Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

4 aralıktaki ameliyatım için dualarınıza ihtiyacım var (1 Kullanıcı)

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm kardeşim.
Rahman c.c acil şifalar ihsan etsin, hayırlısıyla sağlığınıza kavuşmanızı nasip eylesin inşallah..Selam ve Dua ile.

Allah razı olsun,cümle kardeşlerime sağlıklı ve mutlu günler nasip etsin.

dilek25

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleykümmm... çok geçmiş olsun , allahın izniyle ameliyatınız iyi geçer ve şuanki sağlık durumunuzdan kat kat iyi olur sağlığınıza kovuşursunuz...allah şifa versinn

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim Rabbil acil şifalar versin Rabbim yarve yardımcınız olsun tahmin ettğim şeyden dolayı giriyorsunuzz söylemek istememissiniz sanırım ... ama inşallh cok guzel bir şeyle geri döneceksiniz Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu

evet canım,ama ayrıntıya girmek istemedim.daha çok sağlıklı bir şekilde çıkmaya odaklandı zihnim.inşaallah hediyemizle beraber döneceğiz eve.:)

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
aldıklarım okunmuştur.Selametle kalın...

Allah razı olsun canım.akşam formu açtım ama fazla kalamadım pc.başında.muhtemelen arada kaybolmuştur diye düşünmüştüm.ancak yeni fıırsat buldum siteye girmeye.daha önce de sninle konuşmuştuk,yardımcı olmuştun.yine seni yanımda görmek çok sevidirdi.tabi tüm kardeşlerimle beraber.Allah hepinizden binlerce kez razı olsun,mutlu ve huzurlu eylesin.

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleykümmm... çok geçmiş olsun , allahın izniyle ameliyatınız iyi geçer ve şuanki sağlık durumunuzdan kat kat iyi olur sağlığınıza kovuşursunuz...allah şifa versinn

Allah razı olsun canım.sağlıklı olmakla birlikte heyecanlanmaktan korkuyorum orada.dualarınızla inşaallah onu da aşarım.

belgin

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm hayırlısıyla ameliyatın iyi geçer inşallah Rabbim şifa versin Allah'a emanet ol...

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim Allahım şifalar versin ..inşaallah ameliyatınız iyi geçer ve kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz...hayırlı haberlerinizi bekleyeceğiz....
Allaha emanet olun...selametle kalın...

Amin,eğer bir sıkıntı olmazsa c.tesi çıkacağım.Allah razı olsun.

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ayşe ablacım.allaha şifa versin.bak sakın korkma bende oldum ama korkmadım.sakin ol.allah yardım eder.dua etcem sana.öptüm:a12:

pınarr01

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcın olsun arkadaşım ben o duaları bilmiyorum ama senin için dua edicem

madenci

Kayıtlı Kullanıcı
Allahü teala hayırlı şifalar ihsan eylesin.İnşallahü teala Selametle çıkarsınız.

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ayşe ablacım.allaha şifa versin.bak sakın korkma bende oldum ama korkmadım.sakin ol.allah yardım eder.dua etcem sana.öptüm:a12:

aleyküm selam canım kızım benim.benim de senden 4 yaş küçük bir kızım var.inşaallah senin gibi dindar bir abla olur.senin dualarında olmak çok çok mutlu etti beni fıstığım.seni çoook öpüyorum,tatlım.

cicekk_yapprak

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm,perşembe günü sabah ameliyatım var.şimdiden çok heyecanlıyım ve korkuyorum biraz da.dualarınıza çok ihtiyacım var ama yine de çok düşündüm bu formu açmak için.şimdiden dua eden ve etmeyen tüm kardeşlerim haklarını helal etsinler.
okuyabilen kardeşlerim inşirah,fetih ve vakıa suresi okurmusunuz?

Yüce Rabbimden en kısa sürede size şifa vermesini diliyorum açıkçası duaları ezbere bilmiyorum ama sizin için öğrenip okuyacağım sizde hakkınızı helal edin bizler için geçmiş olsun şimdiden

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt