Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Adımı değiştirmek istiyorum bana yardımcı olurusunuz ablalarım abilerim??? (1 Kullanıcı)

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM,
Öncelikle hepinizi çok özledim.:a14:inşallah hepiniz iyisinizdir.şimdi benim bir sorum olacak.benim 3 ay sonra erkek kardeşim olucak.ismi çok güzel YUSUF HASANHÜSEYİN.ben dünyaya gelirken annem babam dinini yaşamayan insanlarmış.sonradan allah hidayet vermiş.o yüzden benim ismimi özel göstermeyip incinur koymuşlar.kardeşim çok şanslı hem peygamber ismi hemde peygamberimizin güllerinin ismi.mahşer gününde herkez ismiyle çağıralacak.onunki güzel ama bnim ki güzel değil sadece nur güzel.kardeşim kulağına ezan okunurken ismi okuncak ya.benim kulağımıda hatice annemizin adı konsa olurmu.ayşede isterim ama ayşe annemiz küsermi bana hangisini koysam.ben saliha hanımlarının isimleri istiyorum.:a03:
sakın kardeşimi kıskandığımı düşünmeyin ben saliha ismini den istiyorum..salih ve saliha isimlerden koyduğun zaman o kişiden 10 tane güzel huy geçermiş bende kardeşime geçecek çok seviniyorum bunun için.ama ben de istiyorum.allaha emanet olunn:a16:

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
benim konumu görmediniz mi ??? :((((

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam hoş gedin incinurumuz
Eğer ismini hatice koyarsan bence hatice kübra koy.
Benim adımda hatice ama hatice kübra olsun isterdim.
Sümeyye ismi de çok güzel .Çok severim sümeyye ismini.
Hayırlı cumalar incinurumuz :)
Selam ve Dua ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Canımsın,Ağlattın beni,Küsmez canım,niye küssün,İncinur da kötü değil,ama senin hislerin çok önemli,Hatice,Zeynep,Rukiye,Ümmü gülsüm hepsi sana çok yakışır
Sen söz konusu olunca bende söz bitiyor,Allahıma emanet ol,O seni iki cihan saadetine nail eylesin,herşeyin en güzelini en iyisini nasibetsin.AMİN............

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Selam ve Dua ile

sizede hayırlı cumalar ablacım.ama hatice kübra koyarsam ayşe annemize ayıp olur..ben haticeyle ayşe arasında kararsızım.ama ben büyüdüm benim kulağıma okunurmu şimdi onu sormak istedim .???

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Canım,tabiki,annen baban bilmeden böyle birşey yapmışlar, bu senin en doğal hakkın,Rahat ol,bak sen söylüyorsun,onlar saliha hanımlar,onlara sorma imkanın olsaydı,mutlaka,ikiside sana birbirlerinin ismini önerirlerdi.

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Selam ve Dua ile

sizede hayırlı cumalar ablacım.ama hatice kübra koyarsam ayşe annemize ayıp olur..ben haticeyle ayşe arasında kararsızım.ama ben büyüdüm benim kulağıma okunurmu şimdi onu sormak istedim .???

Kulağına okunur mu onu bilemiycem incinurumuz.Cevabını bulabilirsem yazarım İNŞALLAH.
Ama iki ismide istiyorsan hatice ayşe koy aradada kalmazsın.

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Canım,tabiki,annen baban bilmeden böyle birşey yapmışlar, bu senin en doğal hakkın,Rahat ol,bak sen söylüyorsun,onlar saliha hanımlar,onlara sorma imkanın olsaydı,mutlaka,ikiside sana birbirlerinin ismini önerirlerdi.

o zaman ben haticeayşe koyucam teşekkür ederim.kararım kesin ama hanife abla kulağıma okuturlarmı haticeayşe diye..????olurmu yani bu yaştan sonra

makbergulu

Kayıtlı Kullanıcı
canım kızım sen ne güzel düşünen bir kulsun böyle rabbim ilmini artırsın inş.benim kızımda senin yaşında inş.arkadaş olun isterim..kızımın adını ilk anamız olan HAVVA anamızın isminden koyduk..bir kızım daha olsa onuda fatıma zehra koymak isterim.istersen sen bu isimleride bir düşün.efendimizin kızının adı olsun adın ne dersin?..

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
canım kızım sen ne güzel düşünen bir kulsun böyle rabbim ilmini artırsın inş.benim kızımda senin yaşında inş.arkadaş olun isterim..kızımın adını ilk anamız olan HAVVA anamızın isminden koyduk..bir kızım daha olsa onuda fatıma zehra koymak isterim.istersen sen bu isimleride bir düşün.efendimizin kızının adı olsun adın ne dersin?..

sizin kızınızın adı çok güzelmiş.dün sohbette dinledim.ordaki hafız abla çocuğun anne babanın üzerinde hakkı varmış.1. güzel isim koymakmış.fatıma zehrada düşünebilrim..kızınızla bende arkadaş olmak isterim oda buraya üye olsun tanışalım.

makbergulu

Kayıtlı Kullanıcı
tamam canım okuldan gelsin söylerim .zaten oda kendisi için faydalı olacak arkadaş istiyordu.çok sevinirim arkadaş olursanız.canım benim ALLAH'A EMANET OL...

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Canım,tabiki okuturlar,sen söyle annene,halledilir merak etme,bunun yaşla ne alakası var,sen güzel isimle istiyorsun,ne mutlu ki onlara senin gibi bir evlada sahipler.
Canım,bu isimlerin hepsi sana çok yakışacak,Makbergülü ablanda güzel düşünmüş,ben seni şahsende tanımak şerefine nail olduğum,gözlerinin içindeki o ışığı nuru gördüğüm için,heyecanını çok iyi anlıyorum.Canımsın.

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
tamam abla çok sevindim hanıfe ablacım

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
mahber ablacım tamam okuldan gelince üye olsun:)) benim kuran kursum var .akşam girerim.allaha emanet olun

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Canım,tabiki okuturlar,sen söyle annene,halledilir merak etme,bunun yaşla ne alakası var,sen güzel isimle istiyorsun,ne mutlu ki onlara senin gibi bir evlada sahipler.
Canım,bu isimlerin hepsi sana çok yakışacak,Makbergülü ablanda güzel düşünmüş,ben seni şahsende tanımak şerefine nail olduğum,gözlerinin içindeki o ışığı nuru gördüğüm için,heyecanını çok iyi anlıyorum.Canımsın.

İNCİNUR-Siteye üye olduğum zaman siteyi sevmemde payı olan küçük kardeşim.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
İNCİNUR-Siteye üye olduğum zaman siteyi sevmemde payı olan küçük kardeşim.

Selamun Aleykum Kardeşim,
Gerçekten Rabbim onu nazarlardan saklasın,çok güzel,bir çocuk,Ona çocuk demek ne kadar doğru bilmiyorum,Anneside çok güzel bir kardeşimiz,Allah onları iki cihanda aziz eylesin,inş.doğacak kardeşide hidayetli sağlıklı hayırlı bir evlat olsun.İncinuru ve annesini şahsen tanıma fırsatım olduğu için kendimi çok şanslı sayıyorum,incinuru tarif etmek mümkün değil,ben Ona MELEK diyebiliyorım.Maşaallah Barekallah.Rabbim cümle Muhammedin evladını hidayetli hayırlı sağlıklı eylesin.

Selam ve Dua ile

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşim,
Gerçekten Rabbim onu nazarlardan saklasın,çok güzel,bir çocuk,Ona çocuk demek ne kadar doğru bilmiyorum,Anneside çok güzel bir kardeşimiz,Allah onları iki cihanda aziz eylesin,inş.doğacak kardeşide hidayetli sağlıklı hayırlı bir evlat olsun.İncinuru ve annesini şahsen tanıma fırsatım olduğu için kendimi çok şanslı sayıyorum,incinuru tarif etmek mümkün değil,ben Ona MELEK diyebiliyorım.Maşaallah Barekallah.Rabbim cümle Muhammedin evladını hidayetli hayırlı sağlıklı eylesin.

Selam ve Dua ile
ve aleyküm selam abla
AMİN...
Tanışmanız ne güzel.:)
RABBİM incinurumuza sağlıklı sıhhatli iman dolu uzun bir ömür nasip eylesin.
İNŞALLAH hafize olursun incinurumuz.(içimden geldi)

mümine sultan

Kayıtlı Kullanıcı
hadice aişe nur olabilir kardeşlerim içime öle doğdu hayırlara inşaALLAH

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm,

incinur kardeşimiz, seni tekrar görmek çok güzel. Ne güzel düşünmüşsün, MaşAllah, SubhanAllah, anneciğinin ellerinden öperim, senin gibi bilinçli bir müslüman, mücahide yetiştirdikleri için. Rabbim hepimize böyle evlatlar nasip etsin inşAllah,

Allah'a Celle Celalühu emanet ol, yüreği güzel yavrumuz, selam ve dua ile,

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Hadi hayırlısı

islam aşkın hiç azalmaz hep artarak gider inşaALLAH . kardeşim..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt