Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

adam bir kavmin içinde oturacak da kendisini dile alacaklar korkusuyla kalkamayacak (1 Kullanıcı)

delinin biri

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
16 Tem 2009
Mesajlar
135
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
37
Web Sitesi
delininbiriyimiste.tr.gg
--insanlar üzerine bir zaman gelecek, adam bir kavmin içinde oturacak da kendisini dile alacaklar korkusuyla kalkamayacak. (deylemi; geleceğin tarihi 1, sayfa 30)

girdiğimiz ortamlarda yanlış bir konu konuşulduğunda, kalkmak istesekte kalkamıyoruz değil mi bazen? doğru olmayan bir konuda müdahele etmiyoruz, etmek istemiyoruz, herkes istediğini yapmak da, istediğini söylemekte özgür nasıl olsa. hele bir de arkadaşlarımız söylüyorsa o yanlışları, bizde onaylıyoruz. yorum yapmaktan da kaçıyoruz bazen. susup dinliyoruz. susarak da söylenenleri kabullenmiş ve onaylamış oluyoruz. içimizden farklı düşünüyoruz ama. doğrusunu bildiğimiz halde susuyoruz. konuşmayacaksak terketmemiz gereken o ortamı bile terketmiyoruz.

--bismillahir rahmanir rahıym.
ey iman edenler, bir kavim başka (bir kavimle) alay etmesin, belki kendilerinden daha hayırlıdırlar; kadınlarda kadınlarla (alay etmesin),belki kendilerinden daha hayırlıdırlar.Sadakallahül azıym. (hucurat suresi,11.ayet)

dünya üzerindeki islam ülkeleri arasında en medeni olan ülke bizim ülkemiz. her türlü özgürlük var nasıl olsa. kimin kiminle naptığına bakılmadığı için moderniz, medeniyiz. yaptığımız işlerin helal mi, haram mı olduğuna önem vermeden; yeter ki para gelsin de, nasıl gelirse gelsin deyip, her türlü yoldan para kazanmaya çalıştığımız için moderniz. 7 gün 24 saat her yerde şeytanın ezanları okunup söylendiği için moderniz. okullarda bile şeytanın okuma kitabı olan şiirlerin bulunduğu kitablarla moderniz. dinen yasak olan her şeyi, haram olan her şeyi helal saydığımız için moderniz. dünya üzerinde islamiyet en güzel bu ülkede yaşanıyor ama değil mi?
vah sizlere! üzerinizde islam’ın yalnızca ismi var, bu isim müslümanlığı size fayda vermez. (abdülkadir geylani- fethur Rabbani)
iranda afganistanda, kadınlar çarşafla geziyorlarmış. ne gericilik değil mi? modern çağda her şey serbest. daha doğrusu modern çağ dediğimiz ahir zamanda, bütün haramlar, haram olan ne varsa serbest. haram olan ne varsa yapıldığı için, hepsinin yapılmasına izin verildiği, göz yumulduğu için gelişmişiz. ama diğer islam ülkeleri geri kalmış. şeriatle yönetilenler zaten fi tarihinde yaşıyor değil mi? medeniyet diye dilendiğimiz şey islamdan, dinden, imandan vazgeçmekten başka bir şey değil.

 

azizislam

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
27 May 2006
Mesajlar
1,330
Tepki puanı
0
Puanları
0
paylaşım için saol korkmaya başladım artık neyi yapsam neyi yapmasam tam günümüz yani
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt