evet abla öyle derler
hadı bakalım rabbım guc kuvvet versın bebişimize kavusulamı bı an önce..selametle ablacım.
gecmıs olsun kardesım.....Allah acıl şifalar versin......
[color="ındigo"]
allah razı olsun,ağzına kalbine sağlık.rabbim tüm sıkıntı ve dardakileri hayırlısıyla feraha çıkarsın.[/color]
aşyecigim çok geçmiş olsun .. rabbim acil şifalar versin .. yardımcın olsun inşaALLAH.. umarım önemli bir rahatsızlık degildir .. şimdi diyeceksin ameliyatın önemlisi önemsizi olmaz... tekrar çok geçmiş olsun....
takma kafana güzel kardeşim hayatta ilk amaliyat olan sen degilsin..ben ne zaman bir sıkıntıyla karşılaşsam kendi kendime öyle derim hayatta bu sıkıntıyla karşılaşan ilk ben degilim .. herkes nasıl atlatmış bunu bende öyle atlatırım derim kendimi kandırırım biraz işe yarıyor rahatlıyor insanbüyütme kafanda.....hayırlısı olsun kolay ve başarılı bir operasyon olur inşaALLAH
sen bilirsin bizim kışı .. sıçak bir kış inşaALLAH OLUR...
selam ve dua ile rabbimize emanet olasın ..._______
(diger foruma yazmıştım.. okuyamadın galiba)
selamün aleyküm,ancak şimdi fırsat bulabildim.çok şükür herşey çok iyiydi.girinceye kadar çok gergin anlarım oldu ama Rabbimin ve tüm kardeşlrimin duasıyla hiç tahmin etmediğim bir ruh haliyle girdim.
sitemizin eneni ve en minik üyesi kucağımda.tüm abla ve abilerine duaları içi teşekkür ediyor.
minik Muhammed Kasım dualarınızda olmaya devam etmek istiyor.
R abbim bu mübarek günde tüm sıkıntısı,üzüntüsü,olanlara yardımcı olsun.tüm hayırlı muratları cümlesine nasip etsin.kimseyi korktuğuna uğratmasın.ümmeti Muhammed'e bereketli,hayırlı,huzurlu,ihlaslı bir ömür nasip etsin.
MaşaAllah-BarekAllah
inanın çok sevindim iyi olmanıza.Adı gibi güzel ve salih bir evlat olsun inşaAllah Küçük kardeşimizi öpün benim için.Çok ufaktır şimdi,o yüzden ellerinden öpün olurmu?
Allah celle celalüh e emanetsiniz.Hayırlı bayramlar olsun![]()
Ne güzel bebeğinizi kucağınıza almışsınız. Allah uzun ve hayırlı bir ömür versin ona.
Benim için yanağına küçük bir öpücük kondurun.
Bende bir evladım olsun onu öpeyim, koklayayım isterdim ama daha evlenmeyi bile beceremedim
Hayırlı bayramlar...
rabbim iyiliginmizi versin !! güzel kardeşim hayırllı bir ameliyatmış bende hayırdır dedim bacım ne amaliyatı olacak ..
hamdolsun hamdolsun .. ne güzel maşaALLAH ..suphanALLAH...
rabbim mutlulugunuz daim etsin... hayırlı salih bir evlat olsun inşaALLAH...
bayramınız mübarek olsun güzel kardeşim kurşun askerinizle beraber![]()