olsun Aman Dikkat emeğe saygıdan kastımız böyle şeyler Kaş yapalım derken Göz çıkarmıyalım inş. Bizde gaflete düşüyoruz bazen İnş. Hayırlsıı verdır bi hayır bundada. sa.

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.ben yeni üyeyim şu an donmuş vaziyette karikatüre bakıyorum. siyah gül sevdalısı kardeşim şiirin çok güzel ,kaan kardeşim karikatürle birleşince harika olmuş ikinizinde yüreğine sağlık.Emeğine sağlık Allaha emanet olun

Kaan Erdem

Yönetici

A.S YORUMUNUZ VE YAKLAŞIMDAKİ GÜZELLİKTEN DOLAYI ALLAH CC RAZI OLSUN...EMEĞE SAYGI...SELAM VE DUA İLE.........

derya_gulu yazdı:
S.A.ben yeni üyeyim şu an donmuş vaziyette karikatüre bakıyorum. siyah gül sevdalısı kardeşim şiirin çok güzel ,kaan kardeşim karikatürle birleşince harika olmuş ikinizinde yüreğine sağlık.Emeğine sağlık Allaha emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt