rumuzgüller
Kayıtlı Kullanıcı
selamınaleyküm kardeşlerim 10000bin salavatı şerifede benden inşallah geriside gelir mevlam kabul eylesin inşallah
Selam aleyküm.
10.000.- daha okunmuştur.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.
Toplam : 220.000.-
hayırlı cumlar ben 500 salavat arkadaşım gülde 700 salavat okumuştur allah kabul etsin selametle
selamun aleyküm
5000 tane almıştım ve bitirdim
Rabbim cümlenizden razı olsun
selam ve daimi dua ile...
Hz. Peygamber’i sevmek, her mümin için en gerekli taatlardan biridir. Zira sevgili Peygamberimiz (sav), Buharî ve Müslim’in Enes b. Malik (ra)’den rivayet ettikleri bir hadis-i şeriflerinde şöyle buyurmaktadır:
“Sizden birinize ben, annesinden, babasından, çocuklarından ve bütün insanlardan daha sevimli olmadığım müddetçe tam iman etmiş olamaz.”(1)
Şüphesiz ki insan, iyiliğin esiridir. Kalpler kendisine iyilik yapana karşı sevgi duymak üzere yaratılmıştır. Eğer bir insan, kendisine iyilik yapan bir insanı severse, ya ona bir hediye verir veya dar zamanında ona yardım eder. Bir kişi başka bir kişiyi sevince bunları yaparsa, o halde, bütün âlemlere hidayetle gelen, bütün insanlık için rahmetle gönderilen, insanlara kitabı ve hikmeti öğreten, dünya ve ahiret saadetine kavuşma yolunu açıklayan bu Yüce Peygamber’e karşı tutumumuzun nasıl olması gerekir?
Burada hemen şunu ifade etmemiz gerekir ki; Allah sevgisinden sonra sevgiye en layık olan Hz. Muhammed (sav)’dir. Zira Yüce Allah, bir ayet-i kerimede Hz. Peygamber (sav)’e hitaben şöyle buyurmaktadır: “(Ey Habibim!) De ki: Eğer Allah’ı seviyorsanız bana uyunuz ki Allah da sizi sevsin ve günahlarınızı bağışlasın. Allah son derece bağışlayıcı ve esirgeyicidir.” (Al-i İmran 3/31)
Selamün aleyküm kardeşlerim ben 20.000 tane daha Selevat-ı Şerif çektim Rabbim kabul ve makbul eylesin AMİN. Selam ve dua ile
Selam aleyküm.
Allah ( cc ) kabül etsin inşallah.
Toplam : 230.000.-
selamün aleyküm.bende 2000 tane alıyorum inş.allah kabul etsin selametle
selamün aleyküm bende 1000 tane alıyorum
SELAMÜN ALEYKÜM
Kur'an Hocam SEMA abla 6000 okudu..okudukça yazılacaktır
selamınaleyküm kardeşlerim 10000bin salavatı şerifede benden inşallah geriside gelir mevlam kabul eylesin inşallah
Selamun aleykum ben aldiğim 5000 salavati okudum rabbim inşallah kabul eyler. 5000 daha aliyorum. Hayirli günler
s.a şimdilk1000 tanede ben alıyorum salavatın nasılolduğu önemli mi uzun kısa
allahümme sali ala seyidina muhammedin ve ala seyidina muhammed
şekiln demi olcak ?
Selam aleyküm.
Allah ( cc ) kabül etsin inşallah.
Toplam : 240.000.-