aleyküme selam değerli abimiz.güzel duanıza içtenlikle amin.hayırlı cumalar.selam ve dua ile.....SELAMÜN ALEYKÜM EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ.ALLAH CÜMLEMİZİ KİN NEFRET GÜDEREK KALBİNİ KARARTAN KULLARINDAN DEĞİL.AF EDEREK BAĞIŞLAYARAK SEVGİ BESLEYİP KALBİNİ AYDINLATAN NURLANDIRAN KULLARINDAN EYLESİN SELAM VE DUA iLE
teşekkür ederim elifim.hayırlı cumalar.dualarında unutma ablanı.selam ve dua ile......yüreğinize sağlık ablacım,tek kelimeyle enfes bir paylaşım....
selametle kalınız
tebrik ederim sizi.ne mutlu.selam ve dua ile kalınız.......Çok haksızlıklara uğradım.. kardeşlerimden bile... sabrettim .. affettim... ben rahatım.. sizde affedin bilinki ben bunu yaşadım.. eden buluyor.. siz sabredin karşılık vermeyin.. ben böyle yapıyorum...
amin kardeşim.selametle.......Rabbim cümmlemizi affedilen kullarinin içine alsin.
amin kardeşim.selametle kalınız.AMİN ..AMİN... RABBİM ALLAH IM C.C...biz kullarını kendisi için affedenlerden kılsın...
bizi ahirette affedilenler arasına alsın...
amin...
affetmek, o kişiyi sevmek değil.
Affetmek, o kişiyle konuşmak zorunda olmak değil.
Affetmek, o kişiyle ilişkiyi sürdürmek değil.
Affetmek, o kişinin beklentileri doğrultusunda davranmak değil.
Affetmek, o kişiyi kucaklamak değil.
Affetmek, o kişiyi suçsuz bulmak değil.
Affetmek, o kişiyi haklı bulmak değil.
Affetmek, o kişinin verdiği zararları telafi etmek için çaba göstermemek değil.
Affetmek kırgınlığın, küskünlüğün, nefretin hapishanesinden özgürlüğe kavuşmaktır.
Allahın rızasını kazanmaktır affetmek.mümine de yakışan da budur.
Allah'ın selamı üzerine olsun..
''Ey iman edenler!Allah için hakkı ayakta tutun , adaletle şahitlik eden kimseler olun. Bir topluluğa duydugunuz kin , sizi adil davranmamaya itmesin. Adaletli olun ; bu , Allah korkusuna daha çok yakışan (bir davranış) tır. Allah'a isyandan sakının. Allah yaptıklarınızı bilendir.'' (maide/8)
Esselamu aleyküm ve rahmetullah..