Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

abdesti bozan şeyler (1 Kullanıcı)

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
esselamün aleyküm sıla ablacım...
siteye girmeyeli epey bi zaman oldu, belki unutmuşsundur beni :a07:
Rabbim razı olsun,emeğine yüreğine sağlık. iftar öncesi okuduğum en güzel yazıdan birtanesiydi,bilgileri tazelemiş olduk...
selametle kal,
Rabbime emanetsin ablacım
ve aleyküm selam ve rahmetullah elifcim nick olarak hatırladım. amin canım cümlemizden de Rabbim razı olsun. selametle kal.

hamd olsun sılam çok iyiyim.hayatımın en güzel en huzurlu ramazanını geçiriyorum çok şükür...burağımıza gelince canım maşallah o kadar tatlı oldu ki ....7 yaşına gelmeden şu anda müdahale edemeyeceklerini söyledi doktorlar.iç organlarıda temiz çıktı .ama sılacım kurban olduğum Yarabbim bu bebek aileye o kadar kısmetli geldi ki anlatamam.aile sıkıntı içindeydi ama bebeğin dünyaya gelmesiyle damadımıza çok güzel rızık kapıları açıldı.yaşamadığımız bir durum olduğu için şok olmuştuk.ama hamd olsun şuan oda bizde çok iyiyiz çok çok şükür.:)teşekkür ederim ilgin için.Rabbim bu mübarek günlerde seni ve aileni hep muhafaza etsin inşallah.Allaha emanet ol canım.
maşallah canım Allah daha iyi günler göstersin. yarının bugünden güzel geçsin inşallah. canım bebekler çocuklar gibi tatlısı var mı diyorum yeniden okuma imkanım olsa çocuklara yönelik eğitim verebileceğim bir alanda eğitim almak isterdim. ya sübyan okullarında ya anaokulunda ya kreşte. çok masumlar özellikle on yaşa kadar. amin canım Allah razı olsun sende. hoşçakal.

ya mucib

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ablacım
ALLAH razı osun
faydalı bir paylaşım olmuş
emegine saglık ALLAH emanet oll

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt