Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

_EVLENİLECEK KADIN_ (1 Kullanıcı)

atabey76

Kayıtlı Kullanıcı
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)SELAM ARAKADAŞLAR ÇOK DÜŞÜNDÜM ACABA VARMIDIR ŞU DÜNYADA SAHABENİN HANIMLARI GİBİ. PEYGAMBERİMİZ S.A.V. HANIMLARI GİBİ YANİ ALLAH DOSTLARININ ZEVCELERİ GİBİ VEFALI EŞLER VARMIDIR Kİ ALLAHA COK DUA EDİYORUM KARŞIMA BÖYLE BİRİ ÇIKSIN DİYE NE MUTLU ÖYLE EŞLERE SAHİB OLANLARA HEPİNİZE SELAM OLSUN B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B

hilal76

Kayıtlı Kullanıcı
RE: _EVLENİLECEK KADIN_

ABİ ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN PEKİ BU DEVİRDE BÖYLE KADINLARIN DEĞERİNİ BİLECEK ERKEKLER VARMI ACABA?

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

hilal76 yazdı:
ABİ ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN PEKİ BU DEVİRDE BÖYLE KADINLARIN DEĞERİNİ BİLECEK ERKEKLER VARMI ACABA?

Aleyküm Selam, Hilal kardeşime katılıyorum ... Rabbim gönlünüze göre versin, hakkınızda hayırlısını versin inşaallah. Gerçekten de böyle hanımları bulmak zor, imkansız değil ama zordur ancak bulunca da gerçek değeri, kıymeti verecek erkek bulmak daha zor ...
Rabbim kimseyi kötülerle karşılaştırmasın, herkesin gönlünden geçeni hayırlısıyla karşısına çıkarsın .... hayırlı, mutlu bir yuva nasip etsin inşaallah ....

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

onlara denk olmasa bile ne kızlarımız var .onların yolundan gitmeye calışan ..allah c.c. hepimize nasip etsin böylelerini..B)B)selametle...B)B)

hiraa

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin..HERŞEY İMTİHAN...tüm kardeşlerimin hakkında hayırlısı olur inşaallah...

zahira

Kayıtlı Kullanıcı

bilemiyorum varmıdır,; ama şuna inanıyorumki kadın değeri bilinse ,eşine aynı değeri kadının vereceğinden eminim yani herşey karşılıklı dır arkadaşım allah herkesin gönlüne göre versin

ikranur

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm herkese hayırlı günler ben inanıyorum ki Allah korkusu olan bir insan eşine daha dikkatli davranır.kadın olarakta erkek olarakta saygı oldumu arada bir problem yaşanacağını sanmıyorum.Rabbim cümlemizin gönlüne göre hayırlısını versin..

Rabbim bir insan koy kalbime
ama o insan seninde sevdiğin olsun.

atabey76

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşlerim dua edinde ALLAH nasip etsinB):p

zarife_76

Kayıtlı Kullanıcı

AMIN DIYELIM O ZAMAN SIZE

akberzah

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbini bilen kendini bilir kendini bilen nasıl yaşaması gerektiğini de bilir bayan olsun bay olsun ALLAH(C.C.) hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze göre nasip etsin inşallah

anamaya

Kayıtlı Kullanıcı

TAM ANLAMIYLA YERİNE GETİREMESEDE ONLARIN YOLUNDAN GİTMEYE ÇALIŞAN KADINLAR MUHAKKAK VARDIR RABİM HERKESE İYİ HUYLU EŞLER NASİP ETSİN

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİM herkesin gönlüne göre versin.Umarım istediğiniz gibi birini bulursunuz
peki bu devir de vefalı sadık erkekler var mı

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

hilal76 yazdı:

HELAL OLSUN GÜZEL SORU.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

S.A.
GEL DEDİĞİMDE DAĞLARI DELİP GELEN, GİT DEDİĞİMDE KAŞLARINI ÇATMADAN, ARKASINA BAKMADAN GİDENDİR. SANMAKİ KORKUDAN; SEVGİDEN, SAYGIDAN...

K.S.E.O.

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)SLM.ALKM. KARDEŞLERİM ''ALLAH'Ü TEALA'' HEPİNİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN. KARDEŞLERİMİZİN DEDİĞİ GİBİ EŞLER BİRBİRİNE SAYGI DUYDUĞU SÜRECE HİÇ BİR PROBLEM KALMAZ İNSANIN KALBİNDE ALLAH KORKUSU OLDUĞU SÜRECE BİRBİRİNE HİÇ BİR KÖTÜLÜK ETMEZ. ETMEKTEN KAÇINIR. RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN BANA DİLEDİĞİM GİBİ Bİ EŞ NASİP ETTİ. SİZLEREDE NASİP EDER İNŞALLAH. BİRAZ ÖVÜNMEK GİBİ OLMAZSA BENİM GİBİDE KOCA DESEM AYIP OLMAZ DEMİ:D:D:D ALLAHA EMANET OLUN DUA İLE.B)B)B)

semiramis

Kayıtlı Kullanıcı
RE: S.A. KARDEŞİM

RE: S.A. KARDEŞİM

ÇOK İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜN ASLINDA CEVAPTA SORUNUN İÇİNDE BANA KALIRSA ACABA EVLENİLECEK ERKEK NASIL OLMALI

nurettin

Kayıtlı Kullanıcı

değerli dostlar ..ÖNCELİKLE MÜBAREK CUMANIZI KUTLAR HAYIRLI CUMALAR DLİYORUM... EVET BU ZAMANDA O DEVRİN KADINLARI KADINLAR VAR KARDEŞİM BU DÜNYA BOŞ DEĞİLDİR ..BEN BİR ÖRNEK VEREYİM BENİM EŞİMDEN ALLAH RAZI OLSUN EVET PEYGAMBER EFENDİMİZ DÖNEMİNDEKİ SAHABİ KADINLARI GİBİ EŞİM VAR EŞİMDE ZERREYİ MİKTARDA NOKSANLIK GÖRMÜYORUM BENİM EŞİM BENİM BAŞIMIN TACI ONDAN BEN RAZIYIM ALLAHDA RAZI OLSUN. SELAM VE DUA.. İLE..

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
S.A.
GEL DEDİĞİMDE DAĞLARI DELİP GELEN, GİT DEDİĞİMDE KAŞLARINI ÇATMADAN, ARKASINA BAKMADAN GİDENDİR. SANMAKİ KORKUDAN; SEVGİDEN, SAYGIDAN...

K.S.E.O.

ABİME BAKIN YA SÜPER HA VALLA HELAL OLSUN.ABİ ÇOK GÜZEL SÖZ BÖYLE BAYANLAR VARMIDIR ACABA.

gul_sevdasi

Kayıtlı Kullanıcı

çok deger verdigim bir hocam derdi ki: avucunu açtıgın vakit yüreginden herşeyin hakkında hayırlısı olmasını dile,belki sana garip gelebilir ama özellikle eş konusunda bunu gerçekleştir...emin ol senin yüreginden geçen dilekler avucunun içinden o kişinin yüregine gidecek...o hayırlı kişi de senin için dua ediyor ve nerede oldugunu bile bilmedigin o insanla bir gün elbet buluşacaksın...şu an sadece dualarda görüşerek yetinmelisin...RABBİMİZ hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip eylesin...

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

FATMA_ERGUN yazdı:
mtekik yazdı:
S.A.

K.S.E.O.

ABİME BAKIN YA SÜPER HA VALLA HELAL OLSUN.ABİ ÇOK GÜZEL SÖZ BÖYLE BAYANLAR VARMIDIR ACABA.

S.A.
BANA CEVAP HAKKI DOĞDUĞU KANAATİNDEY. BENDE DİYORUM Kİ SİZCE VARMIDIR????

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt