meftun61 yazdı:
selamun aleyküm kardeşim eline sağlık resimlerden aldım hakkını helal et.
CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALEY KÜM KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK BURASI NİRE BİZİM HASAN GOĞULDUNA BENZİYO ALLAHA EMANET OL KARDEŞİMB)B)B)B)
S.A KARDEŞİM FOTOROFLARI SENMİ CEKİYON İYİ ÖYLEYSE BEKLİYORUZ BURDA DAHA İYİ RESİMLER VAR BİRDE BURADA LİMAN LİMAN GİBİ MANDELİNA MANDELİNA GİBİ KÖLENDEKİLER GİBİ KARIŞIK DEYİL ONLAR AŞI DIR BİZİMKİLER HORMONSUZ HEPSİ NEYSE O KATKI YOK ANLADIN NEYSE KAFANI ŞİŞİRDİM KUSURA BAKMA ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)Bahar_58 yazdı:
CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALEY KÜM KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK BURASI NİRE BİZİM HASAN GOĞULDUNA BENZİYO ALLAHA EMANET OL KARDEŞİMB)B)B)B)
Aleyküm Selam Abi
Begendigine Sevindim..
Köln abi Insallah bi türkiyeye geliyim türkiyenin Fotograflarinida cekicem__B)
CEVDET-71 yazdı:
S.A KARDEŞİM FOTOROFLARI SENMİ CEKİYON İYİ ÖYLEYSE BEKLİYORUZ BURDA DAHA İYİ RESİMLER VAR BİRDE BURADA LİMAN LİMAN GİBİ MANDELİNA MANDELİNA GİBİ KÖLENDEKİLER GİBİ KARIŞIK DEYİL ONLAR AŞI DIR BİZİMKİLER HORMONSUZ HEPSİ NEYSE O KATKI YOK ANLADIN NEYSE KAFANI ŞİŞİRDİM KUSURA BAKMA ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)Bahar_58 yazdı:
CEVDET-71 yazdı:
Aleyküm Selam Abi
Begendigine Sevindim..
Köln abi Insallah bi türkiyeye geliyim türkiyenin Fotograflarinida cekicem__B)
trabzonlu20 yazdı:
.S.A COK GUZELLER ELINE SAGLIK WALLAHAA HEEL O PEMBELERIB)
CEVDET-71 yazdı:
S.A KARDEŞİM ELLERİNE SAĞLIK DEVAMINI BEKLİYORUZ ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)