Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

4 aralıktaki ameliyatım için dualarınıza ihtiyacım var (1 Kullanıcı)

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm,perşembe günü sabah ameliyatım var.şimdiden çok heyecanlıyım ve korkuyorum biraz da.dualarınıza çok ihtiyacım var ama yine de çok düşündüm bu formu açmak için.şimdiden dua eden ve etmeyen tüm kardeşlerim haklarını helal etsinler.
okuyabilen kardeşlerim inşirah,fetih ve vakıa suresi okurmusunuz?

GEVHER

Yönetici
selamün aleyküm kardeşimiz...

Allah , mümin kullarının her zaman yanındadır ve yardımcısıdır.
Rabbim , Şafi ismiyle size şifa versin ve vücudunuzda hastalığın en ufak bir izi bile kalmasın.

Allaha emanet olun.

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
1 Vakıa-1 inşirah ve 1 Fetih suresi alıyorum.
Rahat olun.İnşaAllah iyi geçer ve sizde hayırlısıyla iyi geçtiğini bizlere bildirirsiniz.
Allah celle celalühe emanet olun...

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim;

ALLAH celle celaluh şifalar versin size ve cümlemize.Hayırlı ve güzel haberlerinizi ALLAH celle celaluh izni ile bekliyoruz selametle kalınız kardeşim.

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
as allahım kolaylık versın acıl sıfalar versın inşallah ameıyat olup saglıklı bır sekılde cıkarsın amelıyattan

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim Rabbil acil şifalar versin Rabbim yarve yardımcınız olsun tahmin ettğim şeyden dolayı giriyorsunuzz söylemek istememissiniz sanırım ... ama inşallh cok guzel bir şeyle geri döneceksiniz Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu

nur elif

Kayıtlı Kullanıcı
allaha emanet ol kardeşim en kısa zamnda inşallah iyileşirsin dualarımız seninle

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aelyküm kardeşim.Allah şifa versin.duarımızdasın inşallah.

Ranuna1

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum selam kardesim,,Rabbim acil sifalar versin insaAllah..insirah okurum insaAllah..

imported_reyhan_

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım sen şifa verensin Şifa ver tüm hastalara senin verdiğin şifa hiçbir hastalık bırakmaz. Amin.

RABBİM ŞİFA VERSİN....

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim Allahım şifalar versin ..inşaallah ameliyatınız iyi geçer ve kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz...hayırlı haberlerinizi bekleyeceğiz....
Allaha emanet olun...selametle kalın...

YARALI KAPL

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm kardeşim hayırlı sabahlar 1 tane vakıa1 tanede fetih süresi ben alayım allahım acil şifalar versin allah yart ve yardımcınız olsun selam ve dua ile kalın

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim
Allah c.c Şafi adının hürmetine şifa versin.İçini ferahlatsın,Korkularını gidersin Rabbim inşaallah
Allah'a emanet ol

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşimiz...

Allah , mümin kullarının her zaman yanındadır ve yardımcısıdır.
Rabbim , Şafi ismiyle size şifa versin ve vücudunuzda hastalığın en ufak bir izi bile kalmasın.

Allaha emanet olun.

Allah razı olsun kardeşim.dualarınızın yanımda olduğunu bilmek ne kadar güzel.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
aşyecigim çok geçmiş olsun .. rabbim acil şifalar versin .. yardımcın olsun inşaALLAH.. umarım önemli bir rahatsızlık degildir .. şimdi diyeceksin ameliyatın önemlisi önemsizi olmaz... tekrar çok geçmiş olsun....
takma kafana güzel kardeşim hayatta ilk amaliyat olan sen degilsin..ben ne zaman bir sıkıntıyla karşılaşsam kendi kendime öyle derim hayatta bu sıkıntıyla karşılaşan ilk ben degilim .. herkes nasıl atlatmış bunu bende öyle atlatırım derim kendimi kandırırım biraz işe yarıyor rahatlıyor insan ;) büyütme kafanda.....hayırlısı olsun kolay ve başarılı bir operasyon olur inşaALLAH

sen bilirsin bizim kışı .. sıçak bir kış inşaALLAH OLUR...
selam ve dua ile rabbimize emanet olasın ..._______

(diger foruma yazmıştım.. okuyamadın galiba)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt