Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Acımamıştı ki ANNE!! (2 Kullanıcı)

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum engin kardeşim.güzel bir video izledik vesilenizle.aminenurada teşekkürler şiir için...

ezgili bir videoda hazırlamıştınız oda güzeldi.pek anımsamıyorum ama:)selam ve muhabbetle kalın

Aleyküm Selam..
Ezgili baya bir video oldu sanırım ama hangisini kastettinizi bilmiyorum:)
Demekki anımsayacağınız kadar etkili bişey yapamamışız:) Sağlık olsun..
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için..
Sağlıcakla kalın...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Nasıl görmemişim ben orayı :( Neyse ki farkettinizde düzeltme imkanımız oldu..
Tekrar yenilenmiş videonun linkini veriyorum.. İyice bi kontrol ederseniz sevinirim..Ne olur ne olmaz atladığımız bişey olabilir.. Yanayımda gül olayım-Son

ALLAH razı olsun kardeşim .. şiirin son kısmı olması sebebiyle düzenlenmesi iyi oldu emeginize saglık olsun . çok güzel oldu .. hakkınıız helal edin .. zahmet oldu size kardeşim..

inşaALLAH o sançagın altında efendimiz sav beraber olmak kısmet olsun size inşaALLAH Cennette komşu olmak..

hayırla kalınız inşaALLAH kardeşim ..
selam ve dua ile .. :)

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun kardeşim .. şiirin son kısmı olması sebebiyle düzenlenmesi iyi oldu emeginize saglık olsun . çok güzel oldu .. hakkınıız helal edin .. zahmet oldu size kardeşim..

inşaALLAH o sançagın altında efendimiz sav beraber olmak kısmet olsun size inşaALLAH Cennette komşu olmak..

hayırla kalınız inşaALLAH kardeşim ..
selam ve dua ile .. :)

Ecmain.. Helali hoş olsun..Ne zahmeti büyük bir zevkle yaptık..
Bu ne güzel dua böyle İnşallah amin.. Müsait zamanda da inşallah diğerini hallederiz:) Bugünlük artık biriken işlerimizi halledelim..
Selametle:)

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm emeğinize sağlık sözler muhteşem müzikte harika olmuş
allah razı olsun sorumu mazur görün merak ettimden soruyorum aminenur ablacım bu şiiri küçüklüğünde mi yapmış

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
allah razı olsun sorumu mazur görün merak ettimden soruyorum aminenur ablacım bu şiiri küçüklüğünde mi yapmış

şedadetgülü isimi güzel kardeşim ..

insan kaç yaşına gelirse gelsin ne iş yaparsa yapsın anneleri söz konusu olunca ya onların yanında küçükmüşler gibi naz yapıyorlar yada onların gözünde hala küçük bir çocuk oluyorlar.....
birde üzerine .. hastalık eklenince ( bunları karaladıgım zaman çok hastaydım .. 39_40 derece ateş ..:) ) hepten nazlanıyorsun ... ;)

**ben hiç büyümedimki hala hisli kızınım artık sütlerde tatsız şeker kamıyorlarmı anne!!**

annelerin elinden zehir bile baldan tatlı ..ekstadan şeker katmaya ihtiyaç yok ..;)

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm aminenur ablacım
cevap için teşekkürler
allah razı olsun
Rabbim seni hastalıklardan muhafaza eylesin
seni ailene ve tüm sevdiklerine bağışlasın

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı

Aleyküm Selam..
Müzük benimde en sevdiğim müziklerden biridir.. Sözlerle de çok uyum sağladığı kanaatindeyim..Yorumunuz için teşekkürler...
Selam ve dua ile..

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
yeterince duyguluydu biraz fazla olmuş böyle:(
annesini özleyenlere iyi gelmez,mesuliyetide siz iki anne kuzusuna aid ona göre..

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com
İkinizin de emeğine ,yüreğine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş...
devamını bekliyoruz inşallah Allah kolaylık versin...
Allaha emanet olun....

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
annesini özleyenlere iyi gelmez,mesuliyetide siz iki anne kuzusuna aid ona göre..

ben üzerime düşen mesuliyeti kabul ediyorum
ançak engin kardeşim müzik seçimi ve resim seçiminde oldukça isabetli bir karar vermiş.. benim mesuliyet az gibi mi ne kardeşcan .. :)(benden yana olursun inşaALLAH ;) :)..)

bu çalışmayı dinleyen ve duygulanan tüm ana kuzularından özür dilemiyorum .. :D daha çok duygulanıp annelerinin kıymetini daha çok anlasınlar..;)

selam ve dua ile efendim .. hayırla kalınız inşaALLAH...

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı

ançak engin kardeşim müzik seçimi ve resim seçiminde oldukça isabetli bir karar vermiş.. benim mesuliyet az gibi mi ne kardeşcan .. :)(benden yana olursun inşaALLAH ;) :)..)

bu çalışmayı dinleyen ve duygulanan tüm ana kuzularından özür dilemiyorum .. :D daha çok duygulanıp annelerinin kıymetini daha çok anlasınlar..;)

Asıl önemli olan sözler olduğu için Bende alırım mesuliyeti, üzerimde fazla da bir yük yok zaten:)... Bende özür dilemiyorum ve yaptığımdan da pişman değilim,Yine olsa yine yaparım..:)

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı

Asıl önemli olan sözler olduğu için Bende alırım mesuliyeti, üzerimde fazla da bir yük yok zaten:)... Bende özür dilemiyorum ve yaptığımdan da pişman değilim,Yine olsa yine yaparım..:)

özür dilemiyorum

Yine olsa yine yaparım.

annenizin terliği sizi ıskalamasın emi..ne kadar kötüsünüz..
bu arada ikinizde birbirinizden suçlusunuz o benden daha suçlu yok,yarıyarıya paylaşın mesuliyeti...

"daha çok duygulanıp annelerinin kıymetini daha çok anlasınlar.."

niyetler böyle temiz olsun inşaAllah.Yeni ortak çalışmalarınızı bekliyoruz hayırlısıyla..Teşekkür ederiz guo1903,teşekkür ederim kardeşcanım..
Selametle kalın..

mir_erhan

Moderator
selamun aleyküm kardeşim ne kadar güzel bir çalışma
aminenur kardeşimin şiiri o kadar güzel olur ,ve sizin çalışmanız daancak bbu kadar olur..
Allah Celle Celalüh razı olsun sizlerden bu güzel paylaşım için
elerinize yüreğiniz duygularınıza sağlık.
selam ve dua ile

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
özür dilemiyorum

Yine olsa yine yaparım.

annenizin terliği sizi ıskalamasın emi..((ecmain olsun efendim :) ))ne kadar kötüsünüz..(( yaşasın kötülük...))
bu arada ikinizde birbirinizden suçlusunuz o benden daha suçlu yok,yarıyarıya paylaşın mesuliyeti...

"daha çok duygulanıp annelerinin kıymetini daha çok anlasınlar.."

niyetler böyle temiz olsun inşaAllah.Yeni ortak çalışmalarınızı bekliyoruz hayırlısıyla..Teşekkür ederiz guo1903,teşekkür ederim kardeşcanım..
Selametle kalın..

biz teşekkür ederiz .. kardeşcanım .. hayırlı nurlu akşamlar!!

selam ve dua ile ..

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
İkinizin de emeğine ,yüreğine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş...
devamını bekliyoruz inşallah Allah kolaylık versin...
Allaha emanet olun....

Teşekkürler.. İnşallah devamları da en kısa zamanda geliyor:)
Selam ve dua ile..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt