Radyo Perisi 1.0
_RADYO___DİNLEME_____A'dan_____Z'ye____BÜTÜN_____RADYOLAR_____
Versiyon: 1.0
Boyut: 1.40 MB
Lisans: Ücretsiz (Freeware)
Dil: Türkçe
İşletim Sistemi: Window Tümü
Favori Listesi hazırlayarak zamandan kazanın En çok dinlediğiniz radyoları favori listesine ekleyerek, listelerde radyo aramak zorunda kalmazsınız. Bu şekilde daha çok dinlediğiniz radyo kanallarını ayrı bir katagoriye ayırabilirsiniz
RADAYO PERİSİNİN BELİRGİN ÖZELLİKLERİ
-A'dan Z'ye bütün yerel ve genel radyo kanalları
-A'dan Z'ye şehirlere ait kanalları şehri seçerek takip edebilme
-YAYIN TÜRÜNÜ SEÇEBİLME: (dini-tasavvufi-haberler-karışık-spor-klasik-komedi-arabesk-rock-pop-yabancı-türk sanat müziği-vb.)
-ücretsiz
-sistemde yer tutmaz
Arkadaşlar bu programı özellikle tavsiye ediyorum benim favori programlarımdan gerçekten çok güzel kurunca hak vereceksiniz
_RADYO___DİNLEME_____A'dan_____Z'ye____BÜTÜN_____RADYOLAR_____
Versiyon: 1.0
Boyut: 1.40 MB
Lisans: Ücretsiz (Freeware)
Dil: Türkçe
İşletim Sistemi: Window Tümü
Favori Listesi hazırlayarak zamandan kazanın En çok dinlediğiniz radyoları favori listesine ekleyerek, listelerde radyo aramak zorunda kalmazsınız. Bu şekilde daha çok dinlediğiniz radyo kanallarını ayrı bir katagoriye ayırabilirsiniz
RADAYO PERİSİNİN BELİRGİN ÖZELLİKLERİ
-A'dan Z'ye bütün yerel ve genel radyo kanalları
-A'dan Z'ye şehirlere ait kanalları şehri seçerek takip edebilme
-YAYIN TÜRÜNÜ SEÇEBİLME: (dini-tasavvufi-haberler-karışık-spor-klasik-komedi-arabesk-rock-pop-yabancı-türk sanat müziği-vb.)
-ücretsiz
-sistemde yer tutmaz
Arkadaşlar bu programı özellikle tavsiye ediyorum benim favori programlarımdan gerçekten çok güzel kurunca hak vereceksiniz