Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

adam gibi adam ol...... (2 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
RE: adam gibi adam ol......

ATA_11 yazdı:
GERÇEKLER AYNEN BUDUR...BEN BU MADDELERDEN BİRİNE YANİ ŞEYTANA UYMUŞTUM.AMA ÖYLE TÖVBE ETTİM Kİİİ....ALLAH'IM AFFEDER İNŞALLAH.ÇOK PİŞMAN OLDUM.KEFARETİ ÇOK AĞIR OLDU BANA.MADDİ DEĞİL AMA.GERÇEKLER ACIDIR.SELAMETLE.

Ata kardeşim hangimizin hatası yok günahı yok hepimiz günah işlemeye meğilliğiz yeter ki hatalarımızı görelim anlayalım Alla .c.c bizim için tövbe kapısını her zaman açık tutar zararın neresinden dönsen kardır maddi değerler bir şekilde ödenir ama manevi değerlerimizi kaybetmeyelim Rabbim hepimizi affetsin Peygamber efendimize ümmet kendine kul kabul eylesin Allahtan ümidini kesme Rabbim beni affetti de içini rahat tut S.A.:D:D:D

elzem

Kayıtlı Kullanıcı
RE: adam gibi adam ol......

hafize yazdı:
Bu yalan dünyada başkalarına yaranmak için uğraşacağımıza seccademizi öpelim her şeye bedel ilgilendiğiniz için Allah hepinizden razı olsun :D:D:D

burda size aynen katılıyorum.ALLAH sizden de razı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt