Sonuç ne tam olarak kaç eksiğimiz kaldı
kardeşim hedefmize ulaştık Allah ın izni ile. yeni kampanya da buluşmak üzere
Sonuç ne tam olarak kaç eksiğimiz kaldı
Allah razı olsun kardesım.yenı kampanyanızı da dort gozle beklıyorum.yalnız sınavlarım
oldugu ıcın ınternete gıremeyecegım .ne zaman baslar acaba yenı salavat kampanyası??
önculuk ettıgınız bu
paylasımınızda ne mutlu bana kı salavat cekmek alıskanlık oldu.Rabbım sızden bınlerce
kere razı olsun,gunahlarınız affolunsun,dualarınız kabul olsun kardesım.Kandılınız mubarek
olsun.
Selametle...
1810 adet daha okudum inşallah
Allah Razı Ola kardeşim listeye işlenmiştir
,selamünaleyküm...
Almış olduğum 10.000 Salavat-ı Şerif okunmuştur.Rabbimiz kabul etsin.
Allah C.C ' e emanet olun.
inşallah enes abi inşallah rabbimin razı olduğu kulları arasında olmaya hak kazanırız bu mübarek günün yılına gününe hepbirlikte kedersiz huzurlu ve sağlıcakla erişmek ve dualarında yer almak duası ile selamün aleyküm
selamün aleyküm selam canım hoş geldın hayırlı kandıller bak tefrıcıye dıye bır konumuz var ıstersen sende oraya dılegını yaz sıran gelınce hep beraber okuruz veoa yeni bır tobıc aç bizlerde yardım eder beraber okuruz .soruna gelınce ıstedıgın kadar oku ıster 10. 100 20. ne kadar ıstersen okuya bılırsın ama tam 4444 olması gerekıyor bunu bılıyorsun zataen başka bir sorun olursa yardım etmeye hazırız ayriyeten üyelıgın hayırlı olmasını dılıyorum :a14:slm arkadaşlar ben buraya daha yeni üye oldum..ya benim sormak istediğim çok önemli bişey var ben salat-ı tefriciyye'yi 4444 kere okumak istiyorum bugün yada yarın başlıycam inş.ama takıldığım bişey var hergün aynı sayıdamı okumak zorundayım?mesela bigün 100 tane okusam diğersi gün 60 tane okusam olmaz mı?lütfen çok acil cvp yazarsanız çok sevinirim şimdiden tşkederim..
1.000 tane almıştım,1.500 okudum.Allah,kabul etsin inşallah.Hayırlı Kandiller..B)