Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ACİLLL kötü durumdayım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1 Kullanıcı)

turkoglu_91

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili müslüman kardeşlerim, yüce yaradan çok defa çağırdı beni gitmedim o zamanlar huzuruna cuma müslümanı oldum. Ancak son sınav çok çetin geçiyor dua edin bana yuvam yıkıldı... Oğluma yuvama hasret koca şehirde kimsesiz kaldım bir yaradanım var ona sığındım bana Allah rızası için dua edin. Allah hepinizden razı olsun....Dua edin dua öğretin Allah hepinizdn razı olsun.

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili müslüman kardeşlerim, yüce yaradan çok defa çağırdı beni gitmedim o zamanlar huzuruna cuma müslümanı oldum. Ancak son sınav çok çetin geçiyor dua edin bana yuvam yıkıldı... Oğluma yuvama hasret koca şehirde kimsesiz kaldım bir yaradanım var ona sığındım bana Allah rızası için dua edin. Allah hepinizden razı olsun....Dua edin dua öğretin Allah hepinizdn razı olsun.

Selamun Aleykum
Muhterem kardeşim Allah c.c sizin yıkılan yuvanızı inşaAllah tekrar bir araya getirsin sizi oğlunuza ve yuvanıza kavuştursun.Güzel kardeşim duanın en makbulu secde halinde yapılanıdır,secde ediniz ve halinizi yüceler yücesine arz ediniz yalvarınız ona sığınınız korkmayınız O çok merhametlidir,mutlaka size yardım edecektir.

Selam ve selametle kalınız.Saygılarımla.

turkoglu_91

Kayıtlı Kullanıcı
Çok sağol çok dua ediyorum Yaradana sığınmasaydım çoktan öldürmüştüm kendimi, tavsiye edeceğiniz, dua varmı......

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Çok sağol çok dua ediyorum Yaradana sığınmasaydım çoktan öldürmüştüm kendimi, tavsiye edeceğiniz, dua varmı......

Muhterem Kardeşim ; Sakın canınıza kıymak gibi bir şey düşünmeyiniz,Sizin bildiğiniz gibi en büyük günahlardan biridir.Muhterem kardeşim bildiğimiz bir dua soruyorsunuz,dua kalıplaşmış bir klişe değildir dua Allah'a kulun yalvarışıdır her kezin derdi başkadır her derde göre dua yoktur.Size tekrar söylüyorum Abdest alınız ve secde ediniz secde halinde Allah'ı tenzih ve tespih ettikten sonra derdinizi 0 yüceler yücesi dosta arz ediniz ve 0 nu vekil ediniz,bu yaşlı hafız amcanızı dinleyiniz secde de yapılan dualar geri dönmez,bana inanınız.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
İnsan olarak günahımız çoktur...Allah C.C. dan öncelikle günahlarımızı af etmesini arz ederiz...Sonra sıkıntılarımızdan yine Allah C.C. na sığınırız...
Rabbimiz sıkıntısı olanların sıkıntılarını gider ...yuvalarına kavuşmalarını nasip et...Yardım et yoksa çok sıkıntı çekecekler...
Sana yalvarıyor senden yardım bekliyoruz...Yarabbimiz...

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
İnsan olarak günahımız çoktur...Allah C.C. dan öncelikle günahlarımızı af etmesini arz ederiz...Sonra sıkıntılarımızdan yine Allah C.C. na sığınırız...
Rabbimiz sıkıntısı olanların sıkıntılarını gider ...yuvalarına kavuşmalarını nasip et...Yardım et yoksa çok sıkıntı çekecekler...
Sana yalvarıyor senden yardım bekliyoruz...Yarabbimiz...
Bismillahirrahmanirrahim...Yarabbimiz ........... ............A.S. sözüm................. ............. ................. yıkadım yüzüm................... kabul eyle sözüm.......................Yardım et Rabbimiz....C.C.

Noktalar bizde bilinendir...İnşallah...

Selamun Aleykum

Allah c.c sizden razı olsun muhterem üstadım.O noktalı yerleri bilen bilir.Şu anda Yatsı namazı için ezanı Muhammedi okunuyor.Rabbimiz c.c bizi huzuruna çağrıyor hadi koşalım........

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı

İnşirah Duası

Ey Yalnızların, Kendi Başına Kalmışların Arkadaşı,
Ey Mutsuzluğa Düşmüşlerin Yardımcısı,
Ey Yoksulların Zenginliği,
Ey Zayıfların Gücü,
Ey Fakirlerin Hazinesi,
Gariplerin sığınağı,
Ey Tek Güç Ve Kudret Sahibi,
Ey İhsanıyla Tanınan Keremi Sonsuz Rabbim,
Efendimiz Ve Yakınları Hürmetine Sıkıntılarımı Gider.

Ey Rabbim
Sen Sıkıntılarıma Karşı Hazırlığım,
Musibetim Anımda Ümidim,
Yalnızlığımda Arkadaşımsın
Gurbetimde Dostum,
Kederli Anımda Beni Ferahlatansın.
İhtiyacım Anında Yardımıma Koşan,
Zor Anlarımda Sığınağımsın.
Beni Korkuların Karanlığından Kurtaran Aydınlığımsın.
Ey Rabbim Sen Şaşkınlığımda Bana Yol Gösterensin
Biliyorum Rabbim Sen Günahlarımı Bağışlayan
Ayıplarımı Örten, Sıkıntılarımdan Kurtaran
Kalbimi Sevginle Süsleyensin.
Sen Kalbimin Hem Tabibi Hem Sevgilisisin.
Sen Ki Şaşkınlara Yol Gösteriri
Muhtaçlara Yardım Eder
Korunmak İsteyenleri Korursun.

ALLAH’ım , Ben Senin Kulunum
Kulunun Çocuğuyum.
Görüyorsun ki Rabbim Sıkıntılıyım.
Bildirdiğin Ve Gizlediğin Tüm İsimlerini
Ve Kur-An’ı Kerim’i Kalbimin Baharı
Gönlümün Nuru , Sıkıntılarımın İlacı Yap.
Ruhum Susamış Suya , Kalbim özler seni
Gözlerimi Senin Sevdiğin Şeylere Çevirdim
Kulaklarımı Seni Çağıranın Ülkesine Bıraktım
Ve Susayan Bir Toprak Gibi Bitkin Kaldım
Kalbimi Senin Yoluna Koydum
Ve Ellerimi Senin Dergahına Açtım
Bundan Sonra Da Sana Gelecek
Senden İsteyeceğim
Güneş Ve Ay Senin Nurundan Almış Nasibini
Güneş Senin Sevginden Böyle Ateş
Ay Böylesine Mahzun
Irmaklar Senin Hasretinden Böyle Çağlar
Deniz Bu Ayrılıktan Böyle Deli Böyle Dalgalı
Hep Hüzünlü Hep Ağlamaklı
Kuşların Ümidi Sen
Bitkilerin neşesi
Çiçeklerin Rengi Sen
Ve İnsanların Hiç Bitmeyen Duası Sen
Mevla’m Bizi Biran Olsun terk etme
Sevgin İçimizde Hep Uyanık Kalsın
Yolun Rasul’ün Yolu Olunca Ondan Başka Kime Bel Bağlayayım
Rabbim ALLAH’tır Benim
Nurum Ve Kurtuluşum Ondan Gelecek
Öyleyse o’nu Bırakıp Kime Gideyim
Günahla Örtülmüş Varlığım İçinde
Bir o’nun Özlemidir Beni Yaşatan
Şefaatim o’nun Dilindeyken
o’nu Bırakıp Kimi Dinleyeyim
Mevla’m
Beni Kendine Dost Seçinceye Kadar Yaşat
Ve Aşkınla Yandığım Biranda Al Canımı
Al Ki... Ölüm!!! Aşkımın Adı Olsun.

Ey Rabbim, Ben Ki Günahı Sevabından Çok
Aklı Dünyaya Takılmış
Kalbi Fani Şeylere Anmış Bir Zavallıyım
Ama Sen Öyle Nur Öyle Rahmansın
Öyle Güzelsin Ki
Ne Olur Rabbim Senden Uzak Kalan
Şu Kulunu Kendine Yakınlaştır
İmanınla Dirilt.
Ey Sevdiklerini Sevindirmekten Hoşlanan Rabbim
Sana Açılan Ellerimi Geri Çevirme
Kalbime Aşkınla Tecelli Et Ki
Senden Başka Hiçbir şey Kalmasın O Kalpte
Senden Başka Hiçbir şeyi Olmayacak Kadar Zengin Eyle Beni
Her şey de Seni Anmayı
Her şey de Seni Görmeyi Nasip Eyle.
Bana İsimlerinle Güç Ver Ey Rabbim
O İsimlerin Ki Kalplerin Nuru
Hiçbir şeyi Olmayanların gururudur.
Ey Rabbim Bize İsimlerinin Hakikatini Göster.
Bizi Sensiz Bir An Bile Yaşatma.

ALLAH’ım SANA MERYEM İN TEMİZLİĞİ İLE GELMEK İSTİYORUM
Günahlarla Kirlenmeme İzin Verme.
Sana Musa’nın Duası İle Geliyorum
Şeytana Uymam İçin Peşimden Koşanlardan Beni Kurtar.
İsmail’in Tevekkülü İle Boynumu Büküyorum.
Beni Ve Soyumu Sana Kul Olarak Yaşat.
Sana İsa’nın Ruhu İle Geliyorum.
Beni Katına Almanı Diliyorum.
Sana Yunus’un Duası İle Yalvarıyorum.
Beni Yutan Nefsimin Karanlıklarından Kurtarmanı Bekliyorum.
Rabbim, Sana Yusuf’un Gömleği İle Geliyorum.
Beni Düştüğüm Ümitsizlik Kuyusundan Çıkarmanı Diliyorum.
Sana Muhammed Mustafa’nın Kulluğu İle Geliyorum.
Beni Miraca Çıkarmanı Bütün Sıkıntılarımı Gidermeni Diliyorum…

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı

[h=1]Lâ tahzen...[/h] Üzülme!Üzülebiliyorsan bir kalbin var demektir. Kalpsizler üzül(e)mezler ki. Ne mutlu sana ki, üzülebiliyorsun. Dokunan var demek ki kalbine. Ya dokunulmasaydı kalbine. Ya hüznün gönül toprağını karmasına izin verilmeseydi. Demek ki gözden çıkarılmadın. Demek ki sen hâlâ bir umut tarlasısın.

Üzülme!
Üzülüyorsan, Biri var ki cılız varlığını düştüğü çamurdan kaldırmak istiyor. Onun için dokunuyor kalbine. Kıymetini bil ki, üzmeye değer görüyor seni. Hüzünlerin kalbinin toprağını allak bullak ediyorsa, sen ekilmeye layık bir topraksın demektir. Kaygıların vuruşuyla tuz buz oluyorsa taş katılığında büyüttüğün güvencelerin, yarılan göğsüne umut fidanları dikiliyor demektir.
Üzülme!
Yüzün yerde geziyorsan, ellerin boynuna sarılı ise, içini ısıtacak haberlerin mürekkebi damlıyor olmalı ömrünün defterine. Kar yağıyorsa güvendiğin dağlara, yarının ovalarında rengârenk çiçeklerin olacak demektir. Hırçın fırtınalar sarsıyorsa sevinçlerinin zirvesini, rüzgârlar dövüyorsa umudunun yamaçlarını, bir yüce dağsın sen demek ki, az bekle, eteğinden serin pınarlar akmaya başlayacak demek ki...
Üzülme!
Üzülüyorsan, şımaramazsın. Kibrin kirli tuzağına düşemezsin. Kendini beğenmişliğin çamuruna dolaşmaz ayakların. Uzak geçersin isyanlı yollardan. Heveslerinin ardı sıra düşüp nisyan uçurumlarının başına sürüklenmezsin. Seni Biri yakınlığına çağırıyor demek ki... Gözden çıkarmamış olmalı seni.
Üzülme!
Üzülüyorsan, bir kutlu teselli kapısının önünde bekletiliyorsun demektir. Gözlerini kaldır vefasız dünyanın eşiğinden. Gönlünün elinden çıkar sebeplerin boş avuntularını. Umudunu kes sahte doymalardan. Yüreğini küstür coşkulardan. Kapı açıldı açılıyor demektir.
Üzülme!
Üzülüyorsan, kaybedeceğin bir şeyler var demek ki... Kaybedeceği bir şeyi olanlar çoktan kazanmışlardır. Eline geçmeyenleri saymakla tüketme nefesini, elindekileri saymaya başla. Hepsini saysan bile, nefesini saymaya nefesin yetmeyecek demektir. Bak işte zenginsin.
Üzülme!
Seni bir "İşiten" var. Seni senin kendini bile sevmenden önce O sevdi seni. Senin kendini bile bilmediğin unutuş kuyularından çekip çıkardı seni. Çektiğin acılara habire meşgul çalan telefonlar gibi kör ve sağır değil O. Yüreğinin her yangınına O yetişiyor. Ayrılıklarına ve sıkıntılarına metal soğukluğundaki plazalar gibi umursamaz değil O. Yitirdiklerinin hepsini sana iade edeceğine söz veriyor. Sevdalarına ve özlemlerine çok seçenekli sınav kâğıtları gibi tatsız ve tuzsuz formüller sunmuyor. Seni herkesten çok anlıyor, seni senin kendini düşündüğünden çok düşünüyor. Gözyaşlarınla imzalayasın istiyor yakarışlarını. Bir ebedî çerçevenin içinde, gösterişsiz bir kullukla fotoğraflamak istiyor seni. Dağılıp giden ömür kırıntılarının arasından sıcacık bir kardelen ümidi devşiresin istiyor. Keyfinin çatlak kabuklarının arasından sonsuz teselli pınarları akıtmak istiyor.
Üzülme!
Varlığının tenine çiziktir her hüzün. Varlığından haber verir üzüntün. Hatırlar mısın, bir zamanlar hatırlanmaya değer bir şey bile değildin? Hiç umursanmadan çöpe atılabilecek kirli bir su iken sen, yüzüne bir tek O baktı. Kimselerin arayıp sormadığı, önemseyip adını bir kenara yazmadığı o günlerde, senin adını ilk O andı. Hatırını bildi. Seni yanına aldı. Hep yanında oldu. Sen seni unutup da başını yastığa koyduğunda bile, seni her defasında sabaha çıkardı. Sen Onu defalarca unuttun ama O seni asla unutmadı.
Üzülme!
O'nun en sevdiği kulu da yalnız kaldı. Taşlandı. Sürüldü. Yaralandı. Aç susuz kaldı. Yuvasına uzaktan gözleri yaşlar içinde baktı. Mağarada yapayalnız ve korunmasızdı. Senin gibi üzülen yol arkadaşına sonsuz müjdeler veren tebessümüyle fısıldadı: "Lâ tahzen, innAllahe meânâ."
Üzülme! Kaldır yüzünü yerden. Omuzlarından sarsıp kendine getirmek istiyor seni Sevgili. "Rabbin sana küsmedi ki..." Gözlerinin içine içine bak sevdiklerinin. "Rabbin seni unutup yalnız bırakmadı ki..."

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Evvela yüce YARADAN yakarışlarınızı duyar.Biz günahkar kullarının dualarını kabul buyurur.Güzel kardeşim HAK (c.c)sizi eşinize oğlunuza kavuştursun.
Özel bir dua istemeyiniz en sıkıntılı anınızda Rahman olana yakarışınız O'na yeter.O sizi duyar.Sizin için hayırlı ne ise o yönde hakkınızdakini tecelli buyurur.İlla dua istemekte iseniz,
Hadisi Şerifte buyruldu ki,
La Havle Vela Kuvvete Okumak 99 derde devadır.Bunların en hafifi HEMM dir.(üzüntü,sıkıntı,gam ve hüzündür)
Bismillahirramanırrahim,
La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim.
Dertlerden kurtulmak,murada ermek,din ve dünya zararlarından korunmak için 500 defa bu duayı okuyup sonrasında yedi cihan efendisine 100 er defa selavat getirerek edeceğiniz duayı Rabbim geri çevirmeyecektir inşALLAH...
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

ciftcimurat33

Kayıtlı Kullanıcı
salaten tefriciye yi 4444 defa oku günde 15-25 okuyabildiğin kadar oku. allahın izniyle hayırlısıyla ailene kavuşursun. cenabı allah seni unutmadığı içinde şükret.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
KARDEŞİM yakın zamanda bende aynı yolldan döndüm ... ya vedud okudum 70 saff suresini çok okudum ve daha neler neler çok dua ettim rabbim bizi birbirimize bağışladı... tertemiz kalple dua et inan bazen sözlerin hiç anlamı olmuyor dökülen iki damla yaş kadar sen sadece yaratandan iste.... allaha emanet ol

Kaan Erdem

Yönetici
İnsan, ne kadar büyük günah işlerse işlesin, pişman olur ve bir daha aynı günahı işlemezse, günahı affolur. İşlediği günahları kimseye söylemezse, ahirette o günahlar açıklanmaz. Hiç kimseye bir şey söylemeden, "Günahlarıma tevbe ettim. Bir daha işlememeye karar verdim. Ya Rabbi, günahlarımı affet" demek kâfidir. Namazınızı hiçbir zaman aksatmayınız!

Cenab-ı Hak, tevbe edilen her günahı affeder. Bir kâfir, küfrüne tevbe ederse, mümin olur, bütün yaptıkları affolur. Bir mümin de, her büyük günahtan daha büyük günah olan Allah’a şirk koşarak kâfir olsa, sonra pişman olup tevbe etse Allahü teâlâ yine affeder. İşte iki âyet-i kerime meali:

(Kim, kötülük eder, nefsine zulümde bulunur da, sonra mağfiret dilerse, Allah’ı çok affedici, çok merhametli bulur.)
[Nisa 110]

(Ey müminler, Allah’a tevbe edin ki kurtuluşa eresiniz.)
[Tahrim 8]

Hadis-i şeriflerde de buyuruldu ki:

(Günahına tevbe eden, günah işlememiş gibi olur.)
[İbni Mace]

(Hak teâlâ buyurdu ki, kulumun, günahı göklere kadar yükselse, benden ümit kesmeyip, af dilerse affederim.)
[Tirmizi]

Artık bu kadar müjdeden sonra hemen, ellerinizi açıp dua edin, günahlarımızı, sadece pişman olmakla affettiği için Allahü teâlâya şükredin!

İntihar, bir kurtuluş, bir çare değil, aksine tarifi imkansız büyük azaba kendini atmak demektir. Ahiret sıkıntıları, dünya sıkıntıları ile mukayese bile kabul etmez. Ahiret sıkıntısı çok ağırdır. Dünya sıkıntılarına katlanamayan ahiretinkine nasıl katlanabilir?

Dinimizde bir kimseyi öldürmek büyük günahtır. Kendini öldürmek ise başkasını öldürmekten daha büyük günahtır. (Hindiyye)

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı

Evladının acısıyla yanan bir anne kalkıp uzatırsa dergâhına titreyen ellerini bu tövbemi sunuyorum o ellerle birlikte
Gecenin bir vaktinde herkes istediğiyle, sevdiğiyle hemhalken; yetim kalmış bir yürek sessiz sessiz ağlarken bakarsa bir an olsun yıldızsız gökyüzüne ve melekleri inleten bir edayla seslenip derse derinden ve LEBBEYK nidaları gelirse göklerinden, o öksüz haykırışa katıyorum tövbemi
Günahları yüzünden mahkûm olur ya insan, kimse görmesin diye görüp gülmesin diye kirlenen ellerini
kapatır ya yüzüne ve günlerce acıyla inim inim inler ya; vicdanından yükselen alev gibi bin sesle uykusuz gecelerin ışıdığı zamanda karanlığın gündüze yakın olduğu anda secdelere kapanıp YA RABBİM ben pişmanım, ben pişmanım EY RAHMAN diyerek geçer ya kendisinden o pişman baygınlığa sunuyorum tövbemi
Rahmeti yok etmek için yola çıkan ÖMER’e, kız kardeşine karşı bazen şefkatli abi, bazen güvenli baba. HATTAB OĞLU ÖMER’in eline bulaştığı kardeşinin kanıyla, sonra aynı ÖMER’in Peygamber nazarını gözleriyle içerken günahlara döktüğü inci taneleriyle süslüyorum tövbemi
Kendisinden başka ilah olmayan SÜPHAN, zalimlerden oldum ki merhamete muhtacım, huzuruna alsan da beni böyle perişan, benim hakkımda olan hükmün başımda tacım
Simsiyah ve pis köle diye hakaretler var Habeşlinin gözlerinde; güneş batmayı hiç bu kadar istememiştir, çöl serinliğe böylesine hasret duymamış ve bir taş pamuk kadar hafif olmayı bu denli istememiştir. Çünkü bir BİLAL vardır ortada ve kucağında bir kaya. İnkâr tekliflerine ızdırap yüklü o dil taptaze bir ruhla cevabı dillendirir: BİR BİR. Kumların üstündeki O simsiyah bedenden dökülen terlerle yıkıyorum tövbemi
Savaştan dönen nazlı NEBİ! Üstü başı toz toprak içinde. Onu bu halde merhamet timsali kızı FATIMATÜZZEHRA görünce gözyaşlarına engel olamaz. Bir yandan babacığının yüzünü gözünü siler, bir yandan da anne gibi konuşur: “Seni yaradana kurban olayım. Sana böyle ne yaptılar.” Ey FATIMA yakışmasa da bu varlık o ismi anmaya, seni her anışta anne dedim, FATIMA annem dedim. Bir menekşem var şimdi ismini HÜSEYİN koydum. Ona her su verişte içimin KERBELASI serinler. Sonra sen sanki tebessüm edersin ötelerden. Senin o güzel ismine katıyorum tövbemi.
Ahhhhhhh TAİF! Dünya kendi haline bırakılsa dönmezdi. İyice yaklaşarak kavururdu dünyayı güneş kendi haline bırakılsaydı eğer. Toprak parça parça bölünür TAİF denen noktada dağlar dümdüz olurdu, O evet deseydi eğer. Binbir umutla gelen göklerin sevgilisi, yerlerin efendisi sızıyı yudumladı ve gök ehli ağladı. Ona atılan her taş sonsuza dek mahsun kalacak. O bir evet deseydi sineler çatlayacak, TAİF yok olacaktı ama kanlar içinde ellerini kaldırıp “ALLAHım” dedi RESUL. Bir anda her şey sustu İSRAFİL doğruldu, MİKAİL doğruldu, AZRAİLde pür dikkat ve hüzün CEBRAİL’de. Melekler ihtizazda, işaret bekliyor arş, kainatta tek ses yok. Çünkü arşa doğru uzanan bu eller MUHAMMEDe (sas) aitti ve biliyor ki alem O ne istese olur, sema biliyor ki reddedilmez isteği “ALLAHım” dediyse HABİB, hele acı içinde gözlerinde yaş baktıysa maveraya kanı donar dünyanın, ukbanın donar kanı. Açıldı son NEBİnin nurdan nur dudakları ve seslendi yarine “ALLAHım acziyetimi sana şikayet ediyorum sana şikayet ediyorum acziyetimi” kainatı titreten bu şefkat seslenişiyle sunuyorum tövbemi.
Kendisinden başka ilah olmayan SÜPHAN, zalimlerden oldum ki merhamete muhtacım, huzuruna alsan da beni böyle perişan, benim hakkımda olan hükmün başımda tacım
ALLAHım günahkar bir sesleniştir bu günahların yükselemeyeceği yüce katına. Şanın ne yücedir SENin ki MÜLK elindedir ve SEN her şeye KADİRsin. KUDRETtin her şeye galiptir ve SEN çok bağışlayansın. Yedi göğü birbiriyle ahenk içinde yaratan SENsin, dünya semasını kandillerle süsleyensin. SENin ilmin en gizli işlerin bütün inceliğine nüfuz eder. SEN her şeyden hakkıyla haberdarsın, haberdarsın benden. Dünümden, bugünümden ve yarınımdan. Bir ömrü işte böyle yele verdim savurdum, şimdi pişman perişan gelip duaya durdum. Geçmişi ve geleceği yüreğime aldım da kendimi avuttum, nefsimi unuttum. Kalbimin cennetinde nefsime uyan ADEM o yüce dergahına gözlerimden seslenir ve NUH toplar kalbimde ne kadar duygu varsa nefsimin tufanından korumaya çalışır İBRAHİM’in ateşe atıldığı mancınık yüreğimdedir benim, EYYUP bana sabreder

Haberin Devamı: Dursun Ali Erzincanlı - Tevbe

gül7

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim yardımcın olsun kardeşim birlikten kuvvet doğar hepbirlikte dua edelim yuvana kavuş inşallah...DUALARIMDASIN

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm ablacım..
Yazdıklarını okuyunca geçen yıl yaşadıklarım geldi aklıma.. Bir yıl önce bizimde başımızdan böyle bir olay geçti çok üzüldük..Hemde 1 tane yeni doğmuş kardeşim şuanda 1 yaşında birde 2 yaşında erke kardeşlerim var ama bizim annemle ettiğimiz duayı size yazmak istiyorum..Sizi çok ama çok iyi anlıyorum.Allah kimsenin yuvasını dağıtmasın.Biz annemle Önce bunun birer imtihan olduğunu ve rabbimin mutlaka bize merhamet edip bu imtihamdan hayırlısıyla çıkacağımızı nasip edeceğine inandık.

