Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

49 dolara iPhone 3G! (1 Kullanıcı)

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
31 Eki 2008
Mesajlar
6,064
Tepki puanı
38
Puanları
48
Konum
Ankara
49 Dolara iPhone 3G 8 GB olur mu? Biz de sizin gibi olmaz dedik; fakat AT&T son derece ciddi...

eni iPhone 3GS'in satışları arttıkça, eski iPhone modellerinin satışları düşüyor. Apple yeni ürünüyle eski ürünün pazarını yiyor ama böylece yeni gelen rakiplere karşı durabiliyor.

n9ks4j7cue.jpg

Bir önceki iPhone modelinin fiyatı düşüverdi!

AT&T, iPhone 3GS'leri rahatlıkla satıyor. İnsanlar da eski modele para vermek istemiyor. Sonuçta mağazaları dolduran iPhone 3G'leri eritmek için, özellikle de 8 GB'lık siyah renkli iPhone 3G'yi satmak için fiyatı 49 dolara düşürdü! Stoklar bitene kadar geçerli kampanya sayesinde insanlar bu inanılmaz fiyata iPhone 3G sahibi olacak. Bu yeniden paketlenmiş iPhone'lar 30 günlük iade sürecinde geri iade edilen mallar. Vitrin malı da diyebilirsiniz. Hepsi de satışa sunulmadan önce tekrar kalite kontrolden geçiriliyor.

Bu tarz bir iPhone 3G 16 GB ise sadece 99 dolara satılıyor. Elbette ki kullanıcıların AT&T ile iki senelik servis sözleşmesi imzalaması gerekiyor. Böylece servis sağlayıcı cep telefonundan zarar etse bile hizmetten para kazanıyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt