canımcım bahar utanacak ne var öyle ama ablacım sende sürekli ilgileniyorsun siteyleablacım.bu arada 600 tane daha okudum.ALLAHA emanet olasın
:] ALLAH Kabul Etsin Abla :H
canımcım bahar utanacak ne var öyle ama ablacım sende sürekli ilgileniyorsun siteyleablacım.bu arada 600 tane daha okudum.ALLAHA emanet olasın
Selamun aleyküm 100 salavat okudum..
slm arkadaş ben bugun 1036 tane okudum kabu buyur arkadaşım
Selamun Aleykum Kardeşim,
Aldığım 1000 salavatı okudum.Dilek kardeşimde 1000 salavat okuyacak inş.
Selam ve dua ile
kalemgenc kardesimiz almis oldugu 1000 salavati okumus
es selamün aleyküm cümlemize
artık eskisi gibi giremiyorum siteye uzun uzun aralardan sonra geliyorum ama bundan sonra daha sık gelmek için rabbimin izni ile çalışacağım. ben 4000 adet daha okudum. rabbim inşallah eksiği noksanı ile huzurunda kabul edip poeygamber efendimiz s.a.v. ruhlarına duyurur. selamün aleyküm
Selamun aleyküm 100 salavat okudum..
Selamun Aleykum
Arkadaşım sevil 100 salavat okudu.Allah kabul etsin inş.
Selam ve duaile
Selamun Aleykum,
1000 Salavat okudum Allah kabul etsin inş.
Selam ve Dua ile
HAYIRLI CUMALAR
HERKESİN BU GÜZEL GÜNDEN NASİBİNİ ALMASINI TEMENNİSİYLE CUMANIZ MÜBAREK OLSUN .
500 tane daha eklermisiniz.
sealmün aleyküm..
ben aldığım 10 000 tanenin 6000 tamaladım
kalanıda haftaya kadar bitirirm inşallah..
selam ve dua ile
5000 tane daha okuudm kardesım.
Selametle...
Selamun Aleyküm
Arkadaşım canım dostum neslihancım 1000 tane okudu. Allah c.c kabul etsin
5000 salavat eklermisiniz.inş.
Son aldığım 500 de okunmuştur. Allah kabul etsin
Hamd Olsun Kardesim Iyiyim hersey yolunda cok sükür okula basladim yarim sene doldu sadece 4 bucuk sene kaldi hayellerimi gerceklestirmek icin ilk adimi attim birde okul biterse hayirlisiyla cok güzel olacak simdiden dört gözle bekliyorum. sende özlettin kendini insALLAH birdaha bu kadar uzak kalmazsin