Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

_EVLENİLECEK KADIN_ (1 Kullanıcı)

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı
RE: _EVLENİLECEK KADIN_

mtekik yazdı:
S.A.
GEL DEDİĞİMDE DAĞLARI DELİP GELEN, GİT DEDİĞİMDE KAŞLARINI ÇATMADAN, ARKASINA BAKMADAN GİDENDİR. SANMAKİ KORKUDAN; SEVGİDEN, SAYGIDAN...

K.S.E.O.

ABİ ÇOK SEVERİM BU SÖZÜ MUSTAFA YILDIZDOĞANIN GÜZEL Bİ SÖZÜ BEN ŞUNA ÇOK İNANIYORUM EĞER BİRİNİ GERÇEKTEN ALLAH İÇİN SEVİYOSAN SAYGI DUYUP İNANIYOSAN BÖYLE OLUR.Bİ ABİM VARDI BANA HEP Bİ NASİHATDA BULUNURDU 'KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR FATİHİ TEK'
ALLAHIM TÜM KULLARINA HAYIRLI YAZILAR YAZSIN.AMA GERÇEKTEN ŞU ZAMANDA EŞ BULMAK ÇOK ZOR BAY DA OLSA BAYANDA.RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH.

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
mtekik yazdı:
S.A.
GEL DEDİĞİMDE DAĞLARI DELİP GELEN, GİT DEDİĞİMDE KAŞLARINI ÇATMADAN, ARKASINA BAKMADAN GİDENDİR. SANMAKİ KORKUDAN; SEVGİDEN, SAYGIDAN...

K.S.E.O.

ABİME BAKIN YA SÜPER HA VALLA HELAL OLSUN.ABİ ÇOK GÜZEL SÖZ BÖYLE BAYANLAR VARMIDIR ACABA.

S.A.
BANA CEVAP HAKKI DOĞDUĞU KANAATİNDEY. BENDE DİYORUM Kİ SİZCE VARMIDIR????

VAR ABİ.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

S.A.
ABİNİZİN SÖYLEDİĞİ BU SÖZ BENCE DAHA DERİN VE ANLAMLI. TUTTUM BUNU. DEDİĞİNİZ GİBİ ALLAH HERKESE LAYIK OLDUĞUNU VERSİN İNŞALLAH.

'KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR FATİHİ TEK'

K.S.E.O.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt