selamunaleykum leylacım
ben arkadaşlarımın doğum günlerini kutladığım gibi seninkini de oyle kutlamak istıyorum izninle
evet
iyi ki doğdun leyla
iyi ki doğsun leyla
iyi ki doğsun
iyi ki doğdun
iyi ki doğdun leyla
herşey gönlünce olsun
allah dualarını kabul etsin
daha nice yıllara canım
allaha emanet ol
çok mutlu kal
doğum günün kutlu olsun leyla..hayırlı nice senelere inş
dogum gunun kutlu olsun ablacim rabbim iki cihan saadeti nasip etsin, gonlune gore en hayirli olanlari nasip etsin amin B)
ve aleyküm selam
AMİN
ALLAH Razı olsun abla
doğum gununuz kutlu olsun .. Rabbim gönlünüzden geçenleri hakkınızda hayırlı eyleyıp nasıp etsin , iki cihan saadeti nasıp etsın Rabbim..Allaha emanet olun..
Esselamu aleykum,
Leyla bacım,mevlam hayırlı ömürler nasip etsin,sana ve ailene dünya ahiret huzur dilerim...
Amin Amin Amin
Allah razı olsun kardeşim Allah hepimize sağlıklı mutlu nice hayırlı günler nasip etsin ailemizle sevdilerimizle sizlerle nice yıllar birlikte olmak nasip etsin Rabbim.Tekrar hoş geldiniz kardeşim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun
Selamün aleyküm canım kardeşim doğum günün mübarek olsun Allahım hayırlı uzun ömürler versin inşallah iki cihanda da sevdiklerinle birlikte çok mutlu olursun
Rabbim seni hep güzel insanlarla karşılaştırsın. Bu dünyadada, ahirettede hayatın rahmet ve mutluluk dolu olsun. Herşey gönlünce olsun.
Rabbim; sağlıklı, sıhhatli, imanlı, huzur dolu, hayır dolu, sevdiklerinle birlikte
nice yıllar
geçirmeni nasip etsin inşaallah..
Rabbim hayırlı tüm dualarını kabul etsin, gönlüne göre versin inşallah..
Yeni yaşınız hayırlı olsun kardeşim.
Rabbim iki cihandada huzurlu bir hayat nasip etsin
Selam ve dua ile
İyiki doğdun Rabbim uzun ömürler versin.
Nice hayırlı yaşlar diliyorum.Sağlık..huzur ve bereketle inşallah B)