Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

acill cevap allah rızası için !!!!!!! (1 Kullanıcı)

Emine Emel

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. kardeşlerim benim bi derdim var :a36::a09:
ilk defa sizden bişey isteyeceğim
ben ezan sesinin duyulmadığı bir yerdeyim malesef burda içki icip eğlenilmek yaşayış tarzı olmuş.Buna bağlı olarakta etrafımızda bi komşumuz içki içip etrafa saldırıyor.3 gündür de aileme sataşıyor küfrederek kapımızdan geçiyor bütün komşular olarak şikayetçiyiz jandarmaya şikayetimizi yaptık tabiki .
fakat kardeşlerim bu konu hakkında yapılacak bi duamız varmı bizden uzak olması için sonuçta babamı ve erkek kardeşimi zor tutuyoruz .hiç kimse kendine küfrettirmez lütfen bana acil yapmam gerekenleri yazarmısınız
ve benim için dua edermisiniz :a42:

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam,Allah ıslah eylesin.
Yunus (A.S.)'IN duası var.
''LAİLAHE İLLA ENTE SÜPHANEKE İNNİ KÜNTİ MİNEZZALİMİN''

BİR DE AYETEL KÜRSİ SÜREKLİ OKUMALI..

''HASBİN ALLAH VE Nİ'MEL VEKİL,LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYÜL AZİM'' 450 DEFA GÜNDE NİYETLENİP OKUMALI.O İNSANIN VE TÜM MADDİ MANEVİ DÜŞMANLARIN ISLAHI İÇİN.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
allah yar ve yardımcınız olsun .çok zor bir durum.sizin için ayetel kursi okudum.
Rabbi neccini minelkavmiz zalimin"
bu duayı çokça okuyun bende sizin için okudum.selametle kalın....

resideozkan

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.kardeşim evinizde yüksek sesle kuran-ı kerim dinleyin.cd veya bilgisayardan açın.onların sesini bastırın.zaten ya kurandan rahatsız olurlar yada etkilenip hidayate ererler .ben denedim çok işe yarıyor ALLAH YARDIMCIN OLSUN

muhammed25

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşm ben seccedeği öneriyorum bennm derdim sıkıntm olduğunda seccedeye kapanr Derdimi sıkıntımı ALEMLERİN RABBİ olan Yüce ALLAH a Dökerim Oda bana yardım eder Selam Ve Dua İle ALLAH Tüm MÜSLÜMANLARIN yar Ve yardımcısı olsun inş :)

Emine Emel

Kayıtlı Kullanıcı
allah hepinizden razı olsun kardeşlerim
okuduğum dualar var tabi ama ilettiğiniz dualarıda bolca okuyacağım
ilk defa başımıza böyle bişey geliyor
rabbim hepimize yardım etsin
dua eden etmeyen bütün kardeşlerimede allah razı olsun

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Emel kardeşim çoook üzüldüm ve etkilendim.allah yardımcınız olsun.benim yazdığım duayı bolca okuyun.sabırlı olun.herşey düzelir inşallah durumdan haberdar ederseniz sevinirim.allaha emanet olun.dalarımda hep olacaksınız allahın izniyle....

kaniirfan

Kayıtlı Kullanıcı
KEŞKE EN BAŞINDA ONU EVE DAVET EDİP BİR SOFRA KURSAYDINIZ..YADA ONLARA MİSAFİRLİĞE GİTSEYDİNİZ..ama anladıgım kadarıyla geç artık

bu duayı okudugum her seferde isteğim gerçekleşti
.
"BİSMİLLAHİLLEZİ la yedurru ma'asmihi şeyün fil ardi ve la fissemai ve hüves-semi'ul alim"
Bu duanın anlamı:

Yüce Allah'in ismiyle hareket ederim. O yüce Allah ki, O'nun mübârek ismiyle hareket edildigi (O'nun ismi söylendigi) vakit, yerde ve gökte hiçbir sey okuyana zarar veremez. O yüce Allah, her seyi en iyi isiten ve en mükemmel bir sekilde bilendir.

Bu duanın akşam sabah okunması tavsiye edilmektedir.
Selam ve dua ile...

Emine Emel

Kayıtlı Kullanıcı
kaniirfan kardeşim biz zaten eşi hanımla çok yakınız onunla bi problemimiz yok hergün beraberiz problem adamla zaten eşide yakın zamanda onu bırakıp gitti kadıncazıda evden türlü işgencelerle kaçırdı.alkolik olunca ne yaptığını bilmiyor iyice yoldan çıkmış durumda allaha artık inanmadığını bana söylemişti.onun için yapacak bişey yok rabbim bize etrafımızdaki komşulara yardım etsin inşallah
tek çare rabbimiz
duanızı okucam allah razı olsun sizden de..

YaralıGönül

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam kardeşim.

durumunuza çok üzüldüm.

Allah yardımcınız olsun inşallah.

1 tane Ayetel kursi okudum inşallah.

dua ile kalın...

Ayşegül00

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardımcınız olsun duamdasınız inş..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt