Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ESSELAMU ALEYKÜM
BANA BIR SALAVAT GETIRENE ALLAH ONDERECE RAHMET EDER GUNAHLARINDAN ONDERECE DÜŞÜRÜR(H.Ş)BUGUN MUBAREK CUMA EFENDIMIZE GETIRILEN BUTUN SALAVAT-I SERIFLER MELEKLER ARACILIĞIYLA DEĞILDE DOĞRUDAN EFENDIMIZE ULASIYOR.DIGER BIR (H.Ş)EFENDIMIZ BUYURUYOR BENI EN ÇOK SEVEN BANA EN ÇOK SELATÜ SELAM GETIRENDIR.EFENDIMIZE OLAN SEVGIMIZI HEM DIL ILE HEM FIILIYATA DOKEREK GOSTERELIM
B) RABBIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUNB)
B)B)B)Şüphesiz Allah, adaleti, iyilik yapmayı, yakınlara yardım etmeyi emreder; hayasızlığı, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor.(Nahl Suresi,90.)
B)B)B)