selamünaleyküm kardeşlerim bende kampanyaya 100.000 adet alıyorum. ALLAHA emanet olunuz.
Allah Razı Ola kardeşim
ismin listeye eklenmiştir
selamünaleyküm kardeşlerim bende kampanyaya 100.000 adet alıyorum. ALLAHA emanet olunuz.
Bende Bu Güzel Olayda 10.000 Adet Alarak Başlamak Istiyorum Allah Kabul Eder Inşallah
s.a ben 5000 tane daha okudum listeye eklersiniz slm ve dua ile
Selam aleyküm.
Almış olduğum 100.000.- salavat tamamlanmıştır Enes kardeşim.
Cenabı hak eksiksiz kabül etsin inşallah.
Devamı gelecek, çektikçe sayı bildireceğim.
Çekmemde yardımcı olan;
Melahat ablam
Nebiye ve Sefa kardeşim cenabı hak onlardan razı olsun sevaplarına yazsın inşallah.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.
selamun aleyküm , kısa yada uzun salavat farkedermi arkadaşlar ...
Aleyhisselam
Manası: Allahın selamı, onun üzerine olsun.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aleyhissalatu vesselam
Manası: Allahın salatu selamı onun üzerine olsun.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sallallahu aleyhi ve sellem
Manası: Allahu Teala, Ona salatu selam etsin.
Allahumme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammed
Manası: Allahım! Hz.Muhammed'e ve aline rahmet eyle.
Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamin aleyke Ya Resulallah
Manası: Sana binlerce salât ü selam olsun Ey Allah’ın Resûlü
Elfü elfi salatin ve elfü elfi selamin aleyke ya Emîne vahyillah
Manası: Sana binlerce salat ü selam olsun ey Allah’ın vahyinin emîn temsilcisi
Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim
Manası: Ey Allahım ! Efendimiz, büyüğümüz Muhammed'e, evladu iyaline, ashabına salatu selam eyle.
selamün aleyküm kardeşlerim ben 5000 bitti 20.000 daha alıyorum allaha emanet olun hakkınızı helal edin hayırlı günler
4000 tane okudum eklersiniz
hayırlı günler
Selamün Aleyküm 20.000 Tane Daha Okudum Rabbim Hepimizinkini Kabul Etsin Inş.
slmlar ilk defa katılacağım 10.000 tanede benden
S.a Enes Kardesim Bizi Gaza Getirrip (az Kaldi Az Kaldi Seklinde ) Salavat Getirmemizi Saglayan Guzel Insan Ben Okudukca Bildiricem. Allah A Emanet Olun Selam Ve Dua Ile.
Selamün aleyküm kardeşim ben 35.000 tane daha Selevat-ı Şerif okudum. Rabbim cümlemizin okuduklarını kabul etsin. AMİN Selam ve dua ile
kampanyaya katılanlara
"Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim" bu salavatı okumayı öneriyoruz. genellikle bu okunuyor