SÜrekli abdestli gezin.
Kelime-i Tevhidi çok çekin.
Estağfurullah,subhanallah,Allahuekber ,Vela havle vela kuvvete ,Ayetel kürsi, İnşirah suresi , Ve özellikle ve özellikleee Yunus peygamberimizin (h.z) duasını günde 21 kere okuduk.
Ve şöyle dua edin .
Yarabbi yarabbi yarabbi! Ya hayyum ya kayum,Zül Celal-i Vel İkram duanıza böyle başlayın.Kapına geldik kapından kovama Yarabbi.GÜnahlarımız çok ama senin merahemtin çok büyük sen sadece iyilerin deil günahkarlarında Rabbisin.Bize merhamet et.Tekrar yuvamızın kurulmasınınasip eyle.Bu imtihandan hayırlısıyla çıkmamızı nasip eyle.Diye dua edersen ablacım ben hep böyle dua ediyordum..İnşallah yuvan tekrar divlik kazanacaktır.Biirde buna ilave Alllahım kalpleri çeviren sensin kocama hidayet,merhamet ver onun gönlünü benim gönlüme çevir yarabbim..ÖZellikle geceleri dua etmeyi unutma ablacım.Allah yardımcınız olsun....

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsun içinde bulunduğunuz bütün sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.Canınızı sıkmayın lüffen neden derseniz hepimizin hayatında yaşadığımız o kadar farklı imtihanlar vardır ki anlatamam Allah yinede beterin beterinden korusun Allah can sağlığı versin insanın canı sağ olduktan sonra sıkıntılar kötü günler gelir geçer yeter ki can olsun Allah'a sığının güvenin ve Allah sizi hayırlı bir çıkış kapısı açacaktır her gün nasıl bir yeni gün doğuyor değil mi her gün yeni bir umut doğuyor Rabbim nelere Kadir'dir yeter ki Ol desin Allah'ın hazinlerinde neler bulunur Allah hazinelerinden bizleri mahrum etmesin inşallah.Sabır acıdır ama meyvası çok tatlıdır Allah sabrınızın mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
""Allah'ım cümlemize akıl fikir ihsan et, ailemizin değerini bilmeyi ve yuvalarımızı sahiplenebilmeyi nasib et, bize verdiğin nimetlerini idrak etmemize yardım et, yuvalarımızı bozmak isteyenlere fırsat verme, rızıklarımızı bollaştır, her türlü afetlerden bizi ve evlerimizi ailelerimizi koru
Amin Amin Amin...."""

ALLAHIM BÜTÜN AİLELERİN YUVALARINI DAİM EYLE...ALLAHIM SEN ONLARIN YARDIMCILARI OL AMİN...

Yüce Rabb'im ailesi sarsılmış,huzuru bozulmuş veya bozulmak üzere olan,sıkıntıda-darda olan tüm ailelerin yardımcısı olsun. Bizi günahlarımızdan arındırsın. .. AMİN

ALLAH'IM SEN CÜMLEMİZİ DE ŞU AN YUVASINDA HUZURSUZ OLANLARI DA ÖNCE SEVGİNE SONRA KULLARININ SEVGİSİNE BAĞIŞLA
KİMSENİN YUVASINI DAĞITMA ALLAH'IM AMİN

turkoglu_91

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepinizden razı olsun, artık bir aile olmamız imkansız, sığındığım tek liman secdedir,:(

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepinizden razı olsun, artık bir aile olmamız imkansız, sığındığım tek liman secdedir,:(

Selamun Aleykum

Muhterem kardeşim ümitsiz olmayınız gün doğmadan neler doğar belli olmaz Rabbim c.c yuvaların dağılmasından hoşnut olmaz bu sebepten hiç ummadığınız anda Rabbim her şeyi düzeltir.
Emin olunuz en emin limana sığınmışsınız secde en emin yerdir,umutsuzluk yok O kapı daima açıktır O kapı Rahmet kapısıdır merak etmeyiniz.
Hakka teslim olsun ,yeterki beden
Dilekçeler,geri dönmez secdeden

Selam ve selametle kalınız.Saygılarımla.

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Muhterem Kardeşim,sizin özel hayatınıza karışmak bizim haddimiz değildir ancak bir taraftan dua ederken diğer taraftanda yuvanızı kurtarmak için gereken çabayı gösteriyormusunuz araya büyükleri koysanız bizzat kendinizde giderek yuvanızı kurtarmak için çaba gösterseniz gurur kibir yapmayınız siz aşağıdan alınız eşinizi tekrar kazanmak için her şeyi yapınız.

Saygılarımla....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt