berat05
Yönetici
güncelleme
güncelleme
güncelleme
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed (s.a.v)
selamun aleyküm bende simdilik 20 00 salavat aliyorum bititirsem INSALLAH daha fazla alirim selametle kalin
selam ve dua ile
1.000tane de ben okumak istiyorum.
Allah'n izniyle bende 10.000 salavat çekmeye niyetleniyorum. Kampanya beklenenden daha güzeliyle sonuçlanır inşallah.
Listede Ismi Olmayan Kalmasin insALLAH bu Sevaba herkes Dahil olsun Kimse mahrum kalmasin insALLAH bu sevabtan kim ne kadar okuyabilirse 1-10-100-1000-10..... okuyabildiginiz kadar
güllerin efendisine salavat getirilmezmi bende 1000 tane alıyorum bitirince haber veririm rabbim kabul eder inşallah mevlam cümlemizi şefaatine nail eylesin amin
10 tane okudum
10 000 almıstım okudum
1000 daha aldım
Selamünaleyküm.Dua kardeşlerine 700 daha ekler misiniz?
10.000 tanede ben okuyacağım inşallah.okuyunca haber veririm..selametle...
Selam aleyküm.
10.000.- daha okunmuştur.
Allah ( cc ) kabül etsin inşallah.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.
Toplam : 370.000.-
Merhaba aranıza daha bugün katıldım ve ilk dikkatimi çeken bu kampanya oldu benim içinde 100.000 yazarsanız sevirim.
Selamûn Aleykûm 10.000 tane de ben okuyacam insALLAH ALLAH simdiden kabul etsin selavatlarImIzI.
Okunan 5 000
Dua ile...
selamun aleyküm kardeşlerim. 1000 tane daha alıyorum okunmuş olarak sayabilirsiniz. nete çok sık giremiyorum haber veremeyebilirim. ama siz okunmuş sayarsanı zsevinirimselametle
ben 1000 tane okudum 1000 tane daha okumuş kabul edin Allhın izniyle birazdan okurum mevlam kabul etsin inşallah
ben 100 tane okudum 200 tane daha alıyorum bitirince haber veririm ALLAH a emanetsiniz
s.a bende inşallah 2000 tane aldım.bitirince haber veririm... Selam ve dua ile
Selamünaleyküm
Dua Kardeşleri olarak bu hafta 4300 Salavat-ı Şerif okundu.
Allah kabul etsin.
Selametle
selamun aleyküm hayırlı cumalar baharcım1000 tane salavat okudum.
Allah c.c kabul etsin
ya kusura bakmayın ben 1000 yerine 100 yazmışım bin tane okundu 200 değil 2000 alıyorum yanlışlıktan dolayı özür diliyorum
kardeşlerim bir 1.000 de bana yazarmısın 1.000 tane okuyum sonra tekrar alırım iİNŞALLAH
el ele verelim dua kardeşliğinden 3130 tane salavat okundu
kardeşim çok güzel bir kampanya ben şimdilik bu gece okumak için 300 tane alıyorum .
selamün aleyküm kardeşim. ben 7.850 (yedi bin sekiz yüz elli) adet daha okudum yani toplam 27.850 rabbim işallah kabul eder devamınıda okudum mu sana bildiririm. selam ve dua ile.
simdilik bin tane alayimallah razi olsun
SelamünaleykümDua Kardeşleri olarak 7200 salavat okundu..
Allah kabul etsin..
selamun aleykum arkadaşlar bu sayfayı yeni gördüm ve izinsiz olarak 500 tane okudum ve ayrıca 20.000.000 kampanyasına dahil olmak istiyorum bunun için ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim...:a44::a44::a44:
çok sevindim Allah razı olsun şuanda 600 tane daha okudum bugun için toplam 1100 yapıyor inş ben okudukça yazarım inş Rabbim kabul eyler selametle kalın gerçekten bende dahil olduğum için çok sevindim Rabbim razı olsun hepinizden :a17: çok duygulandım
Selamünaleyküm 1300 tane daha okudum allah kabul etsinallahümme salli ala seyyidina muhammedin vela ali seyyidina muhammed
1000 daha okudum Rabbim dualarımızı hayırlısı ile kabul eyler inş
1 700 salavat daha çekilmiştir kardeşim...selametle kalınız.
2 800 tane daha okundu selametle kalınız.
2000 tane okudum 2000 tane daha alıyorum mevlam kabul etsin inşallah
selamun aleyküm bende simdilik 20 00 salavat aliyorum bititirsem INSALLAH daha fazla alirim selametle kalinselam ve dua ile
Allah Razı Ola kardeşlerim
isimleriniz listeye işlenmiştir
selamun aleyküm
500 salavat okudum ekleyebilirsiniz.
hayırlı akşamlar..