Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GÜLER KARDES ALLAH RAZI OLSUN!!!
CUMAN MÜBAREK OLSUN
BU ARADA AVATARIN COK HOSUMA GIDIYOR
ALLAH RAZI OLSUN DÜSEN TESBIHLER KADAR SEVAP YAZILSIN HANENE
ZIKRULLAH
kardeşlerim Allah sizlerdende razı olsun..çok sağolun.günahszı ağızlardan dualarınız için Allah razı oslun kardeşleirm.s.elametle..
<günahla geçen ömrümü
aşkınla doldur gönlümü
katrandan kara yüzümü
sil resulAllah(sav)
Allah Razı Olsun Güler Kardeşim.. Allah Sayılarınızı Artırsın...
Göz ibret için, ağız Hakk'a tercüman olmak için, kulak O'ndan gelenleri duymak için ve beden O'nun karşısında kemerbeste-i ubûdiyet içinde durmak içindir. Bunlara dikkat etmeyenler hayatlarını israf etmiş olurlar. Çünkü, yaratılış gayesi istikametinde kullanılmayan her şey boşa harcanmış sayılır.
<<Ağarmış Saçımda Eskiyen Şu Zaman,
Sonsuza Dökülen Gizemli Bir Nehir..>>
<<Rabbim sen beni benden en iyi bilensin, sana sığınıyorum sen bana yardım et Allah'ım>>