Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Abdulkadir için dua edin lutfen.. (1 Kullanıcı)

muberra

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşım rahatsız.İlaç da kullanıyor ama karnındaki ağrı sürekli tekrarılyor senelerdir. Şimdi gene öğrendim hastaymış,cumaya bile gidememiş. Ameliyata gerek kalmasın Allahım diye dua ediyorum. Lutfen sizde el açıp dua edermisiniz Abdulkadir için. Allah razı olsun arkadaşlar.

muberra

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar dua eden yokmu? Arkadaşım çok sıkıntıda. Ciddi bir rahatsızlığı var. Allah razı olsun dualar için.

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm
Allah c.c abdulkadir kardeşimize Safi adının hürmetine şifa versin inşallah
100 ya şafi okuyorum kardeşim.

ismailbasarir

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm.
Dualarımız Abdülkadire ve onun giibi daha nice yardım bekleyenlere kardeşimmm...

Dua iLe...

muberra

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeş. Onunki çok nadir görülen bir hastalık,bu yüzden şu an tam bir tedavisi de yok,hastalık dönem dönem şiddetli ağrılarla kendini gösteriyor. Ciddi yani,
o yüzden dua için ona bende burada yazı yazıp yardım etmek istedim. Çok sağolun. Tüm hastalara Rabbim tez zamanda şifa versin. Amin.

gurakarcem

Kayıtlı Kullanıcı
100 tane ya şafi okudum ALLAh şifa versin

muberra

Kayıtlı Kullanıcı
Çok tşk.ler.Çok sağolun.Allah sizleri hiç darda bırakmasın.Amin.

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim acil şifalar nasib etsin şafi ismi hürmetine.cok üzüldüm:(

muberra

Kayıtlı Kullanıcı
Tesekkürler Sevda kardeşim. Müminlerin birbirine yaptığı dualardan Rabbimiz o kadar hoşnut oluyorki,bir mümin başka bir müminin gıyabında dua edince melekler de aynısı senin için olsun diye dua ediyorlar. Ne güzel değilmi aslında kendimize dua ediyoruz..:)

Kaan Erdem

Yönetici
"Allahümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen."

"Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle."

Selametle kalınız kardeşim.Konu hakkında bizleride haberdar ediniz inşaALLAH.

muberra

Kayıtlı Kullanıcı
Kaan kardeşim Allah razı olsun.Bugün öğrendimki hastalığı gene tekrarlamış.Dün iyiydi duaların faydası oldu muhakkak. Bugün gene rahatsızlanmış,üstelik bu haliyle bugün işe gitmek zorunda kaldı.Duanızı esirgemeyin. Hastalığı pek bilinmeyen bu yüzden tam tedavisi bulunamadı henüz. Ağrıları çok şiddetli oluyor.Ama Allah her hastalığın şifasını da dilediği kullarına verir.

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı
allahım acil şifalar versin dua edeceğim inşallah...

muberra

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun.Tüm hastalara Rabbim acil şifalar versin,acılarını dindirsin. Amin.

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum,

Değerli kardeşim ismi güzel kardeşimize hastalığını veren Mevla Teala hazretleri kimbilir ne güzellikler nasip edecektir,bize şer gibi gelen onca şey vardırki Mevlamız içinde Hayır saklamıştır,O hastalığa dayanamayan şer kısmını sadece alır,hastalığa sabreden Allah Tealaya yönelen ise Şer kısmını ve sonunda gelecek olan güzellikleri ile beraber bir mükafat olarak alır,kardeşimize önce çokca sabretmesini ve bu başına gelenin kendiliğinden olmadığını bunu ancak Hak Tealanın nasip ettiğini (kazaya iman) bilmesi ve sonrada sabretmesi (kullarımı zenginlik,fakirlik,hastalıklarla imtahan ederim diyen Mevlamıza Hamdlerle) gereklidir,şu dünyada hiç bir şey yoktur ki kendi başına işlesin,herşeye gücü yeten Kadir Mevlamız O hastalığıda kendi nasip etmiştir,artık kardeşimize sabretmek bizlere ise Ona bu sabrında dualarımızla ortak olmak düşer,Abdulkadir kardeşime selamlarımızı iletebilirsen eğer çokca sabretmesi için duacı olduğumuzuda ilet,selamlarımızla....

muberra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamını ileteceğim inşallah. Çok şükürki kendisi isyan etmeyip sabretmesini biliyor,ama biz dostlarıo larak çektiği acılara dayanamayıp üzülüyoruz. Duanız için Alllah razı olsun Erzurumlu kardeşim.

muberra

Kayıtlı Kullanıcı
Abdulkadir şu an hastanede. Hayırlı bir netice çıkmasını ümit ediyoruz. Lutfen dua edin sizde..

muberra

Kayıtlı Kullanıcı
Bu üstteki yazıyı yazdıktan birkaç gün sonra hastaneye yattı Abdulkadir.Şu an hastanede hala. Tamamen iyileşmesi için ona çok dua ediyorum. Sizin de içten dualarınızı bekliyoruz. Tşk.ler.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt