Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

adnan oktar'ın mehdilik iddiası doğru mu? (1 Kullanıcı)

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
24 Ocak 2009
Mesajlar
1,209
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
38
Cübbeli Ahmet Hoca'nın geçen gün Teketek programında bu olaya bir cevabı vardı. Açıklamanın ilgili kısmı;

"Harun Yahya adıyla bilinen Adnan Oktar ile şahsi bir sorununun olmadığını söyleyen Cübbeli, “Ben onun çok eskiden beri Mehdilik iddiasında olduğunu biliyordum ama en son kulağımla duyunca karşı çıktım. 100 tane hadis beni haber veriyor diyor. Oysa 1 tane hadis bile onu haber vermiyor” dedi. Harun Yahya’yı 30 yıldır tanıdığını söyleyen Cübbeli Ahmet, “Adnan hoca mehdi değildir” diye konuştu.

Kim bu dönemlerde mehdiyim derse yalancıdır diyen Cübbeli, “Mehdi hakkında yaptığım araştırmalar sonucu onun yüzyıl sonra ortaya çıkacağını gösteriyor. Ayrıca kıyametin tüm büyük alametlerinin zuhur ettiğini bir dönemde ortaya çıkacaktır” dedi.

Cübbeli konuşmasına şöyle devam etti, “İmam Rabbani diyor ki Mehdi her yüzyılın ilk çeyreğinde çıkabilir. Yani bu yüzyıl içinde mehdi gelmeyecek. Hatta Kıyamet bile en az 120 yıl sonra kopabilir. Çünkü Güneş batıdan doğmadıkça diyor hadis. Yani en az 120 yıl var daha kıyamete.”

Şii ve Vahhabilere karşı Osmanlıyı savunmalıyız

“Vatanın bölünmemesi ve birliği bizim için esastır” diyen Cübbeli, “Bunun için dış mihraklara dikkat etmek gerekir. Suudi Arabistan Vahhabiliği, İran'da Şiiliği Türkiye’ye sokmaya çalışıyor. Biz ecdadımız Osmanlı'nın Ehl-i Sünnet yolunu takip etmeliyiz. Dış mihraklara kapılmamalıyız” diye konuştu. "

Selam ve dua ile...
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt