Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ACİLLL kötü durumdayım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1 Kullanıcı)

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
Gül Berra paylaşımlarını gözlerim dolu dolu okudum söyleyecek kelime bile bulamıyorum
Allah(c.c) senden ve diğer kardeşlerimizden razı olsun

turkoglu_91

Kayıtlı Kullanıcı
çaba gösterdim yuvamın yıkılma sebebi bile saçma, kavga yok, hakaret yok, aldatmak yok, içki yom kumar yok, sigara yok, evi ihmal yok, mail adresime gelen reklam mailleri sebep, çok istedim konuşmayı kabul etmedi, severek evlendiğim, 7 yıldır birlikte olduğum insanı tanıyamıyorum, konuşmasındaki nefreti öfke anlamsızca, her namazımda onada dua ediyorum, artık evine dönmesini bende istemiyorm, Allah yolunu açık etsin olan 2 yaşındaki oğlum tek aşkıma olacak.. ha birde benim için çok hayırlı bir dönem oldu, eksik tarafımı,ilahi eksiklerimi gördüm

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
çaba gösterdim yuvamın yıkılma sebebi bile saçma, kavga yok, hakaret yok, aldatmak yok, içki yom kumar yok, sigara yok, evi ihmal yok, mail adresime gelen reklam mailleri sebep, çok istedim konuşmayı kabul etmedi, severek evlendiğim, 7 yıldır birlikte olduğum insanı tanıyamıyorum, konuşmasındaki nefreti öfke anlamsızca, her namazımda onada dua ediyorum, artık evine dönmesini bende istemiyorm, Allah yolunu açık etsin olan 2 yaşındaki oğlum tek aşkıma olacak.. ha birde benim için çok hayırlı bir dönem oldu, eksik tarafımı,ilahi eksiklerimi gördüm

Selamun Aleykum

Muhterem kardeşim 2 yaşında bir yavrunuz var hemen mahkemelere koşmayınız sabırlı olun bir müddet bekleyin bakalım Allah c.c ne gösterecek Sudan bir sebepten hemen yuva yıkılırmı eşinizde yaptığı hatayı anlayacaktır sabırlı olun ve olayın üzerine gitmeyin karşı tarafında siniri biraz geçsin zaman bırakın.Bakalım mevla ne eyler ne eylerse güzel eyler.

Selam ve selametle kalınız.Saygılarımla.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı

benim de iki buçuk yaşında bir kızım var birimizden birini görmezse çoçuk o günü nasıl geçiriyor bilemezsin şuan kolay gelebilir bir çocuğu yanlız büyütmek ama deiğil inan bana evet o mailler herkese geliyor bilinçli değil kimsenin isteği dahilinde değil... siniri soğuyacaktır sabırlı ol nolur bir yuva bukadar basit bir sebep için yıkılmaz sabır ve dua ama vazgeçme evladın için sakın vazgeçme

turkoglu_91

Kayıtlı Kullanıcı
ok yayda çıktı kardeşlerim, severek evlendik çok sıkıntı çektik, belki iyi bir müslüman olamadım ama iyi bir eş iyi bir bab oldum diyebilirim, vicdanım çok rahat çünkü boşanmaya sebep ben değilim diye. ama benden nefret etmesini anlamış değilim, konuşmalarımızda yaptıkları ile beni çok incitti ama ona rağmen ben onun ve çocugumun içinde olduğu hayaller kurdum, kötü söz etmedim yanan yüreğime rağmen, kötü düşünmedim ama beni savcılığa şikayet etmesi tehdit ediyorum diye yapmadığım halde, onu çıkardım hayallerimden.. Dua ettim edecem, dualarımdan eksik etmeyecem ama hayallerimden çıkardım, hergün ağladım, böyle giderse hergün ağlayacam ama onu almayacam hayallerime, evladımdan da vazgeçmeyecem kesinlikle

mir_erhan

Moderator
Selamün Aleyküm...
Sevgili kardeşimiz Allah c.c. hakkınızda hangisi hayırlı ise onu nasip etsin ... başta bunu demek istedim...
Eğer gerçekten hakkını verdiysen yuvanın.. yapcak bir şey yok....
Eğer EFENDİMİZİN veda hutbesinde dediği '' sizi kadınları Allahın emaneti olarak aldınız, Bu hususta Allahtan korkmanızı tavsiye ederim..'' tavsiyeye uyduysan...
Sen bana RABBİMİn emanetisin seninle Ahiretim için geçineceğim dediysen....
Eğer Efendimizin '' Allah c.c. Kalbi Kırılanın Yanındadır '' hadisine riayet ettiysen...
Eğer '' Bir Kalp kırmanın 70 Defa KABEYİ yıkmaya eşdeğerdir '' hadisini anlayıp uyguladıysan...
..
Ben elimden geleni yaptım dediğin... Şuan İslami çerçevenin dışındaki çevremizin aile ilikilerine kıyasla değilde...
Allah c.c. ın sevdiği ve Efendimizin S.A.V tavsiye ettiği şekilde elinden geleni yaptıysan...
Elimden geleni yaptım derken öfkeden değilde...Bunu söylerken kalbinde en ufak bir Rahatsızlık hissetmiyorsan...
Allah c.c. sana bir kapı açana kadar sabredenlerden ol...

Ve En önemlisi...
Yarın bu çocuğunuz yakanızı tutup baba/Anne beni babasız/ annesiz yada bu iki nimetten mahrum etmenizin sebebi neydi...diye bir soru sorarsa...
Bu Verecek cevabınız Allah c.c. için olacaksa...
Yok Oğlum Annen bana bağırdı yada babanı çekemedim... gibi sebebi belli olmayan daha doğrusu sebep olmayanlardan ibaretse...
Bu Vebalin bedeli büyük olacağını unutmayın...
Eğer Yukarda az bir şekilde saydıklarımızın aksine bir davranış sergilyip bu coçuğun vebalini yüklenirseniz...
Bunu bir ömür ödeyeceğinizi ve Ahirette ise bunu hesabını vereceğinizi unutmayın....
Tabiki Boşanma günah değil... Allahın c.c. en sevmediği helaldir BOŞANMAK...
Ama İslami adab içerisinde her yol denendiyse helal olur..
Aksi halde bunu bedeninizle ve ileride kuracağınız yeni yuvalar ile yeni çevreleri ile ödersiniz...

Bize düşen Hakkı söylemek ve tavsiye etmek... En doğrusunu RABBİM bilir...
Hakkınız ve özellikle o minik meleğin hakkında hangisi hayırlı ise Rabbimiz onu nasip eylesin.
Allah c.c. yar ve yardımcınız olsun...

selam ve dua ile

turkoglu_91

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm...
Sevgili kardeşimiz Allah c.c. hakkınızda hangisi hayırlı ise onu nasip etsin ... başta bunu demek istedim...
Eğer EFENDİMİZİN veda hutbesinde dediği '' sizi kadınları Allahın emaneti olarak aldınız, Bu hususta Allahtan korkmanızı tavsiye ederim..'' tavsiyeye uyduysan...
Eğer Efendimizin '' Allah c.c. Kalbi Kırılanın Yanındadır '' hadisine riayet ettiysen...
Eğer '' Bir Kalp kırmanın 70 Defa KABEYİ yıkmaya eşdeğerdir '' hadisini anlayıp uyguladıysan...
..
Ben elimden geleni yaptım dediğin... Şuan İslami çerçevenin dışındaki çevremizin aile ilikilerine kıyasla değilde...
Allah c.c. ın sevdiği ve Efendimizin S.A.V tavsiye ettiği şekilde elinden geleni yaptıysan...
Elimden geleni yaptım derken öfkeden değilde...Bunu söylerken kalbinde en ufak bir Rahatsızlık hissetmiyorsan...

Ve En önemlisi...
Yarın bu çocuğunuz yakanızı tutup baba/Anne beni babasız/ annesiz yada bu iki nimetten mahrum etmenizin sebebi neydi...diye bir soru sorarsa...
Yok Oğlum Annen bana bağırdı yada babanı çekemedim... gibi sebebi belli olmayan daha doğrusu sebep olmayanlardan ibaretse...
Eğer Yukarda az bir şekilde saydıklarımızın aksine bir davranış sergilyip bu coçuğun vebalini yüklenirseniz...
Bunu bir ömür ödeyeceğinizi ve Ahirette ise bunu hesabını vereceğinizi unutmayın....
Aksi halde bunu bedeninizle ve ileride kuracağınız yeni yuvalar ile yeni çevreleri ile ödersiniz...

Hakkınız ve özellikle o minik meleğin hakkında hangisi hayırlı ise Rabbimiz onu nasip eylesin.

selam ve dua ile
amin kardeşim çok güzel yazmışsın

iyiniyet

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardesim

Bu olay senin icin ne kadar üzücü olsada,arka hikmeti ise seni Mevlanin yoluna acdi.Bunu fark etmen bile senin kazancin.Hayat muasebesi yap,yanlislarina bulmaya caliski,tevbe edesin.Bence basit mail ugruna esin sana öfkeli olamaz.Bunun arkasinda senin farkinda olmadigin sebeb yatiyor gibime geliyor bana.

Her üzücü olay insan icin birer sansdir,tabiiki bunu farkinda olanin,ne mutlu.Esin sana neler söylüyor dikkat et ve aynizamanda neden bunlari söylemis olduguna anlamaya calis.Unutma oda bir bunalimda,öfkesiylen belki yapmiyacagi seyleri sergiliyor.Esin neleri severdi,düsünbi.O sevdigi seyle konusmaya,anlasmaya onu yöneltebilirsin.Pes etme,ihlasli bir sekilde maneviyati ve duayi devam et.
Eminim esin sana dönecekdir.

Allah maneviyat yolunda sana daim kilsin ve hayirlisina nasip eylesin.

Selam ve dua ile

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Dualarım sizinle..
Selametle kalın.
Sabırlı olsun.

Kaan Erdem

Yönetici
Emin olunki bu süreç biraz sıkıntılı bunalımda ve rehavet içerisinde geçecektir.Fakat zaman herşeyin ilacıdır.Bunu göreceksiniz.Zorla güzellik olmazmış belki zamanla herşey düzelir düzelmesede her iki taraf için hayat devam ediyor.

Belki bu telkinler için çok ama çok erken fakat yeni bir yuva,aile saadeti neden olmasın ki herşey nasip kısmet meselesidir.Belki böyle çok mutlu olacaksınız.Sadece evladınızdan asla vazgeçmeyin.Karşı tarafa zaman içerisinde kızıp,düşman olup onu evlladınızla,yerine getirmeniz gereken sorumlulukları aksatarak sakın cezalandırmaya çalışmayın.

Dediğim gibi bu sıkıntılı süreciniz zamanla değişecek ve düzelecektir.Birde karşı tarafında ne gibi sıkıntıları vardı bu duruma onu ne getirdi bilemeyiz.Belki çok haklı nedenleri vardı.Belki bunu siz hakettiniz bilemiyoruz.Biz sizin anlatıklarınızdan yola çıkarak dua ediyor sizi haklı görüp üzülüyoruz.

Sabır inşaALLAH kardeşim.

ok yayda çıktı kardeşlerim, severek evlendik çok sıkıntı çektik, belki iyi bir müslüman olamadım ama iyi bir eş iyi bir bab oldum diyebilirim, vicdanım çok rahat çünkü boşanmaya sebep ben değilim diye. ama benden nefret etmesini anlamış değilim, konuşmalarımızda yaptıkları ile beni çok incitti ama ona rağmen ben onun ve çocugumun içinde olduğu hayaller kurdum, kötü söz etmedim yanan yüreğime rağmen, kötü düşünmedim ama beni savcılığa şikayet etmesi tehdit ediyorum diye yapmadığım halde, onu çıkardım hayallerimden.. Dua ettim edecem, dualarımdan eksik etmeyecem ama hayallerimden çıkardım, hergün ağladım, böyle giderse hergün ağlayacam ama onu almayacam hayallerime, evladımdan da vazgeçmeyecem kesinlikle

Kaan Erdem

Yönetici
Yüreginize sağlık olsun..

Selamün Aleyküm...
..

Ve En önemlisi...

selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt