Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Affınıza Sığınarak Bişey Sormak İstiyorum (1 Kullanıcı)

Sayili

Kayıtlı Kullanıcı
Es-Selamun ALeyküm Ve Rahmetullah..
Gülistancm tam olarak bir bilgim yok benimde ama bunu senin için araştıracam ama bana soracak olursan bence cıkarıp kulağının arkasını mesh etmelisin kardeşim niçin dersen cihazı çıkarmaktan aciz değilmişsin istersen çıkarabiliyorsun yani ondan diyorum hani çıkartamıyacağın birşey olsaydı tamam ama cihazı cıkartmaktan aciz değilsen cıkartıp kulağının arkasını mesh etmen gerekır ben senın ıcın arastıracam bunu sana tekrar yazarım :a26:

Sayili

Kayıtlı Kullanıcı
Gülistan Bak Ben 2 Tane Siteye Girdim İşitme Cihazıyla İlgili Bir Hoca Kulağı Mesh Etmeli Ve Gusül Abdesti Alırkende Çıkarmalı Demiş Birde Bir Doktor Kendi Sitesinde

İşitme Cihazınızı Kullanırken Dikkat Etmeniz Gereken Noktalar
İşitme cihazının daha uzun ömürlü ve daha verimli çalışması için, cihazınızı nem ve terden koruyunuz. Cihazınızı kuru ve temiz tutunuz. Cihazınızın en büyük düşmanı sudur. Cihazınızı duş alırken, denizde, abdest alırken, aşırı yağmurda ve benzeri durumlarda çıkartınız. Cihazınızı kesinlikle su ile, başka bir sıvı temizleyiciyle veya alkolle temizlemeyiniz. Cihazınızı aşırı sıcak veya aşırı soğuktan koruyunuz. Cihazınızı asla saç kurutma makinesi veya mikro dalga fırında kurutmaya kalkışmayınız. Cihazınızı darbelerden koruyunuz. Her zaman taze pil kullanınız. Sızıntı yapmış pilleri kesinlikle kullanmayınız. Cihazınızı belirli periyotlarla satıcınıza götürüp genel bakımını yaptırınız. İşitme cihazınızı kendiniz tamir etmeye kalkışmayınız. Herhangi bir arıza halinde hemen uzman ile görüşünüz. İşitme Cihazınızı kullanırken saç spreyi veya diğer saç bakım ürünlerini kullanmayınız. Yedek pillerinizi ve ufak cihazları çocuklar ve ev hayvanlarından uzak tutunuz.

Demiş.. Yani bence Çıkartmalısın İşitme Cihazına Zarar Gelmesin :D Şaka Şaka Yinede Karar Senin Selametle..

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Kulak içlerini meshetmek sünnettir. Bu bakımdan eğer kulakta işitme cihazı var ise ve çıkarıp takmak zor ise kulağın içi meshedilmeyebilir. Ancak gusülde kulağı yıkamak farz olduğu için çıkarmak gerekir.
Selam ve dua ile...

Kardeşim bunu iyi bi siteden buldum.

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Gülistan Bak Ben 2 Tane Siteye Girdim İşitme Cihazıyla İlgili Bir Hoca Kulağı Mesh Etmeli Ve Gusül Abdesti Alırkende Çıkarmalı Demiş Birde Bir Doktor Kendi Sitesinde

İşitme Cihazınızı Kullanırken Dikkat Etmeniz Gereken Noktalar
İşitme cihazının daha uzun ömürlü ve daha verimli çalışması için, cihazınızı nem ve terden koruyunuz. Cihazınızı kuru ve temiz tutunuz. Cihazınızın en büyük düşmanı sudur. Cihazınızı duş alırken, denizde, abdest alırken, aşırı yağmurda ve benzeri durumlarda çıkartınız. Cihazınızı kesinlikle su ile, başka bir sıvı temizleyiciyle veya alkolle temizlemeyiniz. Cihazınızı aşırı sıcak veya aşırı soğuktan koruyunuz. Cihazınızı asla saç kurutma makinesi veya mikro dalga fırında kurutmaya kalkışmayınız. Cihazınızı darbelerden koruyunuz. Her zaman taze pil kullanınız. Sızıntı yapmış pilleri kesinlikle kullanmayınız. Cihazınızı belirli periyotlarla satıcınıza götürüp genel bakımını yaptırınız. İşitme cihazınızı kendiniz tamir etmeye kalkışmayınız. Herhangi bir arıza halinde hemen uzman ile görüşünüz. İşitme Cihazınızı kullanırken saç spreyi veya diğer saç bakım ürünlerini kullanmayınız. Yedek pillerinizi ve ufak cihazları çocuklar ve ev hayvanlarından uzak tutunuz.

Demiş.. Yani bence Çıkartmalısın İşitme Cihazına Zarar Gelmesin :D Şaka Şaka Yinede Karar Senin Selametle..

Gerçi burda daha çok bilgi varmış ama :a35:

´´GüLiѕтaи´´

Kayıtlı Kullanıcı
Kulak içlerini meshetmek sünnettir. Bu bakımdan eğer kulakta işitme cihazı var ise ve çıkarıp takmak zor ise kulağın içi meshedilmeyebilir. Ancak gusülde kulağı yıkamak farz olduğu için çıkarmak gerekir.
Selam ve dua ile...

Kardeşim bunu iyi bi siteden buldum.

sağoL kardeşm ALLAH razı oLsun :)

Sayili

Kayıtlı Kullanıcı
Rica Ederim Gülistan Allahım Şifa Versin İnşallah Cuma Geceniz Hayırlı Olsun Bol Bol Tehlil Edelim Selam Ve Dua İle..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt