xxgulsumxx
Kayıtlı Kullanıcı
ya Kimse Bana Hiç Birşey Yazmiyor Yaaa çok üzülüyorum Burda Herkes Birbirini Taniyor Hep Muhabbet Ediyorlar Ama Ben Hiç Birşey Yapamiyorumm Yaaaa
s.a kardeşim bende tam olarak tanımıyorum amaa tanımaya çalışıyorum hepsi çok değerli insanlar Allah razı olsun hepsinden..
aaa niye beni tanıyosun ya:Ksabah sana dua ettim namazda hem ben:H
s.a Kardeşim Bende Tam Olarak Tanımıyorum Amaa Tanımaya çalışıyorum Hepsi çok Değerli Insanlar Allah Razı Olsun Hepsinden..
evet ablacım benim için bu site de en değerli ve kendime yakın bulduklarım siz (yani sitenin tatlı ablası)birde Aliye kardeşim...görmeden sevmek buna derler hehal de inş bir gün yakından da tanışmak nasip olur..
evet ablacım benim için bu site de en değerli ve kendime yakın bulduklarım siz (yani sitenin tatlı ablası)birde Aliye kardeşim...görmeden sevmek buna derler hehal de inş bir gün yakından da tanışmak nasip olur..
selamunaleyküm Gülsümcüm Işte Ben De Buradayım...merak Etme Herkez Fark Ettikçe Konularına Bakıcaktır Kardeşim Benim...üzülme Emi..hadi Allaha Emanet Ol:h
~*~
selamün Aleyküm Güzel Kardeşim.. Hoşgeldiniz, Sefalar Getirdiniz Islamiyet Yuvasına.. Henüz Yeni Bir üyesiniz, Zamanla Kaynaşacaksınız Inşallah Insanların Yazmamasını ''değer Vermemek'' Olarak Düşünmeyin Sakın Güzel Kardeşim.her şeyden önce Rıza Için Burdayız Inşallah... Ben Konularınızı Görmedim şimdi, Siz Açtıkça Yazarım Tabi.. Rabbimiz C.c Hayırlı Kılsın üyeliğinizi Inşallah.. Rabbimize Emanet Olunuz..selam Ve Dua Ile..
B)
~*~
bak şimdi biz de kıskandık ..aşkolsun zemzem kardeşim...şaka tabiki hadi Allah emanet ol kardeşim...:H
bak Işte Aliye_aliye,meltem, Afra Nur,zemzem Gelip Yazdılar.
Daha Kimler Gelip Yazacak şaşıracaksın
bak şimdi biz de kıskandık ..aşkolsun zemzem kardeşim...şaka tabiki hadi Allah emanet ol kardeşim...:H
meltem Bizi Seven Yok Alıp Başımızı Gidelim Buralardan.:gulegule
s.a meltem kardeşim herkes birbirinden değerli kardeşlerim inan burdaki tüm üyeleri ailemden yakın buluyorum kendime...Aliye kardeşim inş da bende sizlerden bişeyler öğrenip konu açma şine atılacamçünkü bu konularda çok acizim...Afranur ablam ben eklemeyi unuttum zaten dua kardeşlerimin arasın da siz de varsınız inş herşey gönlünüzce olur..Yaradan sizden katbe kat razı olsun